Aliexpress Jeton İle Alışveriş

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

    ben de bunu soracaktım :) yahu her ürün rusyadan gönderiliyor diyor bu yüzden tr ye göndermiyor. Bana bi tık scam gibi geldi. Bir iki defa saat tam 10 da açmayı denedim ama alabilene helal olsun. Acaba bu hemen bitenlerde rusyadan mı gönderiliyor?

    Bu arada freebieler çok iyi, tam reklam kafası. tornavidadan tutun mobil telefonlara hepsi var. sadece geri dönüş istiyorlar. Tabi katılan sayısının yüksek olduğu şeylere katılırsanız kazanma olasılığınız düşüyor ama unutulmamalı ki tamamen şans

     

    Aynen cok kez denedim alayi rusya yada turkiye ye gonderilmiyor yaziyor bir cok urunde deneme yaptim fiyasko

    Rusya adresi girmeyi denedim gicikligina yapacaktim boyle bir sey gumruk kontrol bilgisi falan istiyor `` ad, soyad, pasaport bilgisi falan istiyor

    Rusya'dan hic mi kimse bedava urun almaz bir dolap oldugu kesin 


    KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Nisan/2013
    Erkek

    Bugün denedim alınabiliyor ama hızlı olmak gerek belki bilgisayara emulatör yükleyip, uygulamayı PC den kullanarak hızlıca kullanılabilir. Stokları çok az ve hemen bitiyor. Kalanları da zaten Rusyadan gönderi olarak gösteriyor ve alınamıyor.

    Bu arada her ne kadar ürün ücretsiz olarak gelse de kargo ücreti alıyorlar o yüzden sipariş vermedim, 2 dolarlık ürün beleşe geliyor ama kargolar malum 3-4 dolar.

    Kkartı belki kayıtlı olması satın alım yaparken işi kolaylaştırabilir. Bilgi güvenliği için sanal kart oluşturup onu kaydedin bu çinlilere güvenmiyorum :)


    ride or die..
Toplam Hit: 1247 Toplam Mesaj: 13
aliexpress jeton coins