Alınık Aero Bilet Hesapları
-
elimde bi 100 tllik hesap kaldı ilgilenen varsa pm atsın.
-
Eğerki hesap sahibi dışında başka biri adına alınan bilette sorun yaşanmıyorsa; bir planım var fakat net değil, salı gününe kadar netleşecek ve büyük ihtimalle de 200tl lik hesaba ihtiyacım olacak. Varsa bu meblağ da hesabı olan ve tarihi geçmeden elinden çıkarmak isteyen arkadaşlar bi pm atabilirler istedikleri TL karşılığının da belirtildiği bir pm.
Dip not: Öğrenci olduğum için ücretlerde makul olunuz:) 200tl çünkü seyrek uçak giden bir yer ve sadece thy gidiyor, sonuç olarak biletler pahalı:)
-
Bende de 100tl var ilgilenen pm lesin
-
o kampanya dediğiniz 100 liralık kampanyanın bitiş tarihi var referral kampanyasının bitiş tarihi yok. :)
-
Aerobilet bonus kampanyası ile kullanmaya hak kazandığınız puanınızı 90 gün içerisinde kullanabilirsiniz.
işlem tutarı bakiye işlem tarihi işlem zamanı PNR açıklama havayolu 100,00 21.04.2012 DEVİR BAKİYESİ Kullanılabilir Bakiye : 100,00 TL.
yani kisaca 21.07.2012 ye kadar bu bileti kullanabiliyorum :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Aerobilet bonus kampanyası ile kullanmaya hak kazandığınız puanınızı 90 gün içerisinde kullanabilirsiniz.
işlem tutarı bakiye işlem tarihi işlem zamanı PNR açıklama havayolu 100,00 21.04.2012 DEVİR BAKİYESİ Kullanılabilir Bakiye : 100,00 TL.
-----------------------------kaça satıyorsun hocam
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Aerobilet bonus kampanyası ile kullanmaya hak kazandığınız puanınızı 90 gün içerisinde kullanabilirsiniz.
-----------------------------aslinda satmiyorum hocam
sadece wp ye uyarlanicak tema yapana vericem :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------anubisx bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------ben satın alayım sen o temayı yaptır o parayla hocam :p
aslinda satmiyorum hocam
sadece wp ye uyarlanicak tema yapana vericem :)
----------------------------- -
elimdeki sadece 1 tane 100tllik hesap var. almak isteyene 30 tl bugün bunu satmazsam ben kullanıcam arkadaşlar.
birçok arayan oluyor vazgeçiyor falan. 30 tlye işbankasına havale yapan arkadaşa doğrudan vericem. güven problemi de olmasın maraş-afşinde rehber öğretmenim katakulle yapacak halim yok kar etmek için satıyorum yoksa kendime ankara bileti alıcam. almak isteyenler bugün mutlaka ulaşsın. telfonu özelden veririm.
-
arkadaşlar en aciilinden bana da lazım 100 lük 200 lük 300 lük hesaplardan. elinide olan yada arkadaşlarında olanlar ulaşsın. alayım hemen. pm bekliyorum.