Alınık İphone 4-4S Ya Da Note 2
-
hocalar bütçem kısıtlı. 2. el satmak isteyen varsa önerilere açığım.
-
4 var hocam 400
-
Bulursan temiz 4S al hocam.. Hatta garantisi varsa al Apple Store'a gitme durumun varsa küçük bir nedenden yenileyebilirsinde.. :)
-
çok temiz bir note2'm var 1000 düşünüyorum. garantisi devam ediyor. ilgilenirsen aksam fotolarını yollarım
-
hocalar kusura bakmayın bayram tatili nedeniyle netsiz kaldıgımdan dönüş yapamadım yazan arkadaşlara helal edin.
tel arayışım maddi durum nedeniyle askıda. Belki diğer muridler faydalanır diye konu up.
-
http://www.gold.com.tr/54089_l_outlet54203?utm_source=goldcomtr&utm_medium=sliderbanner&utm_campaign=outlet
-
redsox bunu yazdı
çok temiz bir note2'm var 1000 düşünüyorum. garantisi devam ediyor. ilgilenirsen aksam fotolarını yollarım
gold
note 2 s3 le aynı fiyat yani 600 tl eder.
-
PanxeR bunu yazdıredsox bunu yazdı
gold
bundan dolayı bir daha samsung alırsam ne olayım. 1800 liraya aldığın telefon 900 liraya düşüyor 1 sene sonra. Iphone akar.
edit: linkteki telefonlar 2.el haberiniz olsunda.
sir tarafından 04/Ağu/14 04:41 tarihinde düzenlenmiştir -
sir bunu yazdıPanxeR bunu yazdıredsox bunu yazdı
gold
bundan dolayı bir daha samsung alırsam ne olayım. 1800 liraya aldığın telefon 900 liraya düşüyor 1 sene sonra. Iphone akar.
edit: linkteki telefonlar 2.el haberiniz olsunda.
telefonu kullanmak için mi satmak için mi alıyorsun hocam.
iphone alıp kendini kısıtlamak mı çözüm ?
+ olarak 2. elde olsa 1 yıl garantili
PanxeR tarafından 04/Ağu/14 05:22 tarihinde düzenlenmiştir -
vesselam bunu yazdı
4 var hocam 400
ios 6 mı ?
-
banada 4s lazım bi tane