Akp Kapatılıyor Mu?
-
ilkan bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bana akp'nin laikliğe karşı olan bir sözünü bulun ben size tamam dicem bakın insanların kafasını karıştırıyorlar daha laikliğin tanımını bilmeyen beyinden mahrum kişiler biz laik'iz diyorlar allah aşkına biri şunlara laikliğin tanımını yapsın (laiklik:Din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması.) Önce bunu öğrenin. Devlet din kurallarına göre mi yönetiliyor ? Özgürlük konusuna gelelim bakın türban takmayan kişiye -10 diyelim takanada +10 özgürlük demek 2 sinede eşit davranmaktır. 0 ada yargıtay diyelim bakın bakalım ?
-----------------------------Akp gercegini görmek için onların agzından bir söz beklemen yanlıs söz konusu olan kişiler siyasetci.Bir kendine bir etrafına bir esnafa bir okullara bak ozman sözlere gerek kalmaz
-
ilkan bunu yazdı:
Arkadaşlar bana akp'nin laikliğe karşı olan bir sözünü bulun ben size tamam dicem bakın insanların kafasını karıştırıyorlar daha laikliğin tanımını bilmeyen beyinden mahrum kişiler biz laik'iz diyorlar allah aşkına biri şunlara laikliğin tanımını yapsın (laiklik:Din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması.) Önce bunu öğrenin. Devlet din kurallarına göre mi yönetiliyor ? Özgürlük konusuna gelelim bakın türban takmayan kişiye -10 diyelim takanada +10 özgürlük demek 2 sinede eşit davranmaktır. 0 ada yargıtay diyelim bakın bakalım ?
Elhamdulillah şeriatçıyız (21.11.1994 milliyet)
Yılbaşına karşıyım (19.02.1994 sabah)
Ben tekkeye değil dergaha gittim (22.01.1997 gözcü)
Ataya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok (12.05.1994 hürriyet)
10 kasımda yaygara koparıldı 14.11.1994 hürriyet )
İstanbulu medine yapacağız (akis )
Bütün okullar imamhatip yapılacak (17.09.1994 cumhuriyet)
Ben istanbulun imamıyım (08.01.1994 hürriyet)
Milli piyango zulumdür (29.09.1994 hürriyet)
Taksimdeki caminin temelini inşallah atacağız (21.07.1994 )
Cumhurbaşkanının imamhatipli olacağı günler yakındır (05.02.1996 akit)
Sarık operasyonu çok komik(15.05.1995 sabah)
İmamlarda nikah kıysın (09.05.1995 milliyet)(yukarıdakiler alıntıdır)
şimdi ben yukadıda yazanların doğruluğundan emin olmasam bile. sonuçta bu partinin başındaki insan hapse girmiş-çıkmış biridir. taksimde cami temeli atılcakmış filan var bide yukarıda ama zaten taksimde cami yokmuydu :) o yüzden bazılarının gerçekliğinden emin olamadım. ama bu adamın asıl amacı bunlar bile değildir bunlar sadece birer aşamadır.
-
PArdon%46 ???
Siz başka güneş sisteminde yaşıyorsunuz
O 46 nın içinde barajı geçemeyen işçi partisi, genç parti nin falan oyları var.Ne saçmalıyorsunuz %46 altı diye en fazla %37 lik kısımdır başkada birşey beklemeyin.
Diyeceksiniz ki %37 lik kısım az mı? %63 e bakılarak evet..
İktidar savaşında ne olur bilmem ama konu 6 ilke ve cumhuriyet, demokrasi temelleriyse %1 lik kısım bile önemlidir..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------pardon kaos mu çıkartırlar???Akp kapatılırsa polis-asker çook sağlam bir biçimde durur.
En ufak artislik yapanlar enselenir.Öyle bir durumda pek yavşaklanacaklarını sanmıyorum.
Peki şunu soruyorum oldu kapandı ne olacak?Yeniden seçimler mi :D bu sefer bende oy vercemde..
-----------------------------%47 lik oranı cok küsümsüyosunuz siz her ne kadar o %47 lik orana kömür karşılığı,şu karşılığı,bu karşılığı oy verdiler desenizde seçimler gelince yine o %47 ye muhtac olcanız. zaten bu danıştay gibi kurumların görevi belli oluyo ülkeyi kaosa sürüklemekten baska bi bok yaptıkları yok bu tür kurumlar ve bunların destekçileri varken türkiyenin dışardaki düşmanlara ihtiyacı yok. içerdekiler saolsun. eminimki su an dış devletler bizlere götüyle gülüyodur adamlar diodur biz bunları bölmek için cabalıyoz ama bunlar zaten birbirlerini yiyolar. ayrıca akp kapatılırsa bunun kime ne faydası olcak ben bu akp kapansında ne olursa olsun diyenlerin mantığını anlamıyorum. burda önemli olan akp,x,y, deil önemli olan halkın neredeyse yarısının oyunu almıs bir partinin kapatılmak istenmesi ve ülkenin kaosa süreklenmesi ondan sonra ekonomi bozulcak borsa fırlıcak ve ülke belini toplıyamıcak belkide. Laf gelince Atamızın izinden gittiğinizi söylüyosunuz ama onun dediklerini unutuyosunuz. '' Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.'' hem Atatürk ü savunup hemde ona karşı gelmek burda bi tutarsızlık var akp nin kapatılması istemiyle yapılan bu olay halkın iradesini hiçe saymaktır her seferinde demokrasiye karışmak halkın o kuruma olan güvenini sarsar ve iç karışıklığa süreklenmesini sağlar. halk zaten memnun deilse bidaki seçimlerde oyunu başka bi partiye verir. yok eğer memnunsada bunu herkes kabul etmek zorunda öyle oy verenleri 3 torba kömür karşılığına oy verdiler, cahiller gibi ifadelerle bi yere varılmaz eninde sonunda o cahil dediklerinizin oyuna muhtac kalcaksınız.
ayrıca bi konuda dtp gibi terör örgütünü destekelyen bir partinin daha kapatılmamıs olması ama halkın %47 sini oyunu alan bir partinin kapatılmak istenmesi bunların zihniyetini anlamak biraz zor. bizim düşmana ihitiyacımız yok biz birbirimize yeteriz.
-
Ne guzel dusunceler ekiliyor sistem bi yerden tikir tikir isliyor.millet ne istiyo ne bekliyo ne buluyo somuruluyo mllt su saat olmus kafam iyilesti en iyi boyle kemiklerin sizlasin bukowski..>>>>>>>>>>
-
ilkan bunu yazdı:
-----------------------------laıklıgı kımındızının dıbınde hangı gomlekle ogrendı :)
-
inşallah kapanır da Türk Milleti kurtulur
-
kapansada kurtulsak...
-
POLECAT bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------pardon kaos mu çıkartırlar???Akp kapatılırsa polis-asker çook sağlam bir biçimde durur.
En ufak artislik yapanlar enselenir.Öyle bir durumda pek yavşaklanacaklarını sanmıyorum.
Peki şunu soruyorum oldu kapandı ne olacak?Yeniden seçimler mi :D bu sefer bende oy vercemde..
-----------------------------%47 lik oranı cok küsümsüyosunuz siz her ne kadar o %47 lik orana kömür karşılığı,şu karşılığı,bu karşılığı oy verdiler desenizde seçimler gelince yine o %47 ye muhtac olcanız. zaten bu danıştay gibi kurumların görevi belli oluyo ülkeyi kaosa sürüklemekten baska bi bok yaptıkları yok bu türk kurumlar ve bunların destekçileri varken türkiyenin dışardaki düşmanlara ihtiyacı yok. içerdekiler saolsun. eminimki su an dış devletler bizlere götüyle gülüyodur adamlar diodur biz bunları bölmek için cabalıyoz ama bunlar zaten birbirlerini yiyolar. ayrıca akp kapatılırsa bunun kime ne faydası olcak ben bu akp kapansında ne olursa olsun diyenlerin mantığını anlamıyorum. burda önemli olan akp,x,y, deil önemli olan halkın neredeyse yarısının oyunu almıs bir partinin kapatılmak istenmesi ve ülkenin kaosa süreklenmesi ondan sonra ekonomi bozulcak borsa fırlıcak ve ülke belini toplıyamıcak belkide. Laf gelince Atamızın izinden gittiğinizi söylüyosunuz ama onun dediklerini unutuyosunuz. '' Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.'' hem Atatürk ü savunup hemde ona karşı gelmek burda bi tutarsızlık var akp nin kapatılması istemiyle yapılan bu olay halkın iradesini hiçe saymaktır her seferinde demokrasiye karışmak halkın o kuruma olan güvenini sarsar ve iç karışıklığa süreklenmesini sağlar. halk zaten memnun deilse bidaki seçimlerde oyunu başka bi partiye verir. yok eğer memnunsada bunu herkes kabul etmek zorunda öyle oy verenleri 3 torba kömür karşılığına oy verdiler, cahiller gibi ifadelerle bi yere varılmaz eninde sonunda o cahil dediklerinizin oyuna muhtac kalcaksınız.
ayrıca bi konuda dtp gibi terör örgütünü destekelyen bir partinin daha kapatılmamıs olması ama halkın %47 sini oyunu alan bir partinin kapatılmak istenmesi bunların zihniyetini anlamak biraz zor. bizim düşmana ihitiyacımız yok biz birbirimize yeteriz.
-----------------------------merak etme dtpye de aynıbaşsavcı tarafından 20 kasım 2007de kapatma davası açıldı.. gündemden haberiniz yok konusuyonuz.
-
İran'ı Fransa'yı yada diğer tüm devletleri iyi inceleyin. Her devlet kurulduğu zamanki ideolojisini korumak için herşeyi yapar. Türkiye Cumhuriyeti laik bir devlettir. Anayasalara konan ilkeler, kelimelerin şahıslar tarafından kendilerine göre yorumlanması için konmamıştır. Evrensel hukukta bir kural vardır. Yasalar yapıldıkları zamandaki koşullar gözönüne alınarak yorumlanır. Laiklik ilkesi de buna göre yorumlanmalı. Tekke ve zaviyelerin kapatılması hakkındaki kanun, Kılık Kıyafet Kanunu, Şapka Kanunu neden çıkarılmıştır! Bunlara bakmak lazım. AKP her ne kadar yaptıklarını insanların gözünün içine bakarak ve Türk milletini salak yerine koyarak farklı kılıflar uydursa da bunu Türkiye Cumhuriyeti ve emanet edildiği gençlik yemeyecektir!! Bu ülke laik doğmuştur, ve sonsuza dek laik olarak kalacaktır! Refah partisi gelir, AKP gelir, ama geldikleri gibi GİDERLER... (laikliği istemeyenler kıçlarını yırtsalarda kafaları çalışmadığından sonuca ulaşamayacaklar! Bunu iddia ediyorum)