Alınacak Tipo
-
kesinl,ikle verilmez.
-
2001 astra classic tir araç tahminimce fiyatları o aralıkta :D
-
o araca o fiyatı verirseniz size geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum şimdiden.
-
kardeş sen bendeki bisiklete de 2000 lira verirsin :D
-
hacı bu araba tam senlik, ilanı sonuna kadar oku kesinlikle ikna olucaksın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-12-sifir-olu-gibi/detay
-
BBS bunu yazdı:
-----------------------------
Free_Mans bunu yazdı:
BBS bunu yazdı:
2001 model opel veriyim confortline full yani 12 milyara ? :D
-----------------------------resimleri varmı? bide nerelisin? bide karton falan değil dimi o araba :))) pahalı diye biliyomda o arabaları accık
-----------------------------şimdi dostum şöyle oluyor arabayı yakın arkadaşım satıyor satma sebebi askere gidicek o yüzden param olsa düşünmeden ben alıcam temmuz gibi gidecegi için fiyatı düşürdü biran önce satmak için.. sahibindene ekliycekti bu gün ama şuan iiçin haberim yok yarın ben size link atarım düşünen kaçırmasın derim iztanbuldayım bu arada..
edit: araç opel corsa 1.4 benzinli
-----------------------------corsa nın comfortline varmı hocam? bide o kadar etmeyebilir o araba.
-
Hacim benim hayalimde bir araba var param yetişmiyor cebimde 7 bin var adam 13.5 demisdi en son 12 olur dedi ama nakitim olsa 10 bine alirim. Sana arabayı gosterince eminimki hasta olcaksın... eğer goster dersen gostereyim ama bir sartım var... arabayı alırsan ki sayet gorunce alcaksın benide gezdirrisen alayım araba tutkum oldu :S
-
hocama araaba ne marka resm falan yokmu =)
-
Olmazmı var ama korkuyorum birisi alir die :S gezdirceksen benide vereyim linkini
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-crx-boylesi-bu-fiyata-yokk-fiyatta-guzellik-yapilir/detay
Hacım arabada akıllı ses sitemi vardı adam cıkartmıs sanırım 12 bin fiyat cekmis. bi ara konus deki ben bu arabayi uzun zamandır takip ediyorum. ses sistemi full vereecksen 11 bine ineceksen alayım de...
Arabanın normal full bu hali 19.500 e patliyor.. tüm üstündeki parçalar yani modifyelerin alayı patlak mal yaniii.... adamlar araba patlatıyor getirip sokuyorlar o parcaları kendi arabalarına monte ediyorlar.. arabanın iki koltugundada navigatör mevcut... birde adamla ruhsata işletme işini konus ama once 11 bine cek fiyatı akıllı ses sistemi ile birlikte sonra deki eee hayırlı olsun ruhsatta tamdı falan dimi de ona gecir :) her parçayı işlettir ruhsata.... ahh ulan ahhhh. arka stoplarla göstergeleri de degistirmek icin fiyatta kırma yapdırabilirsin 11 bin olmaz falan dersen. let arka stoplar 435 tl. göstege ön panel 300-800 deki bunlarıda yapdırcam falan içimin yagları eridi hacım yaaaa pfffff
Bu arabayi alıpta beni gezdirmessen ahım tutar ona gore :)