Akp Nin Adayı Abdullah GÜL
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------hayırlısı olsun
hacılar sonuç 9 mayısta olacak bismillah hemen adamı cumhurbaşkanı yaptınız bravo yane
akp nin adayı abdullah gül iyi adamdır
-----------------------------ilk turda cumhur başkanı :) göreceksin bak ! evet beyler 9 mayısta tarihleri 100 yıl geriye alıyoruz. hayırlı olsun.
-
kimin olmasını bekliyordunuz ki felaket senaryoları yazıyorsunuz. akp den kim gelse aynı yorumlar yine yapılacaktı. tabi bn vecdi gönülün olmasını isterdim ama abdullah gülde iyi bi seçim
-
Açık konuşacağım kendi adıma..
AKP den kimseye güvenmiyorum.AKP benim üzerimde bu izlenimi bıraktı.
Pek hayırlıda olucağını sanmıyorum.
Hayırlısı artık ne diyelim..
-
Ben Vecdi Gönül olsun isterdim. Adamın eskiden valilik yapmış hali var yöneticiliği biliyo,savunma bakanı ve askerle bağlantılı.
Abdullah Gül ü istemeyecekler
-
yök ile arası nasıl olur acaba
-
hocalar mıllet sectı bunları buraya
olaya gelınce meclıs onların hukumet onların cumhurbaskanlıgında onların oldu kanser gıbı resmen ıcten fethettıler gul olmus sener olmus bu o.ç hıcbırının bırbırınden farkı yok ha tayyıpın sag kolu ha sol kolu ha orta kolu ha kurma kolu sonucta bunların bası tayyıp aq meclısten cıkartcak kararı cumhurbaskanlıgından onaylatcak aq ıkı gun sonra tayyıp kendını halıfe ılan ederse hıc sasırmam
-
Muhahahaha BaykaL yine beklenen kalleşliğini yaptı :) Sözde tayyep dışında herhangi bir adayı onaylıcaktı ama Apo nun uzlasma önerisini geri çevirdi :) Ya bu baykal kadar şerefsiz bir siyasetçi gelmemiştir bu ülkeye yaa :):) o.çocuğu..
Bide tayyep'e biz engel olduk diyo :)Allah seni dop etsin amk. Ulan milleti o kadar kışkırttın adam sırf piyasayı ve refahı düşündüğü için kendini değil başkasını aday gösterdi.Hala çene çalıyon amk. senin baykal... Senin gibi siyasetçiye,kerhanede imamlık yapandan daha az saygı duyarım.. -
vatana millete hayırlı olsun anayasaya bağlı bir cumhurbaşkanı olur inş.
-
Amk tayyipcan korkudan aday olamadı :) Ayrıca anayasaya bağlı olsun apodullah gül :P Hatta Anayasa kitabını tayyibin kafasına atsın :D
-
nikoteen ***** Tayyip dışında bir adamı onaylıcaktı diye .ötünden birşeyler uyduruyorsun ama öyle birşey demedi.. Tayyip Özal gibi Cumhurbaşkanı olucaktı hazıra konup ama Baykal olsun Tandoğandaki insanlar olsun kararından vazgeçirtti ve ani bir manevrayla gülü seçti.. Gülde tayyip gibi refah partisinden gelme kişilik olarak olmasada zihniyet olarak şeriate yönelik birisi hemde Tayyibin kapı kolu...