Albert Einstein"İn Ögrnclkten Bir Dersi.
-
bilgatesin a.g.q
-
emin ol kaptan ben daha çok koyuyom bille her gün sabah akşam
-
Düşünün öle bi adam ki onurunda davet veriliyor,şehrin hatta ülkenin en zenginleri en gözde kişileri geliyor!Herkes jilet gibi,süslü müslü--bu adam dağınık saç,sandalet ve hırka üzeri çeketle sahneye çıkıp konfreans veriyor!Dinine çok düşkün biri olduğunu biliyorum ayrıca,bide bi söylenti var einstain çocukken aptaldı iki dersten iki yıl kaldı sonra hırs yaptı da böle oldu diye!Adam bi memurdu,kendi gelişti!Kendi kendine düşünerek çalışarak buldu....Ve,adını bilim tarihine yazdı...Yahudi asıllı bi Alman olarak,belkide tapılacak kadar sevdiğim tek adam o....
-
her dahinin okulla ilgili problemleri olur. örneğin niksiz.
Konu baslığındakiolay gerçek mi bilmem ama allah'ın varlığını maddenin yoktan var edilemeyeceği ilgili bir durumla açıklamış idi. Bunun dışında Einstein amcamızın kaba tabirle tuvalette sıçarken düşündüğü fikirlerin doğruluğu daha yani yeni ispatlanabiliyor. -
gayet güzel çok güzel harika ;)
-
Çok ama çok eski bir konu...
--------------------------------------
Bu arada Einstein “Tanrı’ya inanıyor musunuz?” sorusuna şöyle cevap verir: “Var
olan her şeyin uyumlu bir birlikteliğinde ortaya çıkan Tanrı’ya evet ;ama insanların
günlük işleriyle ilgilenen, cezalandırıcı veya mükafatlandırıcı Tanrı’ya hayır”. -
vay albert vay yapıştırmış cevabı ya
:-)
-
cok guzelmiş walla :D
-
bide albert amcamız son cumlelerinde şeytan yoktur o sadece Allah'ın yoklugudur demiş...tekniksel olarak dogru olabılır...ama Şeytan gerektede vardır... :D nasıl oluyı bu ..
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
helal olsun yaa derlerdi de inanmazdım bu yazıdan sonra anladımki benden sonra en zeki adam bu
-----------------------------
OLM BEN VARIM DAHA LEN SEN 3.SÜN.
Toplam Hit: 4403 Toplam Mesaj: 24