Alien Vs Predator 2010 (İstek)
-
ya müridler kafayı yicem.. kaçgündür düzgün bir torrentini yada az partlı hotfile linkleri bulamadım bu oyunun.. elinde olan paylaşsın lütfen psikolojik olarak çökecem yoksa :D
-
Pc mi PS3 mü hocam?
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
Pc mi PS3 mü hocam?
-----------------------------pc..
-
caglar99 bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
Pc mi PS3 mü hocam?
-----------------------------Hocam oyunun 3.5 gb civarında bi repack'i var.. Sürekli o çıkıyor..
-
NmC bunu yazdı:
caglar99 bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
Pc mi PS3 mü hocam?
-----------------------------Hocam oyunun 3.5 gb civarında bi repack'i var.. Sürekli o çıkıyor..
-----------------------------hocam biliyorum onları.. değil :) oyunun kendisi 16 gb..
-
Hoca tek link duckload yapayım oyunu sana bekle bakaym az :D duckloadla full hızla çekersin
-
caglar99 bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
caglar99 bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
Pc mi PS3 mü hocam?
-----------------------------hocam biliyorum onları.. değil :) oyunun kendisi 16 gb..
-----------------------------3.5 gb dvd si var bende tek dvd yüklüyince 15gb filan oluyor
-
TheLaz bunu yazdı:
Hoca tek link duckload yapayım oyunu sana bekle bakaym az :D duckloadla full hızla çekersin
-----------------------------hacı valla çok iyi olur ya.. :D buradan paylaşırsan herkes yararlanmış olur..
arno bunu yazdı:
-----------------------------3.5 gb dvd si var bende tek dvd yüklüyince 15gb filan oluyor
bunu bilmiyordum. bilgilendirdiğin için tşekkür ederim hacı .. teşekkür ederim hacı.. :)
-
Hoca Buyur Linki. Vps'nin ram ezik olduğu için çok uzun sürdü rarlama:D dvd1 dvd2 içinde tek link yaptım .
http://www.duckload.com/dl/iTBW2
-
TheLaz bunu yazdı:
Hoca Buyur Linki. Vps'nin ram ezik olduğu için çok uzun sürdü rarlama:D dvd1 dvd2 içinde tek link yaptım .
http://www.duckload.com/dl/iTBW2
-----------------------------çok teşekkür ederim hacı... sağolasın :)
-
İstersen turbobit verebilirim ?
15 Gb