folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ali Agaoglu`Na Nasil Ulasabilirim?

Ali Agaoglu`Na Nasil Ulasabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Hocam projeyi notertastikli hale getir bence ...

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

http://instagram.com/p/NhDDj1BK4g/

Mentenegro (Karadag)' dan donerken... 3-2 ondeydim ama zaman yetmedi 12 dk erken indirdi kaptan

Enteresan hayatlar :)

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hocam ağaoğluyla görüşemezsn ama kurmayları vardır onlarla görüşebilirsin. projeni lisansla sonra git görüş zor birşey olmasa gerek

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

direk ali ağaoğluna ulaşman mümkün değil ama alternatif bir yol sunabilirim sana twitterda onun adina fake hesap açan birisi vardi ali ağaoğluda ona burs felan vermişti onunla konuşu gerçek olan aliye ulaşabilirsin.

In every job there is a no
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Ulaşırım diye idda etmiorum ama ortak bağlantım var, bi ozet gecsene hocam sakincasi yoksa projeyi

hocam computerwolf bi telefon numarasi verdi ali agaoglunun numarasiymis, benin keklemiyosa pazartesi konusucam o olmazsa pm atarim sana :)

Hocam computerwolf verdiyse doğrudur. Büyütme hocam insanları gözünde, sonuçta insan bunlar. Adama para kazanacak projen varsa tabiki senle oturur konuşur. Ama tabi gerçekten iyi projen olmalı yok akıllı ev fln dersen yılların mütahiti 50 kere önüne gelmiştir bu tip projeler.

Bir de bunlar piasanın kurdudur sana o projeden %10 %20 vermez, ilgileniosa ilgilenio gibi görünmeyebilir yani mantıklı bi teklifle git. unutma ki istediğin kadar noter tastikli yap, adama anlattıktan sonra sana 5 kuruş vermesi için bir sebep değil. onun için ikinizin de ortak çıkarı nedir onu duzgun anlat ve fikri verdim, şimdi paramı aliyim çekileyim diye bekleme.

Proje yürürken sen o projenin neresinde olmak istiyorsun, senin rolün ne olur onu da kısaca anlat. Eğer projeye çok güveniyorsan öncesinde değil de kar ortaya çıktıktan sonraki paradan yüzde istemen adamın çok daha hoşuna gider. projeye güveniorsun demektir (Bunu iyi hesaplaman lazım, adam küp şeklinde bina dikse de satacak, senin bunun üstüne kar getirirn nedir iyi bilmelisin)

Eğer teknoloji alanında bişey sunacaksan unutma ki bunlar eski kafalı adamlardır. Son derece meşgullerdir. Adamın kafasını bulandırmadan net bi şekilde anlatman, eğer randevu alabilirsen düzgün bir powerpoint yada çıktırlarla anlatmalısın. sen en başında sadece özet geçip yüzyüze randevu almaya bak.

HolyOne tarafından 22/Eyl/13 14:00 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

bu da benden tüyo karşılıklı görüşme 15 dk'yı geçmesin.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bir tane anroid programı var. oraya karizmatik numaralar giriyorum kime ait olduğunu gösteriyor. k.lılıçtaroğlunu buldum mesela :D  birileri numarayı nasıl kayıt ettiyse öyle çıkıyor .

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    BosphorusPasha bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    BosphorusPasha bunu yazdı

bu akşam bizim burda değil, burda olsaydı arabasının camına not bırakırdım senn için :) 

şaka bi yana eger gayet cddiysen kendin gel ayagına? istanbuldaysan haber verrim sana geldiği zamanlar, haftada 2 kere keir ortalama  bazen hiç gelmiyor bazen de haftada 4 gece gelebiliyor, 

gelince yan masada oturablirsin cafede takılıyor okey oynuyo yavsak :D 

neresinde istanbulun haci ? atlar gelirim harbiden projem ciddi birkac is adamina daha yazdimda agaoglu daha bir muhtemel gorunuyo bu konuda

abü daha persembe veya carsamba akşamı burdaydı 

ben beylerbeyindeyim Delfino kafeye gelir o yanında 5-6 araba daha gelir dıdısının dıdısı okeye 4. elemanları işte, sabaha kadar takılır benim de ev kafenin karsısında, haber veririm sana gelirse bnir gün lakin bu adam gec geliyo yahu 11den erken zannetmiyorum geleceğini.

yuzerek gecerim karsiya hic farketmez, pm ini bekliyorum haci zaten full tahribattayim geceleri yazarsan sevinirim

proje tutarsa sana da bi daire kurtaririm <3

telefonlaşsanıza amk :D

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

takipteyim. !-_-!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

ne projeler gidiyordur adama hacım, sen yatarken aklına gelen bir fikri ulaştırıyosun gibi geldi bana şansını dene tabi ama sonra rocky 6'da bira ısmarla diyen kız gibi benden iyi değilsin diye çemkirme.

Toplam Hit: 11292 Toplam Mesaj: 42