Akparti.Org.Tr Hacklenmiş
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------ama kendilerini küçük düşürmüşler. erkek gibi msj yazsalardı daha güzel olurdu.
-----------------------------hadi bugünde AKP sitesi hackliyelim diyipte hacklemişler sankim...index cok sacma olmuş :S
-
yarınki haber manşetleri.. flaş flaş flaş ergenekon aqpnin sitesini heykledi :|
-
herkes içinden gçenleri yazmış bence güzel :)
-
Bunuda tahribattan bilirler:D
-
bende gereksiz geçen bi konudada söyledimğim gibi türk haklının gelişmemesinin nedeni. zekamız böle boş şeylere yarıyo.madem o kadar sekizin halka yararlı bişi yapm index atmak yerine. tabi gelişemez tabi teknolojiyi dışardan alırız.ynlış anlamayın ne ak partiliyim ne chp ne mhp nede dtp hepsi birbirindne beter. ben sadece istiyorum ki türkiye gelişsin....
-
nu_metal bunu yazdı:
-----------------------------
mesaj verme kaygıları yok cogunun onlarda bilio akp nin laf anlamadıgını böle daşşak gecmeleri daha iyi olmuş
muhaaa:D koptum -
TheGoFReT bunu yazdı:
bende gereksiz geçen bi konudada söyledimğim gibi türk haklının gelişmemesinin nedeni. zekamız böle boş şeylere yarıyo.madem o kadar sekizin halka yararlı bişi yapm index atmak yerine. tabi gelişemez tabi teknolojiyi dışardan alırız.ynlış anlamayın ne ak partiliyim ne chp ne mhp nede dtp hepsi birbirindne beter. ben sadece istiyorum ki türkiye gelişsin....
-----------------------------dtp yi ayır hocam yanlış anlaşılır hepsi birbirinden beter değil..
-
: ) Ellerine sağlık
-
TheGoFReT bunu yazdı:
hocam türkiye gelişiyo akp sayesinde. ülke satıldıkça kalan azbuçuk yerler pahalanıyo değeri artıyo.buna gelişme denirse ewet gelişiyoz hemde çok hızlı. -
index kaldırıldı...
Toplam Hit: 11723 Toplam Mesaj: 62