AKP Kapansın, Youtube Açılsın Kampanyası
-
kampanyayı sonuna kadar destekliyorum:D
edit:Glaxoks bunu yazdı:
-------------------------------------------------------------
cevap:senin anan güzel mi?-----------------------------------------------------------------
Walla onu Tayyip e sormak lazım.o bilir.Ananı da al git diyen ünlü büyük siyasetçimiz.
-
tam destek veriyorum akepe kapansın youtube açılsın.
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------kampanyayı sonuna kadar destekliyorum:D
edit:Glaxoks bunu yazdı:
-------------------------------------------------------------
cevap:senin anan güzel mi?-----------------------------------------------------------------
Walla onu Tayyip e sormak lazım.o bilir.Ananı da al git diyen ünlü büyük siyasetçimiz.
-----------------------------hala bu adamı nasıl seviyorlar anlamıyorum
-kampanya tam destekçisiyiz..
-
alayı kapansın hatta benim sitelerde kapansın :|
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------
yaa youtube la kapatma davasının ne alakası var youtube neden kapatıldı. Atatürk hakarette, Türk milletini aşağılamaktan kapatıldı. kaş yapcaz derken göz cıkarmayın. bu yazıyı kim yazmıssa ya olaylardan haberi yok ya da görmemezlikten geliyo.
-----------------------------e o zaman google a gir. pkk cart curt bişeler yaz. pkk yı öven yazılar,Atatürk'e hakaret içerikli yazılar var. hadi google da kapansın. post atmadan önce bi kez daha okuyun yazdıklarınızı.
-----------------------------ikisi arasındaki farkı anlayamıyo musun
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------POLECAT bunu yazdı:
yaa youtube la kapatma davasının ne alakası var youtube neden kapatıldı. Atatürk hakarette, Türk milletini aşağılamaktan kapatıldı. kaş yapcaz derken göz cıkarmayın. bu yazıyı kim yazmıssa ya olaylardan haberi yok ya da görmemezlikten geliyo.
-----------------------------e o zaman google a gir. pkk cart curt bişeler yaz. pkk yı öven yazılar,Atatürk'e hakaret içerikli yazılar var. hadi google da kapansın. post atmadan önce bi kez daha okuyun yazdıklarınızı.
-----------------------------ikisi arasındaki farkı anlayamıyo musun
-----------------------------anladıysan anlatabilir misin ?
-
Boşa sallanan kürekler bunlar. Biraz realist yaklaşmak gerenk bazı olaylara.
-
En çok güldüğüm şey bizim makarasını yaptığımız konuların bazıları tarafından ciddi ciddi cevaplandırılması:D
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------En çok güldüğüm şey bizim makarasını yaptığımız konuların bazıları tarafından ciddi ciddi cevaplandırılması:D
-----------------------------En çok güldüğüm şey ciddi olunacak konularda bazılarının geyik yapması...
-
Stigma bunu yazdı:
Boşa sallanan kürekler bunlar. Biraz realist yaklaşmak gerenk bazı olaylara.
-----------------------------realist yaklaşalım. devrim ya da darbe yapalım??