Albert Einsteinin Hayatı
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
bencede oturup bulmaca cozmemıstır heralde adam:D hakketten einstein cs oynamıs olsaydı heralde:D direk tıklama süresini teroristin o yöne adım atmasının olasılıgına bölüp kurşunun tepki süresinin karesi ile çarpıp headshot yapardı:D
-----------------------------hoca düşünsene sen c4 kurmaya çalışıyon
albert amca gelmiş atom bombası elinde :) mapın ortasında patlatıyo :)
-
:D olur valla...keşke cs daha gercekcı olsa paintball gibi:D einstein c4'e ekstra kimyevi madde ekleyıp daha etkili hale getirirdi:D yada matrix gibi kurşunlardan kaçardı kurşunun hızını hesaplayıp:D cok dalga konusu oldu yaw :)
-
cordelian bunu yazdı:
:D olur valla...keşke cs daha gercekcı olsa paintball gibi:D einstein c4'e ekstra kimyevi madde ekleyıp daha etkili hale getirirdi:D yada matrix gibi kurşunlardan kaçardı kurşunun hızını hesaplayıp:D cok dalga konusu oldu yaw :)
-----------------------------mapin neresinde patlarırsa patlatsın tüm haritayı etkiliyo felan :D bi sonraki round t lerin 3-4 tane kolu var ctlerin bacağı erimiş felan ahahhahaahah
-
:D albert fena ya...bitek bu adamla alakalı fılm cekılmedı heralde keske kısa fılm cekılse tahribat capında ama einstein kim olcak:D
-
cordelian bunu yazdı:
:D albert fena ya...bitek bu adamla alakalı fılm cekılmedı heralde keske kısa fılm cekılse tahribat capında ama einstein kim olcak:D
-----------------------------einstain & eddington var
-
Einstein's Big Idea izleyiniz çok güzel bir belgesel..
-
ZyreX bunu yazdı:
Einstein's Big Idea izleyiniz çok güzel bir belgesel..
tesekkürler film belgesel tavsiyeleri icin:) -
Einstein and Eddington Filmi
http://www.filimizle.org/einstein-and-eddington-filmi/film-izle-sinema-izle-film-seyret.html -
Kaltz bunu yazdı:
-----------------------------einstein'ın en ünlü sorusu. rivayete göre 22 saatte yapabilmiş bu soruyu...
soru şu: Yukardaki Resimde bulunan kırmızı simgeyi her kareden bir kere çapraz gitmemek şartı ile geçirin ve en sonda da tekrar aynı karenin içine yerleştirin... (Ben uğraştım ve bulamadım..sizde uğraşın arkadaşlar ve yorunlarınızı bekliyorum )
-----------------------------adamda kafa varmış :W kimse çözemezki bunu :W
-
Rahmetlinin bana en çok benziyen huyu,
Okulu hiçbir zaman sevemedi. Gerçekten de,