Alfa Romeo 147''Nasıl Bilirsiniz ? Tavsiye Konusu
-
binilcek arabalar 156 159 fln fakat bu arabalar markalar 200 kmden sonra bmw mercedes gibi güven vermez
ha deyincede satamazsın bunu belkide satarsın bilmiyorum
o paralara varsa jetta passat daha iyi olur türkiye şartlarında
-
hocam 207 ve punto da o piyasanın alternatifleridir,
megane 3 coupe benzinli de bulabilirsin diye tahmin ediyorum 35'e falan. -
bizim millete aklım ermiyor, tofaslara taş gibi araba diyerek biniyorlar, alfa'lar tü kaka
-
Al bi alfa hayatı yakala
-
33-34bin diyorsan ben sana opel astra, megane II wv golf öneririm
ben mi ford focus kullanıyorum 2011 collection 109 bg fırtına gri
focus al focusss
rewolt84 tarafından 05/Ağu/15 00:16 tarihinde düzenlenmiştir -
rewolt84 bunu yazdı
33-34bin diyorsan ben sana opel astra, megane II wv golf öneririm
ben mi ford focus kullanıyorum 2011 collection 109 bg fırtına gri
focus al focusss
focus al alfaya bulasma kafan rahat olsun focus 2 ço krahat alırsın 30-35 arasına temiz arastır
-
temiz olduktan sonra her araç alınabilir, ancak o paraya focus al diyen arkadaşlara "147 deki donanımların ne kadarı focusda vardır ?" diye sormak istiyorum.
ortalama 30 bin tl vereceğim araçta abs+"esp" gibi üstün güvenlik donanımlarını ve klima hız sabitleyici v.s gibi diğer özellikleri istiyorum, bu donanımlara sahip olan focuslar 40 45 ve üzeri gibi uçuk rakamlarda satılmakta
30 bin e temiz bir focus bulayım desen o arabada esp dahil 147 deki donanımların hiç biri olmayacak, olsa bile o araba ya pert kayıtlı yada taksi çıkması falan olacak.
kimse kusura bakmasın ama 30 bin verip espsiz araç almak kerizliktir, Allah korusun bir kişi esp yokluğu yüzünden kaza yapsa o kişinin arabası az yaksa ne olur parçası kolay bulunsa ve ucuz olsa ne olur ?
27 - 35 bin tl civarlarında bu donanımlara sahip başka bir araç varsa buyrun önerin. -
yanlış bilgi vermek istemem ama galiba dünyanın en çok mekanik problem çıkaran arabası kendkleri.
-
LhaNeT bunu yazdı
temiz olduktan sonra her araç alınabilir, ancak o paraya focus al diyen arkadaşlara "147 deki donanımların ne kadarı focusda vardır ?" diye sormak istiyorum.
ortalama 30 bin tl vereceğim araçta abs+"esp" gibi üstün güvenlik donanımlarını ve klima hız sabitleyici v.s gibi diğer özellikleri istiyorum, bu donanımlara sahip olan focuslar 40 45 ve üzeri gibi uçuk rakamlarda satılmakta
30 bin e temiz bir focus bulayım desen o arabada esp dahil 147 deki donanımların hiç biri olmayacak, olsa bile o araba ya pert kayıtlı yada taksi çıkması falan olacak.
kimse kusura bakmasın ama 30 bin verip espsiz araç almak kerizliktir, Allah korusun bir kişi esp yokluğu yüzünden kaza yapsa o kişinin arabası az yaksa ne olur parçası kolay bulunsa ve ucuz olsa ne olur ?
27 - 35 bin tl civarlarında bu donanımlara sahip başka bir araç varsa buyrun önerin.Zaten sorun tamamen o, o fiyatlara imkani yok bu segmentte bu donanimda arac ben bilmiyorum. Iste sadece millet icinde sehir efsanesine donmus gibi arac sorunlu diye.
Temizi bulunduktan sonra sorun yaratmaz dusuncesindeyim bende. Hem suda var bakiyorum focuslara bu fiyata, km almis basini gitmis. 180-190 km civarinda hep. Yada araclar degisenli komple boyalı saglam hasar kayitli.
Iste ozellikleri esp klimasi hiz sabitleyicisi cezbediyo. Ayrica tipide iyi, 120 beygir arac. Güzel yakat eyvallah ama performan alir goturur.
-