Akvaryum Yapmı | Cam Kalınlığı | Tasarım |(Yardım)
-
akvaryumu otogara bırakır sen alırsın da akvaryumu nasıl taşıyacaklar? ayaklı bi akvaryum (ayakları da demir)?
-
esatcım ben balığı yemesini sewerim beslemesi sarmaz beni :P
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------akvaryumu otogara bırakır sen alırsın da akvaryumu nasıl taşıyacaklar? ayaklı bi akvaryum (ayakları da demir)?
-----------------------------
evet taşıma sorun olur :S ya aslınca ben onları karşılarım...otobüsten falan indiririm...pek yük etmemeye çalışırım her türlü :) hatta gidecekleri yer yolumun üstündeyse bırakabilirim bile :D tabi o gün kuzenimi ikna edip otogara kadar getirebilirsem :D
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------lordum sağlam vatos bul köpek balığı at bikaç tane :|
akwaryum camı 5 cm olsun yeterli ebatlarını fantazilerinle süsle :|
taşlar neyin koyarsın atlantik bişey yap yapmışken :)
-----------------------------Akvaryum camı 5 cm olurmu yaa silahşörmü bu balıklar :)) . 5 cm :S Ben yanlış anlamadım deilmi müridler 5 cm yazıyo
-
benim akvaryum 5 cm la:D
-
skyvalet bunu yazdı:
benim akvaryum 5 cm la:D
çift cammı :D ebatları nedir :D basınç olayını nasıl ayarladıklarının bulmaya çalışıyorum da kafamda :D -
qra51 bunu yazdı:
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------lordum sağlam vatos bul köpek balığı at bikaç tane :|
akwaryum camı 5 cm olsun yeterli ebatlarını fantazilerinle süsle :|
taşlar neyin koyarsın atlantik bişey yap yapmışken :)
-----------------------------Akvaryum camı 5 cm olurmu yaa silahşörmü bu balıklar :)) . 5 cm :S Ben yanlış anlamadım deilmi müridler 5 cm yazıyo
-----------------------------köpek balığı old için ne zarr gelşr 5 cmden :|
bide lord huzur bulcam felan dior, köpek balığı ne huzuru veriyo yahu
izlerken adam yoruluyo.
hakket ne beslicen ?
-
hoca orda otogara gelir o sorun değil ama iskenderundan otogara nasıl gelir orası var?
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------köpek balığı old için ne zarr gelşr 5 cmden :|
bide lord huzur bulcam felan dior, köpek balığı ne huzuru veriyo yahu
izlerken adam yoruluyo.
hakket ne beslicen ?
yok yok köpek balığı beslemicem :Dsarı prenses,neon tetra ,cennet balığı vs. gibi basit balık türlerini beslicem :M köpek balığı falan aşar beni :D
zaten pek bi bilgim yok besleme hakkında :M
-
basınca o kdr takma yanlarından metallerle şerit çekicen ztn dert etme o kdr