Akrep Fosilli Mouse
-
arkadaşlar bu mouselardan satmaya başladım tbt den isteyen olursa 35 tl + kargoya satabilirim isteyen sanal pazar üzerinden taksitlede alabilir
http://www.sanalpazar.com/Gercek-Akrep-Fosilli-Kalbosuz-Mouse__isp3103119
birde bu var isteyen olursa bu paketide 25 tl ye indirebilirim :)
-
hocam ben alacam da şimdi bunun markası falan yok garanti veriyomusun elimizde patlamasın sonra
-
orjinal ama çok saçma yav :D neyse hayırlı satışlar
-
hocam içindeki devre microsoft markalı üzerinde microsoft yazmadığı için ucuz zaten garantiside var ayrıca hocam direk değiştiriyorum hemde :)
bu arada elimde 2 renk var SİYAH VE KIRMIZI
ilanda siyahın resimleri var kırmızıyıda buraya ekliyim

-
ben yemeği pc başında yiyom mauseye bakınca iştah kaçırır bana göre değil bu zamazingo :D
-
bende baştan sonra fosil şeklinde felan sandım üzerine anahtarlık gibi koymuşsunuz :(
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------bende baştan sonra fosil şeklinde felan sandım üzerine anahtarlık gibi koymuşsunuz :(
-----------------------------hocam o boyutta fosil ile mouse yapmak sıkıntılı olur :)
-
Biraz pembe gibi o :p
-
Sharp bunu yazdı:
-----------------------------ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------bende baştan sonra fosil şeklinde felan sandım üzerine anahtarlık gibi koymuşsunuz :(
-----------------------------hocam o boyutta fosil ile mouse yapmak sıkıntılı olur :)
-----------------------------Fosil zaten mecazi anlamda hocam o senin sattığında fosil değil kurutma zaten :)
Ne biliyim başlığı okuyunca öyle bir his uyandı :)
Hayırlı satışlar.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Biraz pembe gibi o :p
-----------------------------yok hocam ışıktan öyle çıkmış akşam yenisini çekerim adam akıllı ışıkta :)
-
uplıyalım görmeyenler görsün :D