folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alfa Romeo 147''Nasıl Bilirsiniz ? Tavsiye Konusu

Alfa Romeo 147''Nasıl Bilirsiniz ? Tavsiye Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

binilcek arabalar 156 159 fln fakat bu arabalar markalar 200 kmden sonra bmw mercedes gibi güven vermez

ha deyincede satamazsın bunu belkide satarsın bilmiyorum

o paralara varsa jetta passat daha iyi olur türkiye şartlarında

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

hocam 207 ve punto da o piyasanın alternatifleridir,

megane 3 coupe benzinli de bulabilirsin diye tahmin ediyorum 35'e falan.

Koca hestiy aya bedenem ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dvdcombo
    dvdcombo's avatar
    Erkek

bizim millete aklım ermiyor, tofaslara taş gibi araba diyerek biniyorlar, alfa'lar tü kaka

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

Al bi alfa hayatı yakala

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

33-34bin diyorsan ben sana opel astra, megane II  wv golf öneririm

ben mi ford focus kullanıyorum 2011 collection 109 bg fırtına gri

focus al focusss

rewolt84 tarafından 05/Ağu/15 00:16 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    rewolt84 bunu yazdı

33-34bin diyorsan ben sana opel astra, megane II  wv golf öneririm

ben mi ford focus kullanıyorum 2011 collection 109 bg fırtına gri

focus al focusss

focus al alfaya bulasma kafan rahat olsun focus 2 ço krahat alırsın 30-35 arasına temiz arastır

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

temiz olduktan sonra her araç alınabilir, ancak o paraya focus al diyen arkadaşlara "147 deki donanımların ne kadarı focusda vardır ?" diye sormak istiyorum.
    ortalama 30 bin tl vereceğim araçta abs+"esp" gibi üstün güvenlik donanımlarını ve klima hız sabitleyici v.s gibi diğer özellikleri istiyorum, bu donanımlara sahip olan focuslar 40 45 ve üzeri gibi uçuk rakamlarda satılmakta

30 bin e temiz bir focus bulayım desen o arabada esp dahil 147 deki donanımların hiç biri olmayacak, olsa bile o araba ya pert kayıtlı yada taksi çıkması falan olacak.
    kimse kusura bakmasın ama 30 bin verip espsiz araç almak kerizliktir, Allah korusun bir kişi esp yokluğu yüzünden kaza yapsa o kişinin arabası az yaksa ne olur parçası kolay bulunsa ve ucuz olsa ne olur ?
    27 - 35 bin tl civarlarında bu donanımlara sahip başka bir araç varsa buyrun önerin.

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

yanlış bilgi vermek istemem ama galiba dünyanın en çok mekanik problem çıkaran arabası kendkleri.

Minimalist Değilim Tembelim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı

temiz olduktan sonra her araç alınabilir, ancak o paraya focus al diyen arkadaşlara "147 deki donanımların ne kadarı focusda vardır ?" diye sormak istiyorum.
    ortalama 30 bin tl vereceğim araçta abs+"esp" gibi üstün güvenlik donanımlarını ve klima hız sabitleyici v.s gibi diğer özellikleri istiyorum, bu donanımlara sahip olan focuslar 40 45 ve üzeri gibi uçuk rakamlarda satılmakta

30 bin e temiz bir focus bulayım desen o arabada esp dahil 147 deki donanımların hiç biri olmayacak, olsa bile o araba ya pert kayıtlı yada taksi çıkması falan olacak.
    kimse kusura bakmasın ama 30 bin verip espsiz araç almak kerizliktir, Allah korusun bir kişi esp yokluğu yüzünden kaza yapsa o kişinin arabası az yaksa ne olur parçası kolay bulunsa ve ucuz olsa ne olur ?
    27 - 35 bin tl civarlarında bu donanımlara sahip başka bir araç varsa buyrun önerin.

Zaten sorun tamamen o, o fiyatlara imkani yok bu segmentte bu donanimda arac ben bilmiyorum. Iste sadece millet icinde sehir efsanesine donmus gibi arac sorunlu diye. 

Temizi bulunduktan sonra sorun yaratmaz dusuncesindeyim bende. Hem suda var bakiyorum focuslara bu fiyata, km almis basini gitmis. 180-190 km civarinda hep. Yada araclar degisenli komple boyalı saglam hasar kayitli.

Iste ozellikleri esp klimasi hiz sabitleyicisi cezbediyo. Ayrica tipide iyi, 120 beygir arac. Güzel yakat eyvallah ama performan alir goturur.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 4671 Toplam Mesaj: 34
alfa romeo 147 alfisti alfra romeo