folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder ALINIK - Suzuki Swift 2020 - 2021 GLX - Fikir Ve Yorum.

ALINIK - Suzuki Swift 2020 - 2021 GLX - Fikir Ve Yorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ocak 20 - 30 Arası teslim tarihim.

Nasipse 2 - 3 haftaya bir araba alacağım.

Bu notu erkenden bilgilendirme olarak düşünün.

Varsa Eminevim, Fuzul, Birevim vs. kurumlar ile araba alma düşüncesi olan, vazgeçsin. 

Şu iş bir neticelensin, süreç tamamlansın detaylı olarak yazacağım.

Kalın sağlıcakla.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samast
    samast's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Varsa Eminevim, Fuzul, Birevim vs. kurumlar ile araba alma düşüncesi olan, vazgeçsin. 

Kalın sağlıcakla.

Tam ben benzer şeyler yazmaya geliyordum sen yazmışsın hocam..Bence 2/3 haftaya alamayabilirsin senet imzalattılar mı sana o senetlerin onaylanması var galiba sonrada onların istediği gün alman gerekiyor aracı aynı gün hesaba gecmesi için saat 14:00 e kdr halletmen gerekiyo yanlış bilmiyorsam.Bende eminevimden yazıldım aralık ayında  herşey hazırdı ama eldeki atabayı yok fiyatına yazdım yine arayan soran yok ki bende başka arac bakayım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samast
    samast's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Kalın sağlıcakla.

Suzikilere bende çok baktım hele bu aralar Kızılay dağıtmış gibi herkeste var bencede alacaksan hibritlerden al ötekiler çokda iyi değil benzinli motor gitmiyor rampada falan...1.4 boosterjet güzel atik ama çok yakıyor bilgin olsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    samast bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Kalın sağlıcakla.

Suzikilere bende çok baktım hele bu aralar Kızılay dağıtmış gibi herkeste var bencede alacaksan hibritlerden al ötekiler çokda iyi değil benzinli motor gitmiyor rampada falan...1.4 boosterjet güzel atik ama çok yakıyor bilgin olsun.

İyi tanimi degisir hocam, gitmiyor dedigin sana gore oyledir.

Suzukinin de rampada horhorhor gitsin diye iddaa si yoktur zaten. Emin ol.

Adamlarin varoluş amacı az tüketen , ufak ama konfordan ödün vermeyen modern araçlar ve konserve kutusu gibi ticariler. Sonra zamanla başka modellerde de varlık gösterdiler ve performans ı motorsikletler de almayi arzu eden bir marka.

LaNCeLoT tarafından 05/Oca/25 11:43 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Sonuca 5 gün kala son bir güncelleme yapayım dedim;

Bugün alacağım aracın kaporasını verdim, expertiz raporunu aldım.

Fuzul ve türevi yerlerden araç alacaksanız 3 4 gün önceden arabayı belirlemeniz, istenen evrakları tamamlayıp vermeniz lazım. Aksi halde size verilen teslim tarihi uzatılır ve baya da otelenebilir.

Şöyle bir sorun var ki, Fuzul diyor ki, arabanin size satışı yapılacak ben göreceğim ve ondan sonra ödeme yapacağım. Bunu bana 10 gün kala söylediler. :) O da ben arsızca detay sorduğum için. Sürekli olarak, o iş kolay, çok basit, işin en kolay kısmı, diyorlar. Ticaretten gram bilgisi olmayan essek sürüsü. Ulan galeriden başka kim parayı almadan satış verir ? Hemen aranızda güvenli satış yöntemi var, diyenler olacaktır. Evet iyice zorlayinca bana da bunu söylediler ama kimse bana bu seçenek için 8 10 bin TL noter ücreti olduğunu söylemedi tabi :) yaratık hasanlar ya çok cahil ya da işlerine öyle geliyor. Bilgi sıfır.

Daha bitmedi, 800 bin anlasmaniz var mesela. Size 780 veriyorlar. Baskın basanindir deyip gittiğim bir seferinde tarihi yaklaşan bir müşteriye yan masada evrak imzalatirlarken duyup sordum da öğrendim yoksa son haftaya kadar sürekli 800 bin diyorlar. Olay şu ki başta size kasko sigortayi istediğiniz yerden yapın size kalmış diyorlar. İşin iç yüzü şöyle; 20 bin kesinti yapıp size kasko teklifi atıyorlar. Mecbur kabul ediyorsun. Sonra diyor sen daha ucuz bul bana gel aradaki farkı son ödemeden düşeyim. 20 bin pic oluyor yani :)) Ben şimdi çözüm olarak sıfır faiz 20 k kredi çekip taksit yapacağım. Hesap şaştı çünkü..

Bu sistemleri bir vatandaş ile yapmanız çok zor. Hatta imkansız. Bu sistemle tecrübeli bir galeriden almanız lazım. Dolayısı ile galeriden de bi 20 k kazık yiyorsunuz. 

Toplamda 40 50 k gibi bir tutar toleransiniz olmalı. Hatta bazı çakal galeriler 5 gün seni beklersem pazarlık yapmam Hatta üzerine eklemem gerekir diyor. :)  borçlu çıkıyorsun mineski :)

Yani sonuc olarak sizi, hocam çizik göçük sorun değil alayım da bir sonra bakarız, noktasına getiriyorlar. 

14 Ocak için kapora verdim sozlestim bakalım hayırlısı ile Balıkesir'e  gidip Suzuki Swift imi alacağım.

:)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Hadi hayirlisi olsun kingim

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Hayırlısı ile kazasız belasız Nevzat 

Yav he he
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan
    Cihan's avatar
    Erkek

Hayırlı uğurlu olsun hoca.

Clio nün tepesine bakayım ben.

2022 şirket araci var 1 motor gitmiyor. Benzinli 

100 de 7.8 yakıyor. Sanki 4x4 kullanıyoruz 

Param olsa , param yok çünkü. Alacağım en son araba clio olur.

2019 dizel manuel falan alırım ama 2020 üzeri iyice berbat..

wordpress & sözlük
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Suzuki Hindistan ı baştan sona ele geçirdi neredeyse pazarın 100 de 30 40 gibi.adamlar Amerika birleşik devletlerine kafa tuttular Asya nın kaplanı oldular.ülkemize gelen suzuki ler ve AB ye gelenler fiyatta farklılıklar olabilir bu aracın donanımından anlaşılır zaten.çocuklara eğitim aracı olarak alacağım araçtır.avrupanın yüksek katma değerli ve sorunlu araçlarından daha sorunsuz Japon araçları her zaman doğru tercih olacaktır.

Fuzul ev nedir güvenli sistem mi bunlar anlamadım!

weskeyy tarafından 09/Oca/25 22:14 tarihinde düzenlenmiştir

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Sonuca 5 gün kala son bir güncelleme yapayım dedim;

Bugün alacağım aracın kaporasını verdim, expertiz raporunu aldım.

Fuzul ve türevi yerlerden araç alacaksanız 3 4 gün önceden arabayı belirlemeniz, istenen evrakları tamamlayıp vermeniz lazım. Aksi halde size verilen teslim tarihi uzatılır ve baya da otelenebilir.

Şöyle bir sorun var ki, Fuzul diyor ki, arabanin size satışı yapılacak ben göreceğim ve ondan sonra ödeme yapacağım. Bunu bana 10 gün kala söylediler. :) O da ben arsızca detay sorduğum için. Sürekli olarak, o iş kolay, çok basit, işin en kolay kısmı, diyorlar. Ticaretten gram bilgisi olmayan essek sürüsü. Ulan galeriden başka kim parayı almadan satış verir ? Hemen aranızda güvenli satış yöntemi var, diyenler olacaktır. Evet iyice zorlayinca bana da bunu söylediler ama kimse bana bu seçenek için 8 10 bin TL noter ücreti olduğunu söylemedi tabi :) yaratık hasanlar ya çok cahil ya da işlerine öyle geliyor. Bilgi sıfır.

Daha bitmedi, 800 bin anlasmaniz var mesela. Size 780 veriyorlar. Baskın basanindir deyip gittiğim bir seferinde tarihi yaklaşan bir müşteriye yan masada evrak imzalatirlarken duyup sordum da öğrendim yoksa son haftaya kadar sürekli 800 bin diyorlar. Olay şu ki başta size kasko sigortayi istediğiniz yerden yapın size kalmış diyorlar. İşin iç yüzü şöyle; 20 bin kesinti yapıp size kasko teklifi atıyorlar. Mecbur kabul ediyorsun. Sonra diyor sen daha ucuz bul bana gel aradaki farkı son ödemeden düşeyim. 20 bin pic oluyor yani :)) Ben şimdi çözüm olarak sıfır faiz 20 k kredi çekip taksit yapacağım. Hesap şaştı çünkü..

Bu sistemleri bir vatandaş ile yapmanız çok zor. Hatta imkansız. Bu sistemle tecrübeli bir galeriden almanız lazım. Dolayısı ile galeriden de bi 20 k kazık yiyorsunuz. 

Toplamda 40 50 k gibi bir tutar toleransiniz olmalı. Hatta bazı çakal galeriler 5 gün seni beklersem pazarlık yapmam Hatta üzerine eklemem gerekir diyor. :)  borçlu çıkıyorsun mineski :)

Yani sonuc olarak sizi, hocam çizik göçük sorun değil alayım da bir sonra bakarız, noktasına getiriyorlar. 

14 Ocak için kapora verdim sozlestim bakalım hayırlısı ile Balıkesir'e  gidip Suzuki Swift imi alacağım.

:)

laa ben arabayı satarken güvenl araç satış sistemine 120 liramı ne verdiydim (1 sene olmadı zorunlu olmadan önce) 

kim diyor 8-10 bin lira hatta baktım şimdi 

VakıfBank Güvenli Araç Satış Sistemi ile araç satışınız gerçekleştiğinde tarafınıza transfer edilecek tutar içerisinden 194,31 TL hizmet bedeli alınacaktır. 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 3067 Toplam Mesaj: 40
otomobil swift oto suzuki oto