Akp"Ye Tebessümüm
-
sabah çalan zille sinirlenmedim değil başta.sonradan açtım kapıyı genç bir çocuk , elinde bazı kağıtlar çok güzel bir
üslüpla beyfendi belediyemizin bir anketini yapabilir miyiz dedi.bende tabi ki dedim ve başladık kısa bi ankete.
mahalleyle ilgili sorunlardan başlayıp ilçe adına isteklerimize kadar sordu ve not aldı.gayet güzel bi anket gördüm
işlevi olur veya olmaz.orası daha sonra tartışılır.kapıyı kapattıktan sonra birden aklıma geldi hiç pirinç altın vermeye
gerek yok . böyle bir anket benim gibi birisinde bile tebessüm oluşturuyorsa benimle ilglendiklerini göstermelerini
sağlıyorsa diğer vatandaşlar da diyecektir helal olsun sorunlarımızı soruyorlar ve diğer yerel seçimlerde ve hükümet
seçimlerinde oylar akp'ye gidecek. şimdiye kadar hiç bir belediye böyle küçükte olsa bir ilgi göstererek anket falan
yapmamıştı.ilk defa akp'yi takdir ettim ve yüzümde tebessüm kaldı.
-
dunyanin hic bir yerinde %100 hatasiz insan yoktur ' insan olmak hata yapmak demektir zaten , kaldiki akp bir insandan olusmuyor koskoca bir gruptan olusuyor ve biz o mevkiye cikan insanlarin hic hatasiz bir sekilde , sanki doga ustu gucleri olmasi gerekirmiscesine biseyler yapmasini bekliyoruz , artik herkes kendi menfatine dusundugu icin yapilan yenilikler ulkeye degil kendine zarar veriyorsa tamam bu partiden adam yolmaz akp soyle akp boyle...
-
Herzamanki Oyun :)) Her Sene Seçimde.. Zaten Kaldırımlar Değişiyo :) Her Önune Gelen Kaldırımı Yeniliyo :)
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
cebine falan iyi bak bi$iler sıkı$tırmı$tır eleman
olum benim nasıl bi insan olduğumu biliyosun :)ama ilk defa o kadar belediye geldi dsp chp mhp ben hiç birinden böyle bir ilgi görmedim :S küçükte olsa ilgi ilgidir
ve insanda hoş etki bırakıyo ;)
-
Musluk suyunda kireç var arıtıcı satalım size diye gelen satıcıda aynı etki bırakıyordur sende eminim ;)
-
decameron bunu yazdı:
Musluk suyunda kireç var arıtıcı satalım size diye gelen satıcıda aynı etki bırakıyordur sende eminim ;)
sen ewine daha önce gelen belediye görewlisi gördün mü hiç chp den falan ;) ben de yüz kısmında hoş etki bırakırım söyliyim (H) -
sıradan halkla ilişkiler mezunu biri olarak zokoronun belediyesini tebrk etmek isterm.. zira o anketlere hiç bakılmasa bile anketin uygulandığı kişide tebessüm oluşturmaya yetiyor. ben de belediyede anketör olarak çalıştım burdan biliorum ki belediyeler anketlerini yerelseçim önceleri yapıolar chp li bi belediyede calistim o da yapti, anaplı bi belediye de yapiyor bunu biliyorum yani yalovadan. zokoro sen hangi belediyedesin dostum
-
walla küçükçekmecedeyim de belediyeyle alakam yok :) akp hükümetinin şuan :)
hhee bundan önce bi çok parti geldi dediğim gibi dsp chp mhp ben onlardan böyle bişey görmedim :S
akp zamanında bizim mahalle park yüzü gördü :S
-
evet yerelnet.org.tr'de de iyi oy almıs ztn sizin başkan.. böle çalışkan adamlar gelsin abi yönetimlere
-
başkan da öyle muhtar da :) benim bile ilgimi çekmeyi başardılar :C
-
bizim belediyede evin önünde pazar kurulan yerdeki ağaçları bi gece de söktü yerine basket sahası ve düğün salonu yaptı