Alınık Altın
-
Herkese selamlar,bi müşteri var 50 kg altın almak istiyor bu bankalardaki dikdörtgen şeklinde olanlardan nerde satılır yurtdışına çıkarma imkanı varmıdır bilenler yardımcı olabilirmi?
-
4 milyon tl'den bahsediyorsun farkinda misin ?
-
para var 50 kg kulce altin alacam diyorsun hea.. kendini daga mi kaldirtacan hafiz?
24 ayar 1. grami 94-95 tl
birisi cikip gel suradan alacaz deyip sana istanbuldan bir kopru satmasin .D
-
bi müşteri ile başlayan kısmı kaçırdın sanirim.bide anlamıyorum alakasız alakasız yorumlar
-
bunu buradan almak istediğine eminmisin ?
-
50 kg altın Maşallah Allah arttırsın
kapalı çarşıyı dene .
-
3 günü kadar hazırlarım hocam 50 - 100 -150 kg fark yapmaz
ama tek şartım var parayı peşin alacam sonra gönderirim sana :)
-
Hocam heryerden alınmaz öle şey 3 5 kuruş ucuz diye güvenilir yerlerden şaşma. Altında ibnelik yapmak çok basit tungsteni basarlar içine, densitysi aynı zaten, altın alıp satıyorsan sen bilosundur gerçi.
-
ben mi yanlış hatırlıyorum tbtye altın danışmanlığı yapan biri mi vardı?
iyi anlayan birileri olduğundan eminimde.
Hocam parası olan müridler bu pazartesiyi kaçırmayın konusunu hatmet ordaki bilgili kişilere danış.
Yada donanımhaberde altın danımanlığı yapan birisi vardı onada sorabilirsin.
Ama pek anlamasamda sanırım güvenilirlik olarak bankaların yatırım danışmanlarına filan sorabilirsin
-
Bu senin müşteride 4 milyon nakit köşeye koyacak kafa varsa bi bildiği vardır 50 kg altın alıyordur biz de mi alsak?
-
HolyOne bunu yazdı
Bu senin müşteride 4 milyon nakit köşeye koyacak kafa varsa bi bildiği vardır 50 kg altın alıyordur biz de mi alsak?
Kafalar hep aynı çalışmazki bende altınları bozdurup ev alacaktım artık biraz daha beklemeliyim kesin :))