AKP-DTP Yakınlaşması
-
Akp'nin terör sempatizanı ve çıkar sağlayıcısı olarak görmenize neden olan şey nedir ben onu anlamadım :S
-
O.ç DTP liler mecliste ama AKP liler hiç bişi yapmıyor.. Ve benim Vergimle Karınlarını Doyuruyorlar..Boğazlarında kalırda Kan kusarak Çıkarırlar inşallah..HARAM olsun..
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------
O.ç DTP liler mecliste ama AKP liler hiç bişi yapmıyor.. Ve benim Vergimle Karınlarını Doyuruyorlar..Boğazlarında kalırda Kan kusarak Çıkarırlar inşallah..HARAM olsun..
-----------------------------Aynen
-
Akp'nin politikasını doğru buluyorum..Önceki sayfada dediğim gibi...DTP'nin AKP'ye yaklaşması yada AKP'nin DTP'yi kendisine çekmesi-gitmesi demiyorum kendisine çekmesi diyorum- PKK'nın %49 çökmesi demekdir...
-
Şahsen Ben Bu YakınLaşmadan Bir Arkadaşın Dediği Gibi %49 Çöküş anLamını Çıkartamıyorum. PKK, DTP'yi DinLemez,Takmaz oLmuş...
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Akp'nin politikasını doğru buluyorum..Önceki sayfada dediğim gibi...DTP'nin AKP'ye yaklaşması yada AKP'nin DTP'yi kendisine çekmesi-gitmesi demiyorum kendisine çekmesi diyorum- PKK'nın %49 çökmesi demekdir...
-----------------------------
hocam demek istediğini anladım ama benim düşüncem farklı.akp burayı suriye ve iyice azıtırsa iran a döndürmek istiyor.dtp liler ise ülkenin bölünmesinden yana zaten.ikisininde bu ülkeye hayrının dokunacağına inanmıyorum bu yüzden köprüyü geçene kadar birbirlerine dayı diyorlar.bu benim düşüncem tabi ki lütfen tartışmayalım veya pm atın.. -
Bundan Yıllar Önce Yeniçağ Gaztesi Mir Dingilin Barzaniyle Ticaret Yaptıgını Yazınca kimse Tınlamamıştı Ee Ahmet Türkler Oturup Birer Rakı İçmişler Çok mu Zaten Biliyorduk Terörist oldugunu.
-
Sevsek de sevmesek de, istesek de istemesek de Türkiye'de ki Kürt'leri temsil iddiası ile kurulmuş bir partinin hükümet kimin elinde olursa olsun o hükümet ile yakın ilişkiler içerisine girmesi kaçınılmaz ve son derece gereklidir. lordvader89'un dediği gibi PKK'nin bitirilmesi konusunda bir niheng taşıdır DTP. Askerî hamleler ne kadar güçlü olursa olsun, hatta PKK'nın kökünü kazıyacak kadar bile güçlü olsun, nihayetinde Türkiye'de "Kürt" adını taşıyan büyük bir topluluk mevcuttur. PKK biter, yerine başka bir örgüt gelip bu topluluğun ırkî duygularını birazcık okşamak suretiyle tekrar güç kazanır. Velhasıl bunun sonu gelmez beyler. O yüzden silahlı bir çözüm yerine, silahsız ve siyasi-demokratik bir zemin ülkemiz adına getirisi çok, götürüsü de yok denecek kadar az olan bir seçenektir. Ha DTP, PKK'nin tanımlaması konusunda sıkıntılar yaşıyor ve bunu değil Türkiye, tüm dünya biliyor. Bu yüzden DTP ile görüşülüyor olması gururları incitiyor gördüğüm kadarıyla. Toplum olarak olaya duygusal değilde, biraz daha objektif ve gerçekçi bakacak olursak; emin olun o günde 5 vakit sövdüğümüz AKP'nin bu güne kadar becerebildiği üç beş icraatten birinin de bu olduğunu görürüz.
-
Allahın muturufları :D
-
Ben anlamıyorum ki :)
Buradaki(diyarbakır) Dtpliler akpden nefret ettikleri kadar hiç bir siyasi partiden nefret etmiyorlar :)
Hergün akp binasını taşılıyorlar. Bak mhp sağlam chp sağlam sadece akp'yi taşlıyorlar :) Ben anlamadım ki bu ne mantıktır bu akp dtp ile birlikse böyle işler oluyo :)