folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Akrep Tam Olarak Ne İle Beslenir ..Nasıl Evcilleştirilir!

Akrep Tam Olarak Ne İle Beslenir ..Nasıl Evcilleştirilir!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    bizim arkadas kopekine "kopek" ismini wermsiti sende akrep koy ismini

çocuktum,büyüdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    la insan mı bu sabah akşam yemek yermi :D bırak 2,3 günde bi beslersin yada günde bi böcük falan .. bide camekan yaparsın ona hayvanat bahçesi gib olur..

"Less is More"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    tobee eusu !!! olum kafa ii mi senin akrep beslıomuş yaw walla bir gün kaçırırsan amelenin dediği gibi dötünden çıkar ha...

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    walla tam bi isim bi nick bulamadım velede isimsiz niksiz kaldı ..niksiz mi deseq artıq ne deseq eheheh
    isim işi tam oturmadı walla tavsiye gelirse düşünücez ..şimdilik muittin diye takılıyom ...ama

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    bu benim minik kızım dudu bir aphonopelma seemanni veya başka bir deyişle costa rica zebra tarantulası yaklaşık 11 cm. yetişkin bir dişi son derece iyi huyludur tabi tok iken yoksa epey saldırgandır ve bombalamaktan çekinmez feci kaşınıyor yaw ozaman. Bir yer türü dolayısıyla toprağı kazmaktan ve gündüzleri sığınağında tembellikten hoşlanıyor, son derece meraklı en ufak hareket hızla tepki veriyor nooliy len diyerek bakmaya geliyor Korktuğu zaman uzağınızda ise bombalamayı yakınınızda ise ısırmayı bambaşka bi seviyor

Bir yanlış bilgiyi silelim tarantulalar öldürücü değildir tabi eğer alerjiniz yoksa, arı sokmasından daha farklı değil, hepinizi muhakkak örümcek ısırmıştır hani ağrılı sivrisinek sokmasına benzer ama daha büyük ve çift diş izli ısırıklar, ondan hiçbir farkı yok hatta diyebilirimki arı daha çok acıtıyor. Ama yinede alerjik kişilerde ölümcül etkileri olabilir bunun dışında bombalayan yani karın bölgesindeki ok benzeri kılları fırlatan türlerede dikkat etmek lazım zira genelde tarantula direkt saldırmak yerine bombalamayı tercih ediyor çok ama çok feci kaşınıyor. Yer türlerine üstten kapaklı ağaç türlerine ise yandan kapaklı vivarium tercih edilmeli. Yem olarak çekirge konserveleri var, yinede sağdan soldan yakaladığınız börtü böceğe hayır demediğini belirtmek isterim. Bir çekirgeden sonra 3-4 gün birşey yemiyor trantulalar açlığa çok dayanıklı hayvanlar 3 ay gibi sürelerde aç kalabiliyorlar yinede hareketliliklerinde değişme olmuyor. Nem çok önemli özellikle molding yani kabuk değiştirme dönemlerinde. Yemlerin kalıntılarını uzaklaştırmakta fayda var aksi takdirde mantar benzeri oluşumlara sebep oluyor.

http://img146.imageshack.us/img146/387/dudu2xr4.jpg

http://img373.imageshack.us/img373/8660/duduck2.jpg

çok uzakta uzak denizlerde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    sen napacan mittini aqrep koy sen onun ismini

çocuktum,büyüdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    muittin dedinde ;) benim kuşun adıda fikriydi hey gidi koca fikri sen nasıl gözümün içine baka baka kaçtın şeref yoksunu...

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek
    ismi zübeyir olsun fakirin :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASLIYUCE
    ASLIYUCE's avatar
    Erkek
    dai bence en iisi abuzer ama hayrican cabbar ya da fehmi de olabilir ya da abdurrahman,abuziddin de fena deil hanee :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    ismi isko olsun :d yada ibo
Toplam Hit: 15378 Toplam Mesaj: 44