Alınık 2. El İphone 4 16 GB
-
Arkadaşlar kız arkadaşım için iphone 4 16 gb siyah veya beyaz almak istiyorum. Yalnız kredi kartına çektirip taksit yaptırabileceğim bir yer olmalı var mı bildiğiniz veya satanınız ?
Bütçe : 850 - 900 TL
-
Ekran cami kirik, kargoyla ugrsairsan 149 dolara sifirini yolluyorlar apple care dahilinde.
Kac lira verirsin
noname tarafından 26/Eki/12 00:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Noneyim bunu yazdı
Ekran cami kirik, kargoyla ugrsairsan 149 dolara sifirini yolluyorlar apple care dahilinde.
Kac lira verirsin
149 dolar da sna vereyim ?
-
Kreyzi bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
Kac lira verirsin
149 dolar da sna vereyim ?
:)
-
Noneyim bunu yazdı
Kac lira verirsin
Hocam temiz sorunsuz birşey arıyorum çeksin parayı, alayım, takılsın hat kullanılsın o biçim. :|
Up
-
VideoJockey bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
Kac lira verirsin
Hocam temiz sorunsuz birşey arıyorum çeksin parayı, alayım, takılsın hat kullanılsın o biçim. :|
Up
Sifirini yolladiklarinda oyle oluyor iste :D
-
Noneyim bunu yazdı
Kac lira verirsin
sen kaç liraya bırakırsın?
-
SweetyVolty bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
Kac lira verirsin
sen kaç liraya bırakırsın?UP
-
1000 lira
-
Noneyim bunu yazdı
1000 lira
Bide domalalim :D Hoca 1 yıl garantili, kutulu, 16gb siyah, ikinci el turkcellden alınma iphone 4ü adam 1000 liraya 12 taksitle veriyor :|
-
oha lan kız arkadaşa böyle hediye mi alınır :D