Akp İktidarı İle Kazandıklarımız Ve Kaybettiklerimiz
-
seffay isterse satanis olsun tayyip : )
Adamın yaptığı icraatler güzel... Satanisler bu kadar iyiyse bende satanis olurum a.q.
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------Vatan bizde namustur.Bu vatan toprakları içinde bir yer satılması Türkiyenin adının lekelenmesidir.Ben rumum deyip secimler yaklastıgında Türk'üm demekle Türklügün adını lekeledi.Zaten hapse neden girmişti?İste orada da Türklüğün adını lekeledi.Atatürk'ün adını basa gecmekle lekeledi en bastan.
-----------------------------
alaka ya maydanoz vur basına kazmayıvatan herkesn namusudur hocam sadece size değil ne alaka vatanla konunun
-----------------------------Özellestirmeler ne hocam.Bak okullar özellesecekmiş verimli arsalardaki.Bunlar ne hocam?Toprak degil mi?
özelleştiğinde konusuruz mişlerle olmuyo hocam özelleşenlere sıra gelincethy tcdd ve bir cok devlete ait kuruluş yıllardır zarar gösterip zararını devlletten karılardı nedne simdi bir anda kar yapmaya basladı bu firmalar
özelleştirmek satmak demek değildir hocam kiraya vermek demekdir
bügün bir halk bankasına gidin ve bir iş bankasına veya yapı krediye gidin
aradaki farkı görceksiniz devlete ait kurumlar artık hizmet vermez olmus vatandasa aradaki farkı anlarsınız
-----------------------------hadi ya öğrende gel kardeşim.Senn bi olağanüstü hal ilan edip de bakalım adama kiradan çıkartıom seni die o da demesse sana hassiktr ordan die.49 yıllığına satılmıştır.49 yıl sonra devlet tekrar sahip olabilecek o kuruma ancak 50 yıl için satılsaydı o kuruma sittinsene elini bile süremezdi ama vergisinin de aqdu.
İş bankasına git bak bakalım devlet kurumu nasıl yükselio özel sektörün içinde.
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Tayyipin sülale zengin olacak,abd yalakası olacaklar diye sereflerinden oldular.Türkiye'nin adını lekelediler.Türklügün adını lekelediler.Atatürk'ün adını lekelediler.
demireller gibi bankamı boşaltıyılmazlar gibi ihalelerede mafyaylamı anlaştı
çillerler gibi villalarmı aldı
sallaın bol keseden alan geniş destekciniz fazla yalanı at havaya yere düşmez destekci dolu biri yakalar
-----------------------------it gibi vatanı sattı, özelleştirmelerden sorna verrgi ile milletten para toplayıp milletin huzurunun içine etti.Millet parasızlıktan benzil oldu!Parasızlıktan piskopat oldu..
eh her gün muhtra her gün bi sasyasyon cıkmasa hocam ekonomideki gelişmeler vatabdaşa yansıycakdı ama bunu bile bile halk uyanmasın diye bilincli yapılan ve ülkemizden giden paraları neden hiç göremiyorsunuz bügün borsa rekor üstüne rekor kırdı keyfinden bu rekor kırmadı dimi ama ekonomideki gelişmelerin tabana yayılması biraz zaman alabilir yani vatan kurtaranlarımız serbest bıraksa biraz daha hızlı tabana yayılcak ama saolsunlar ülkede kaos ve belirsizlik yaratmak için hersey yapılıyor ama merak etmeyin zamanı gelince ve saldıranların mermisi bitince herkes görücek ve hangi hkümet zamanında millette para vardı :)
-----------------------------Bu milletin vergisiyle oy satın almadı mı bu adam hani nerde para.Bu milletin %50 si ya da daha fazlası açlık sınırının altında yaşıyo.dier %50 si zaten AKP yandaşı.
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------gözleri kötür görmezler kulakları sağırdır duymazlar ne güzel demiş tayyip baba
ulen kimse yıkamadı seni bütün silahları üstüne cevirdiler bütün medya köpekleri karalamaları kampanyalarını denedi orduuyu bile kullandılar yinede yıkamadılar
helal olsun diyorum bir şiir için içeri atıldı ülkeyi dalkavuklar babasının ciftliğine cevirdi kimsenin sesi cıkmadı
adam ceza evinden gelip tüm engellere rağmen basbakan oldu
senin pipini yesin cekemeyenler:)))
ampulu durdursalar florasan gösteririz :)))
-----------------------------yaw direk provoke.Al cevap: RTE kendine yasa çıkartıpta başbakan olmadı mı kardeşim?Hangi medya karalama yapmış bütün medyayı elinde tutuo zaten.Bi cumhuriyet gazetesi haberTürk kaldı eline geçiremediği.Neyini Karalayacan zaten kara olan şeyin.Gözünüze gözünüze sokuyoruz yaptıklarını hala sölediklerinize bak hadi onu geçtim hergün gelen zamlar da mı tatmin etmio.Gece gece söleyecek çok şeyim war aslında ama uykum geldi.
yasalarda hakkı varsa veya cıkarma hakkı varsa neden cıkarmasın en azından hırsızlıkdan ceza yemediadam şiir okuyarak ceza evine atılan adam gördünmü sen bırakın bu ayakları ya biliyorlardı basa geleceğini tutuncak bişey bulamayınca şiiri bahane edip önünü kesmek istediler ama allah her zaman doğrudan yanadır
30 yıldır siyasette fosilleşmiş beyinlerin demir attığı ve ülkeyi 50 yıldır tüm ülkelere düzdürdükleri siyasetcilerden kurtardı hocam siz uyuyun akşam rüyanızda gördünzü bura ayyibe uyarlarsınız allah rahatlık versin
-----------------------------halkına saygısı olmayan adam dünyayı kurtarsa ne fayda adam köylüye aananıda al git diyor varmı böyle bir zihniyet ?
şimdi siz basbakanı robot sanıyor ve onca stresin içinde sinirlenmeyecek veya ani bir tepkisi olmayacak gibi görüyorsunuz oda bir insan sonuc itibariyle hata yapa bilir ve sizzin gibilerde hemen hatasını bekler pireyi deve yaparak aylarca saldırır durursunuz hocam söylemesini tasvip etmiyorum ama sonuc itibariyle oda bir insan sen hiç sinirlenipde sonradan hata olduğunu fark ettiğin bir cümle kurmadınmı ?
-----------------------------sonradan yaptığımın hata oldugunu öğrenseydım özür dilerdim ;) hata nın da bir boyutu var affedilebilir hatalar var affı olmayan hatalar var ;)
affedilmeyen hatalar nedir biliyomusun bir ananı al git demek değildemirelleri koçları sabancıları uzanları çağlarların
ülkenin parasını yetimin parasını bunlara akıtanların hatasıdır bunların telafisi yok işte
3 itin bir araya gelipde vatan millet bayrak arkasına gizlenerek bunları kendine kalkan yaparak gzili gizli ülkenin anasını ağlatanların hatası affedilemez hocam
yoksa iki kelimedudakdan gökülen söz affedilir merak etme
-----------------------------ulan uzan bu devleti en çok soyan diyoduk.Ama uzan soyunu sopunu zengn etmiodu bi kendisine çalışıodu AKP soyunu sopunu ABD yi Avrupa yı zengin etti daha ne konuşuon sen ya.
-
Türk Telekom, Arap'ın.
Telsim İngiliz'in.
Kuşadası Limanıİsrailli'nin.
İzmir LimanıHong Konglu'nun.. .
Araç muayene işi Alman'ın.
Başak Sigorta Fransız'ın.
Adabank Kuveytli'nin.
İETT Garajı Dubaili'nin.
Avea Lübnanlı'nın.
Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..
Ermeni...)
Rakı , Amerikalı'nın.
Finansbank Yunanlı'nın...
Oyakbank Hollandalı'nın.
Denizbank Belçikalı'nın.
Türkiye Finans Kuveytli'nin.
TEB Fransız'ın.
Cbank İsrailli'nin.
MNG Bank Lübnanlı'nın.
Alternatif Bank Yunanlı'nın.
Dışbank Hollandalı'nın.
Şekerbank Kazak'ın.
Yapı Kredi'nin yarısıİtalyan'ın.
Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.
Enerjisa'nın yar ısı Avusturyalı'nı n.
Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.
Eczacıbaşıİlaç, Çek'in.İzocam, Fransız'ın.
TGRT(Fox) Amerikalı'nın.
Demirdöküm Alman'ın.
Döktaş Fransız'ın.
Süper FM Kanadalı'nın.
Hepsi TÜRKtü.
Sadece 4.5 yıl öNCEbuna rağmen hala bu ülke bizim diyosak bnun tek sebebi vardır satılmayan elimizde tek kalan ORDUMUZ sayesindedir
-
seffah bunu yazdı:
-----------------------------Türk Telekom, Arap'ın.
Telsim İngiliz'in.
Kuşadası Limanıİsrailli'nin.
İzmir LimanıHong Konglu'nun.. .
Araç muayene işi Alman'ın.
Başak Sigorta Fransız'ın.
Adabank Kuveytli'nin.
İETT Garajı Dubaili'nin.
Avea Lübnanlı'nın.
Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..
Ermeni...)
Rakı , Amerikalı'nın.
Finansbank Yunanlı'nın...
Oyakbank Hollandalı'nın.
Denizbank Belçikalı'nın.
Türkiye Finans Kuveytli'nin.
TEB Fransız'ın.
Cbank İsrailli'nin.
MNG Bank Lübnanlı'nın.
Alternatif Bank Yunanlı'nın.
Dışbank Hollandalı'nın.
Şekerbank Kazak'ın.
Yapı Kredi'nin yarısıİtalyan'ın.
Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.
Enerjisa'nın yar ısı Avusturyalı'nı n.
Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.
Eczacıbaşıİlaç, Çek'in.İzocam, Fransız'ın.
TGRT(Fox) Amerikalı'nın.
Demirdöküm Alman'ın.
Döktaş Fransız'ın.
Süper FM Kanadalı'nın.
Hepsi TÜRKtü.
Sadece 4.5 yıl öNCEbuna rağmen hala bu ülke bizim diyosak bnun tek sebebi vardır satılmayan elimizde tek kalan ORDUMUZ sayesindedir
-----------------------------usta sen azcık bişi yazmışın.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Bak şimdi.
Benim 20 tane ineğim olsun.
Aylık günlük karım da 20 YTL olsun.
İnekler de yatırım hesabına göre 1 * 30 * 120 = 3 600YTL etsin.
Günde 20 YTL kazanırken, paraya ihtiyacım olsun.
İneğimi satayım.
3 600 YTL nin 1800 ünü harcayayım.
Sonra parayı da bankaya yatırayım.
20 YTL nın hergun 10 unu harcıyor olsam,
10 * 30 * 120 = 36 000YTL olur değil mi?
Yani yıllık ekonomim(cirom) 72 000YTL.
Ama bu sene Elime 72 000 + 1 800
Geçti.
Aaa Ekonomi büyüdü lan !
-----------------------------hoca ekonomi farklı yollarlada büyüyebilir burada bence önemli olan halkın aldığı hizmet ve devletin oraya verdiği kalite sen sadece bir tek yollamı ekonominin düzeleceğini sanyorsun?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Cem Uzan halk kahramanı sanki : )
Adam memleketi önce bölecek sonra satacaktı. Motorola bile adamın peşinde. Kene gibi sömürdü bizi. Evini aradıkları günü hatırlıyorum.
50 yıllık 100 yıllık şişesi 10 bin dolarlarla değer biçilen şaraplar. Bilmem ne kontörler : )
Abi sende öyle bir diyosun ya,
Sanki barajları akp buharlaştırdı?
Tamam o zaman şu anki durumumuzdan daha parlak bir dönem göster; (türkiye tarihinde) bende senin elini öpeyim...
-----------------------------1971 buhranı, 1930 lardaki kıtlık haricinde
HERHANGİBİR dönem bu durumdan daha iyiydi.
Ayrıca Cem Uzan a gelince.
Motorola nın adamın peşinde olması kötü mü ?
Yani senin bir adamın olsa sağdan soldan para kazanıp getirse,
İyi bi adam olmaz mı bu adam ?
Para kazanınca da dolaylı da olsa bir adamın ekmeğiyle oynamıyor musun ?
Yani adam ABD den almış 2 milyar $ yi,
Getirmiş ülkeye.
Telsim kurmuş, baraj yapmış.
Çimento fabrikalarını dizmiş.
Ve bu adam kötü adam mı ?
Ne yapsaydı ?
İtalya dan 3 milyon $ lik lale soğanı mı getirseydi ?
Ya da 3 kuruş maaşı varken oğluna "Gemicik" mı alsaydı ?
Evet.
Adam keşke daha "dürüst" bir adam olsaydı.
Yazık adamı harcadılar.
Sırf mualefet yaptı diye.
AKP ye karışıncaya kadar Cem Uzan "Kahraman"
Dı medyada.
Bir anda "ŞEREFSİZ" oldu.
Aah Aydın Doğan ah.
Orak döner sap döner gün olur devran döner...
Ayrıca Okkır ı da yok ettiler içerde mualefet den dolayı...
Daha da "ilginç" bir durum.
"Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine"
nin yazarı Ergün Poyraz da kitabı basıldıktan hemen sonra
Ne hikmetse içeri alınmış.
Kitabı okumanı rica ediyorum.
( http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6971427.asp?m=1 )
Tesadüflere bak.
Yanlış anlama,
Ben AKP hükümetine,
"Şerefsiz, Ekonomiden anlamayan, Para yiyen, Terörist Ruhlu, Demokrasi den uzak, Göz boyayarak halkımızın cahil ve düşünmeyen kesimini etkileyen,
Bir grup it"Demiyorum.
Bunu belirtmek istedim sadece...
.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Aksine ineklerine aşı yaptı Tayyip.
Özelleşince çok daha sağlıklı verim almaya başladı Tayyip. Hem tayyip hem halk.
Keşke ziraat bankası filanda özelleşsede insan gibi muamele görsek diyorum ben .
-----------------------------evet ya bizim okulu da özelleştirselerde adam gibi muamele görsek devlet anca 3 haftalık kömürün parasını gönderebilio.e tabi cebe indirmekten para mı kalıo adamlar da haklı.Okulun tuvaletlerinde borulardan bok akıo mesela ama okulda o boruyu tamir ettirmeye bile para yok o yüzden veliler topluo işte hani devlet bi ara öder nası olsa die.ya da üst katlardaki sınıfların duvarlarında mantar çıkıo gayet doğal bi ortam oluşuo.
-
Kıtlık dönemi mi hoca?
Ben Tayyip Erdoğan hükümetinden önceki hükümeti biliyorum.
Bi dosya masaya atıldı diye onca kişinin işsizlikten intihar ettiğini biliyorum.Yazar kasaların sokaklara atıldığını biliyorum.
Ama neyse ne anlatsam boş uzatmayayım.