Akyaka Da Kampçılık....
-
Bu yaz tekrar İzmir-Adana bisiklet turu yapacağız 5 arkadaş. Rotaya ekliyim Akyaka'yı :)
-
ricin bunu yazdıHAZAR_HAN bunu yazdıayrıca yazmayı unutmuşum... Burada çupra, mercan, lahoz, levrek, kefal cinsi balıkları kıyıdan kamp arazisinin ordan bol bulabilirsiniz... Gelirken oltanızı da almanızı tavsiye ederim....
akyakda civarlarında balık tutmak falan yasak diye biliyorum...En azından zıpkınla dalmak kesin yasak ama olta serbestmi bilemiyeceğim...Ama yinede dikkat edin derim...Oralarda bu tarz şeylere çok ters gözle bakıyorlar...
kirtil harici herşey serbest... burda kimse kimseye karışmaz ki kötü gözle baksın :)
-
Hacı konuyu tam okuyamadım işe gidicemde, sen bilgi amaçlımı açtın yoksa sen mi organize ediyon.
Ayrıca bu yaz
Serdar Kılıç'ın
Davetlisiyim, amma bende kendim kamp yapmak istiyorum snowboard, rafting, paraşüt, dalış, vs. Hatta buna benzer 1 konu açmıştım silinmişti.Zeytun-i tarafından 21/Oca/13 12:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Zeytun-i bunu yazdı
Hacı konuyu tam okuyamadım işe gidicemde, sen bilgi amaçlımı açtın yoksa sen mi organize ediyon.
Ayrıca bu yaz
Serdar Kılıç'ın
Davetlisiyim, amma bende kendim kamp yapmak istiyorum snowboard, rafting, paraşüt, dalış, vs. Hatta buna benzer 1 konu açmıştım silinmişti.ben bu tanıttığım yere yakın bi yerde yaşıyorum ... diğer insanların ilgisini çekebilir diye tanıtım amaçlı açtım konuyu :)
-
sağol hocam, bende böyle bi yer arıyodum bu yaz burda tatil yapabilirim.
-
ComputerWolf bunu yazdı
Bu yaz tekrar İzmir-Adana bisiklet turu yapacağız 5 arkadaş. Rotaya ekliyim Akyaka'yı :)
benim de en büyük hayallerimden biri bisiklet ve kamp :)
-
kendime not: buraya gitmeliyim
-
bakakaldım. Onumuzdeki 2 yaz hariç hayatımın geri kalanını burada geçirebilirim.
eyw hocam gelmeye niyetlenirsem ararım he :D
-
Akyaka çok güzel bir yer. Ben düzenli gidiyorum. Çizik atalım kampçılığı ayrı bir güzel olur.
-
karahanx bunu yazdı
bakakaldım. Onumuzdeki 2 yaz hariç hayatımın geri kalanını burada geçirebilirim.
eyw hocam gelmeye niyetlenirsem ararım he :D
tabiki ne demek :)