folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akustik Gitar Dersleri

Akustik Gitar Dersleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dotty
    Dotty's avatar
    Erkek

Akustik gitarımı aldım, öyle internetten youtube'tan bakına bakına birşeyler öğreniyorum ama dağınık oluyor.

Video şeklinde, düzenli  akustik gitar  dersi için verebileceğiniz download adresi websitesi var mıdır? Dili ingilizcede olabilir.

Birde ankarada önerebileceğiniz, kızılayda, fiyatı uygun bildiğiniz bir kurs varsa isimlerini verirseniz iyi olur. 

Teşekkürler. İyi günler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozhurcan
    ozhurcan's avatar
    Erkek
    gitarı aldığın yere gidersen sana yardımcı olurlar. olmadı gitar eğitim merkezi gibi yerler var gir teker teker konuş hemen hemen hepsi aynı eğitimi verir, ama gitar çalma seviyen senin azmine bağlı, ne kadar çalışırsan o kadar iyi çalarsın.

474 Karakter hakkım kalmış
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dotty
    Dotty's avatar
    Erkek

Gitarı internetten aldım, kursa gidecekte vaktim yok, evde halletmek istiyorum; sonuçta dediğin gibi kendi azmim...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

hoca keske akustikten baslamasaydın bende yenı basladım gitara ama klasik gitar.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=62586 bu linkte eğitim seti war ama klasik için belki işine yarar bi

bak isteren

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek
    Elektrodn basladm pismanım ne acıdan ögrenemedım degıl gıtarı aldıgıma pısman oldm daha sonra.. :S

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dotty
    Dotty's avatar
    Erkek
    Evet bende klasik gitarla başladım 4 gün çaldım tonu hoşuma gitmedi, gitarı iade ettim akustik aldım. Onlarıda indirmiştim, işte onun gibi ama akustiki lazım. Klasikle çok fark koyarmı onuda bilmiyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    klasik akustik farketmes hiçbişi ne alakası var ikisindede aynı telden calıon sonuçta .. Youtube sana bu konuda en büyük yardımcı calmak için önce bikaç akor ve ritim öğrenmen yeterli yutupta dersler var ztn akor nasıl basılır ritim nasıl atılır yaz bulursun bişiler..

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    fark yapmaz akustik klasik.elektroyla baslamak da yanlıs ne kadar da hepsinin egitim sekli benzesede elektroda bissuru arac gerec var karısık yani.akustikte teller cok sert olur elini keser bnm kac defa kanadı zamanında.oyusden en mantıklı ve en ucuz secenek klasik.

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    bende önemli olan akorların oldugu dokuman var çok ta iyi ve iş görürü yarın upload yaparım onu kullanırsın işe yarıyo yanı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

Akustik gitar çalması zor bir enstrüman değil. Gitar ile klasik müzik yapmayacaksan, akustik gitar almakla iyi etmişsin. Yalnız akustiğin tellerin hepsi çelikten olduğundan dolayı tırnakla ritim atılmaz; çünkü kısa sürede tırnakları eritir. Pena kullanmaz zorundasın ritim atarken. Ben öğrettiklerime Bülent İşbilen in Pop gitar metodunu kullanarak öğretiyorum. Kitap çok güzel hazırlanmış kesinlikle tavsiye ederim. Kendin okuyarak bile faydalanabilirsin. Takıldığın yerlerde yardımcı olurum. Bir gün klasik gitar öğrenmeye kalkarsan direk kursa git. Çünkü kursla dahi öğrenmesi zordur ve uzun yıllar alır. Kendi başına ilerlersen bile yanlış ilerlersin. 7 yıldır klasik gitar çalıyorum halen eğitime ihtiyacım var dibilirim rahatlıkla.  Ek metod için

http://uploaded.to/?id=fgffbs

Faydalanırsın. 

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    @braveheart  benim vereceğim dokumanı wermış gercekten çok güzel ve faydalı

Toplam Hit: 4968 Toplam Mesaj: 14