Alan Adi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Konu yanlis yerdeyse kusura bakmayin.

isimtescil saolsun gasp etti sonunda domaini, birde kendi reklamini koymus. Telefon aciyorum hallediyoruz diyorlar, bilet yaziyorum kücük bir sorun var  onunla ilgileniyoruz hemen dönecegiz size diyorlar. bir kac gündür kimsenin birsey yaptigi yok. kissadan hisse alan adini resmen gasp ettiler, aslinda acik ve net sekilde biz sizinle ugrasiyoruz demiyorlarda iste söyle iste böyle. Alan adini baskasina devir ettim yine onada ayni muamele, yahu beyler ne yapayim ben bu adamlara. bu isten anlayan dinleyen biri varsa yardimci olsun, yoksa en sonunda tv'den takip ediceksiniz beni, elimde benzin bidonu ... gerisini hayal edin artik.

Sorun kisaca su sekilde, php nuke ve smf forum kurmustum,  bi hafta sonra smf uctu.  telefon actim dedim arkadasim smf yok, nedendir. dediler iki tane veritabani olusturmussunuz, yahu dedim kardesim bi tane olusturunca ikincisini olusturamayacagim bi menü yapin sizde, ne bilim ben dedim ikincisinin olusturulmayacagini. (veritabaninin bi alt menüsünde olusturulan veritabani adi, bahsettigim kisim) lunix eko hostu olanlar bilir  yada Parallels
    Plesk Panele 9.2 kullananlarda bilir. herneyse biz terslestik telefonda,  ben magdurum kardesim anlatmaya calisiyorum bildigim kadarini herneyse tutturdular calisma var. yahu arkadas calisma varda, sen bana dedin mi su saatler icinde su calisma var siteniz söyle olur böyle olur diye, en azindan bi mail at bilgimiz olsun. neyse bunlar aldilar beni kara listeye, isimtescil pasife etmis benim kullanici adimi, bende bastim gittim firmaya derdimi anlaticam ama orda bi tuba var aman allahim iki kelime kurdum kuramadim o derece.

Simdi arkadaslar kendi paramla rezil ettiler beni, alan adlarini baska firmaya tasiyacagim ama benden para isteyecekler eminim. benim kesemden bu adamlarin kesesine para girmeden bu isten nasil siyrilabilirim.

alan adi www.kurankardesligi.com

bilgim az, hatir icin birine site yapiyim dedim, durum vaziyet bu.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    ihs de domain aldım 3 kere destek yazsı yazdım ikisi gece 12 den sonra 10 dk içinde sorunu çözduler ve cevap attılar bana sastım kaldım :|

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

hocam destek elemanlarının nerdeyse tamamı bildiğin mal. destek sıfır hizmet sıfır nasıl böyle tutunabiliyorlar anlamıyorum hala. transfer için ücret talep edemezler. benimde bi domainim var ihsye taşıyacam uzatalı 60 gün olmadı süresinin dolmasını bekliyorum. taşımak istediğin firma hesabınla (ki tavsiyem her zamanki gibi ihs :p ) isimtescil hesabını pm at bana. vakit bulduğum bi ara girip halletmeye çalışayım.

edit: ücret talep edemezler derken isimtescilden bahsediyorum. domaini taşıdığın firma transfer ücretini veya 1 yıllık uzatma bedelini alır.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

eğer üyeliğine giriş yapabiliyorsan domain transfer kodu olacak oralarda bi yerlerde onu al istediğin firmaya transfer et istersen yardımcı olabilirim 1yıllık domain uzatma ve ucuz bi hosting fiyatına hallederiz.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sen Birazdan Bana Pm At Kahvaltımı Bitireyim Numaralarını Ver Bana Bak Bakalım Domainini Nasıl Geri Alıyosun...

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

paypal geçtiği ve kaliteli olduğu için sadece domainsite.com u kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı 1 yıl a yaklaşık kullanıyorum bir kaç domain aldım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

nickmator.com da elemanlar yok veremeyiz fln diyorlardı buzul 2dkkada almıştı...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hoca Aynı prefix ile aynı veri tabanına 2 forum kurarasan forum tabi kapanır burada adamın suçu yok biri smf_ ise diğerini smf2_ yapsaydın sorun olmaz dı

gelelim domaine o domaini ipe ipe verecekler kardeşim git tükodere anlat derdini sikayetvar.com a yaz sorunu arkadaşların dediği gibi domain autralizetion mı her ne naneyse öyle bir kod var onu talep et kullanıcı aını bilmemneni vermiyorlarsa domainin kilidinide açtırmalarını söyle transfer ettir domaini pasif etme sorunun söylesinler hocam oraya kadar gidip nasıl halledemiyorsun anlamıyorum o 3 konuşuyorsa sen 5 konuş çağırsın polis bir şey olmaz özellikle bekle içeride müşteri varken bas bas bağır

benim domainimi amerkada bulunan godaddy gasp etti geri almıştım ama orada ben suçluydum kurallara aykırı bir şekilde kullandığım halde domaini temelli kitleseler kitlerlerdi adamlardan yine geri aldım domaini

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

Turk sirketlerle calisma

çok yanlış bir görüş hocam, sen git amerikan ve israil şirketlerle çalış. Sonra forumun orasında burasında gidip Türkiye şunlar bunlar yüzünden gelişmiyor de :) kendine bakma

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Hoca Aynı prefix ile aynı veri tabanına 2 forum kurarasan forum tabi kapanır burada adamın suçu yok biri smf_ ise diğerini smf2_ yapsaydın sorun olmaz dı

gelelim domaine o domaini ipe ipe verecekler kardeşim git tükodere anlat derdini sikayetvar.com a yaz sorunu arkadaşların dediği gibi domain autralizetion mı her ne naneyse öyle bir kod var onu talep et kullanıcı aını bilmemneni vermiyorlarsa domainin kilidinide açtırmalarını söyle transfer ettir domaini pasif etme sorunun söylesinler hocam oraya kadar gidip nasıl halledemiyorsun anlamıyorum o 3 konuşuyorsa sen 5 konuş çağırsın polis bir şey olmaz özellikle bekle içeride müşteri varken bas bas bağır

benim domainimi amerkada bulunan godaddy gasp etti geri almıştım ama orada ben suçluydum kurallara aykırı bir şekilde kullandığım halde domaini temelli kitleseler kitlerlerdi adamlardan yine geri aldım domaini

Tesekkür ederim cevabin icin.

*Öncelikle veri tabanina degil veritabaninin alt kisminda bulunan veri tabani kullanici adi iki taneydi. Calisan php nuke ve smf forum daha sonra kullanilmaz hale geldi.

*Domain hakkinda herhangi bir islem yapmaya calistigimda, suanda calisma var daha sonra arayin diyorlar yada cesitli mazeretler..

*Oraya kadar gidip nasil halledemiyorum biliyor musun? Adamlar kendilerini Sifir hata olarak nitelendirmisler, ben duvara konussam yemin ederim daha kesin sonuc alirim. 

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

Turk sirketlerle calisma

çok yanlış bir görüş hocam, sen git amerikan ve israil şirketlerle çalış. Sonra forumun orasında burasında gidip Türkiye şunlar bunlar yüzünden gelişmiyor de :) kendine bakma

niye hocam türk firmaları sanki kendisi mi domain regliyor ?

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 2668 Toplam Mesaj: 16