folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Park Ve Bahçeleride Kendine Benzetiyor

Akp Park Ve Bahçeleride Kendine Benzetiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Gebze'nin Yenimamahalle semtindeki kavşakta bulunan yeşillendirilmiş alana dikilen ve sayısının 4 bin 500 olduğu belirtilen lalelerin, AK parti amblemi şeklinde dizayn edilmiş olması herkesin dikkatini çekiyor.

Tüm yurtta AK Partili birçok belediyeyi eskisi altına lale ekimi furyasından nasibini alan Kocaeli'de, Büyükşehir Belediyesi il genelinde 1,5 milyon lale dikerken, Gebze'de D-100 ve TEM'e çıkış yoluna cepheli kavşakta lalelerin ampul şeklinde dikilmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Gebze'nin Yenimamahalle semtindeki kavşakta bulunan yeşillendirilmiş alana dikilen ve sayısının 4 bin 500 olduğu belirtilen lalelerin, AK parti amblemi şeklinde dizayn edilmiş olması herkesin dikkatini çekiyor. CHP Gebze İlçe Başkanı İsmet Kara, iktidarın kamunun yararına harcaması gereken paraları kendi partisine reklam amacıyla kullandığını, bunun bir örneğinin de lalelerin parti amblemi şeklinde dikilmiş olmasını gösterdi. İsmet Kara, bu olaya tepkisini dile getirirken, ¨Bu çok iyi bir olay değil. 15 yıla yakın Gebzeyi yönetiyorlar. 4 yıla yakın iktidardalar. Bugün Gebze'nin bir çok sokağına girilmeyecek durumda ve bir çok da sıkıntı var. İsterdik ki bu paralar vatandaşın durumuna yarayacak bir şekilde harcansın. Ama ne yazık ki partizanca davranıp hacamaları bu tip işlere yapıyorlar. Çiçik dikmekten başka da Gebze'ye verdikleri bir şey lok¨ diye konuştu.

¨Bu paralarda yetimin ve garibanın hakkı var. AK Parti kendi zihniyetinin dışında halka bir çalışma yapmıyor. Örneği de burda. Kendi partinin amblemini yapmak gibi bir duruma gelmiş. İçler acısı olarak bakıyorum.¨ diyen CHP ilçe başkanı İsmet Kara, bununla ilgili derhal araştırma başlatılmasını istedi.

Lalerin ekiminden sorumlu Büyükşehir Belediyesi Par ve Bahçeler Gebze Sorumlusu Ensar Emir ise, bunu ampul olarak yapmadıklarını, kentin anahtarını simgelemek için yaptıklarını ileri sürdü.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=_bRY4vTZZh0

-------------------------------------------

İlginç bir haber paylaşayım dedim.Akp park ve bahçeleride kendine benzetmeye başlamış..

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    arap ın yagı bol olursa si... nede surer ta... nada demiş atalarımız.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bizim orası ya bi ara ben çıkıp çekiyim petrolun orası ya tuzlaya çıkarken piyade okuluna varmıymış öyle bi yer ala ala yenimahleliler yapar hacım nede olsa giresun rize boyları

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:
    -----------------------------
    bizim orası ya bi ara ben çıkıp çekiyim petrolun orası ya tuzlaya çıkarken piyade okuluna varmıymış öyle bi yer ala ala yenimahleliler yapar hacım nede olsa giresun rize boyları

Hacı istanbulu bilmediğim için neyden bahsettiğini anlamadım ama şuraya takıldım ; nede olsa giresun rize boyları

Ne demek istiyon sen ???

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek
    milletin paralariyla lale diktiriyo got laleleri..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    ganimet bunu yazdı:

Hacı istanbulu bilmediğim için neyden bahsettiğini anlamadım ama şuraya takıldım ; nede olsa giresun rize boyları

Ne demek istiyon sen ???

ağa yenimahleyi bilmessin sanırsınki bi beylik kurulmuş grup vesaire ama tabiki onlarla alakası yok hani bu menfaatçi belediye başkanları varya hah işte onların işi bu millet istanbulla anadoluya giderken bu yolu kullanıyor o yüzden görmeyen kalmaz gidiş gelişte tahrik bunlar tahrik 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

Burada da hergün çim biçme lale ekme gibi lüzumsuz faaliyetler vuku buluyor :)

Görevliye dicem lale devri biteli çok oldu, kovalayacak beni sonra.

Çiçeklerle Türkiye haritası yapmak istemişler renenin dolabındaki ped gibi olmuş :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

bu lale olayını anlayamadım ben

benim bilmediğim bi özelliği mi var bunların ? bu lale ekme/dikme furyasının sebebi ne ola ki  

ampül şeklinde olmasının sakıncası yok bence nasıl olsa parka kuşbakışı bakamıyorum :p 

Bu niymiş la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    ebced hesabında Lale ile Allah denktir,yanılmıyorsam 66'ya denk geliyordu..Lale-Hilal-Allah bunlar denk,belki onla ilgisi vardır..

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    oda nedemek oluyor? Allaha hicbirsey denk degildir.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    kardeş saçmalama tabi ki öyle bir denklik değil,ebced hesabı her harfa bir sayı verilmesi üzerine kurulu birşey,biraz araştırırsan bulursun

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 2011 Toplam Mesaj: 13