Alacakaranlık Çılgınlığı :|
-
abi abaza kızın biri izliyo edwardı beeniyo film güzel gelio sonra ya şu film çok güzel sırf o güzel dedi diyede onlarda güzel edwardı beenmeyenler bile topluluga ayak uysun diye yakışıklı diyo
-
ya ne kadar saçma hayranları vardır ya kız arkadaşımla gittik oturduk, 5-6 kız geliyodu muhabbet şu;
- çok heycanlıyım ya..
- ya kızım edwardı görcez ya aşığım ona ben
- umarım bu sefer bella yı öpmez beni öper
abi bunlar ne ya :D:D:D yanıma dizildiler bide... film sırasında ağladı bitanesi, arada ötekilere kızıo niye ağlamadınız diye :D film sırasında edward çıkıncada hepsi titriyo yernde bende gülmekten yarıldım yaw :D:D:D:D:D
-
onu öpmez beni öper he?? :D:D:D
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
ben ilk filmi okudum sevdim sonra kitabını okudum ve seriyi bitirmek üzereyim de edward diye bağıran insanları anlamasamda yakışıklı bişi abi
gerçi onunda gay resimleri falan çıkmıştı da bulursam yazarım buraya ..
-----------------------------filmi okudun kitabı izledin.
-
RootB bunu yazdı:
anubisx bunu yazdı:
ben ilk filmi okudum sevdim sonra kitabını okudum ve seriyi bitirmek üzereyim de edward diye bağıran insanları anlamasamda yakışıklı bişi abi
gerçi onunda gay resimleri falan çıkmıştı da bulursam yazarım buraya ..
-----------------------------filmi okudun kitabı izledin.
-----------------------------filmi izledim kitabı okudum :/
-
Çok Kaka Bir Filmdi Uyudum En Arkadayım Kafayı Yasladım Kızın Birine Uyudum,
Önümdeki Kızlar Edward Öpşürkene Konuştukları Şey;
-Ayy Kızın Yerinde olmak isterdimmmmmmmmmmmmmm
-Hıyırrrrrrr Ben olmak isterdimmmmmmmm
-Ay çok güzelllllllllllllllll
Arkadan ''Neden Türkçeyi S*kiyorsunuz Dicektimde :D
-
edvırt diye bi ibne yüzünden kızlar bitiyo ben uyuz oluyorum filme :|
-
kitabı güzel filmi orta
-
kitap olarak güzel bir seri ama filmi nasıl böyle büyüttüler çok ilginç :S çocuklar artık evcilik oynamak yerine twilightcılık oynuyor :/ kızlar edward a tapıyor resmen :D
-
Genellikle ergen çağındaki kişiler ve özellikle kızlar bu fırtınaya kapılmış durumda... Ha ilk filmini bende izledim fena değil ama bu çılgınlık nedir yahu?
Bu arada Taylor'un aq