Alınık 4 Adet Masaüstü PC (Monitörsüz)
-
monitörlerim var sadece kasa lazım. fiyat aralığı maksimum kasa başına 300 tl olacak varmı elinde olan
-
hocam 300 tl olan pcden nasıl bi beklentin var ki ne için kullanacaksın ?
-
Bende bitane var
amd athlon 3400 x64 procsecor işlemci
1,5gb ram
160gb harddisk
512mb e.kartı
230tl
almak istersen irtibata geçersin.
-
Çok ahım bir özellik istemiyorsan çalışan öyle bilgisayar var birtane. Alıcı olmak istersen arayıım öğrenim özellikleri. Bilgisayar gerçekten baya eski bu arada.
-
p4 2.8 işini görürmü?
-
Laptop var, kasa olarak kullanabilirsin. Ekranı bozuk, monitöre bağlarsan geliyor görüntü :D
HP Pavilion 6000 (Türü:6680ET), 2008 model
Intel Dore 2 Duo 2.40GHZ, 2.40GHZ işlemci x86
2 GB RAM
110 GB HDD
GeForce 8400M GS: 128 MB atanan. 895 MB toplam grafik belleği
15,4 inchİlgilenen varsa pm bekliyorum :)
-
P4 3.06 / 1 Gb Ram 1 adet masa üstü var elimde 17 flat monitör,mouse,klavye,speaker ilgilenirsen pm den görüşürüz...
-
@MaTRiXe
hocam zaten ahım şahım bişey aramıyorum maksat knight online gibi online oyunları ve underground gibi oyunları oynatması yeterli.@RebelliouS_SouL
hocam sahibinden.com da baktım bayağı bi pc buldum seninkine 190 nakit veririm eğer uyarsa görüşelim pm at@kadirozdemir
hocam o kadarda eski olmicak tabi normal halli bi pc =)@crimeangel
hocam diğer özelliklerinide yazarmısın?@DE5TROY3R
ilgin için çok sağol hacıt ama leptop işimi görmez..@kabadayi09
hocam monitör kalabalık yapar diğer özelliklerini yazarmısın pcnin.hocam hocam hocam... :D:D
-
Hocam dediğim gibi P4 3.06 Üstünde 1 Gb ram var, Cd wrıter var bi adet,80 Gb Hdd takılı,üstündeki ekran kartı on board olması lazım ana kartı MSI,Anladığım kadarıyla oyun için alacaksın pc yi ben o kadar oyun hastası değilim sadece Arada bir Counter 1.05 atardım o kasayla bir de Pop Two thours oynadım epey Prınce of percıa yı filan güzel oynatıyordu hiç bi sorunu yoktu fakat >Bi ara counter 1.6 kurmuştum nasıl diye bakmak için orda biraz kastı ekran kartı on board olduğundan olsa gerek..Bunu göz önünde bulundur
-
hocam p4 2.8 işlemci.
4X256 = 1 gb ram. (dual channel çalışıyor.)
160 gb sata hdd.
cd rw-dvd rom combo
onboard ekran kartı var ama istersen 128 mb ekran kartım var onuda takabilirim.
yanılmıyorsam gigabyte anakart.
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam dediğim gibi P4 3.06 Üstünde 1 Gb ram var, Cd wrıter var bi adet,80 Gb Hdd takılı,üstündeki ekran kartı on board olması lazım ana kartı MSI,Anladığım kadarıyla oyun için alacaksın pc yi ben o kadar oyun hastası değilim sadece Arada bir Counter 1.05 atardım o kasayla bir de Pop Two thours oynadım epey Prınce of percıa yı filan güzel oynatıyordu hiç bi sorunu yoktu fakat >Bi ara counter 1.6 kurmuştum nasıl diye bakmak için orda biraz kastı ekran kartı on board olduğundan olsa gerek..Bunu göz önünde bulundur
-----------------------------evet hocam. işlemcin güzel. ne kadar istiyosun ?