[ALINIK] C++ Kitap Yerli / Yabanci Başlangıç Orta İleri Seviye Uygun Fiyat.
-
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle iyi forumlar başlıkta da belirttiğim gibi elinizde bulunan c++ yerli yabanci başlangıç orta ve ileri seviye kitaplarinizi uygun fiyata almaktayim.Ücretsiz olursa makbule geçer.
Elimde şuan Muhammed mastar ve Softcoverin c++ kitabi var.Diğer kitaplarinizi değerlendirip almayi düsünüyorum.
Not: Kitapların yaninda görsel eğitim cdleride olursa çok iyi olur.
İyi forumlar.
-
DEITEL & DEITEL i öneririm hocam, baktığın özel bir kitap yoksa onu bi araştır belki satan çıkar burdan
-
manyaki bunu yazdı
DEITEL & DEITEL i öneririm hocam, baktığın özel bir kitap yoksa onu bi araştır belki satan çıkar burdan
Deitelin c++ how to program kitabini düşünmüyorda değilim 8th olanını (fiyat biraz tuzlu gelmesi nerden baksan 150$) diğer c/c++ Türkçe olan kaynak tirt.
Bakalım çıkar bir hayır sever belki :D
Schwarz tarafından 16/Mar/13 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
türkçeyi alma zaten orda örnekler falan da eksik ingilizce biliyorsan mutlaka bunu al derim çok yararlı ve sağlam bi kitap herşey sıfırdan başlayan bir kişiye bile uygun şekile anlatılmış.
-
manyaki bunu yazdı
türkçeyi alma zaten orda örnekler falan da eksik ingilizce biliyorsan mutlaka bunu al derim çok yararlı ve sağlam bi kitap herşey sıfırdan başlayan bir kişiye bile uygun şekile anlatılmış.
Hocam varsa sizden de alabilirim :D
-
kullanıyo olmasam :)
-
Schwarz bunu yazdı
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle iyi forumlar başlıkta da belirttiğim gibi elinizde bulunan c++ yerli yabanci başlangıç orta ve ileri seviye kitaplarinizi uygun fiyata almaktayim.Ücretsiz olursa makbule geçer.
Elimde şuan Muhammed mastar ve Softcoverin c++ kitabi var.Diğer kitaplarinizi değerlendirip almayi düsünüyorum.
İyi forumlar.
dediğin kitap bu mu
http://www.amazon.com/Windows-via-C-softcover/dp/0735663777
softcover yumuşak kapak demek. Bu kitap microsoft'un kitabı softcoverın değil, daha doğrusu softcover kitabevi değil :D bence sen ingilizceyi falanı fıstığı bırak.
wasd tarafından 16/Mar/13 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
daytel türkçe iyide anlatıyor hocam :)
-
wasd bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Merhaba Arkadaşlar,
İyi forumlar.
dediğin kitap bu mu
http://www.amazon.com/Windows-via-C-softcover/dp/0735663777
softcover yumuşak kapak demek, kağıt ciltli demek olur. Bu kitap microsoft'un kitabı softcoverın değil, daha doğrusu softcover kitabevi değil :D bence sen ingilizceyi falanı fıstığı bırak.
Evet kitap bu da neden ingilizceyi falan bırakayım anlamadım pardon.
-
Softcoverın c++ kitabı demişsin, o kitap microsoft'un kitabı. Softcover bir yazar ya da bir kitabevi yayınevi falan değil kitabın cilt türü sadece. Hani bunu bile anlayamadıysan ingilizce kitaptan bir halt anlamazsın, kodları belki okursun c++ öğrendikten sonra, ama püf noktaları ipuçlarını kaçırırsın.
-
wasd bunu yazdı
Softcoverın c++ kitabı demişsin, o kitap microsoft'un kitabı. Softcover bir yazar ya da bir kitabevi yayınevi falan değil kitabın cilt türü sadece. Hani bunu bile anlayamadıysan ingilizce kitaptan bir halt anlamazsın, kodları belki okursun c++ öğrendikten sonra, ama püf noktaları ipuçlarını kaçırırsın.
Sofcoverin c++ kitabi derken orda yanlış yazdım verilmek istenen mesaj yani bu kitap bende var bu kitabi yollayacaklar veya verecekler vermesinler zaten aynı ürün elimde var diyedi :)