Alinik Kapakli Tuslu Telefon
-
merhaba dostlar. Baslikta belirttigin gibi, kapakli ve tuslu eski tip telefon ariyorum. Okuma yazma bilmeyen birisi icin bu. Kapagi actiginda gelen cagriya cevap verecek, kapattiginda ise cagriyi sonlandiracak. Elinde bu telefonlardan olan ve SORUNSUZ sekilde calisan varsa talibim. Sahibinden vb. siteler yerine once muridlere sorayim dedim.
DrKeworks tarafından 12/Kas/16 14:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Kapaklı olarak çakma Samsung E1190 var bi tek onlarda da kapağı açınca çağrı cevaplansın seçeneği yok diye biliyorum.

O yüzden önerim Samsung'un E-250 tarzı kızaklı telefonları. Kızağı yukarı kaldır açılsın, aşağı çek kapansın. Zamanında ne biçim havası vardı ya kızaklı telefonların. :)
-
mkyb bunu yazdı
Kapaklı olarak çakma Samsung E1190 var bi tek onlarda da kapağı açınca çağrı cevaplansın seçeneği yok diye biliyorum.

O yüzden önerim Samsung'un E-250 tarzı kızaklı telefonları. Kızağı yukarı kaldır açılsın, aşağı çek kapansın. Zamanında ne biçim havası vardı ya kızaklı telefonların. :)
aynen hocam iphone yerine nokia siroccolar vardı :)

bunları kullanlardaki hava kimsede yoktu :)
bu arada philipsin bi modeli vardı kapalı 1 ay gidiyordu şarjı ama modelini hatırlamıyorum şu an.
cankol tarafından 12/Kas/16 14:29 tarihinde düzenlenmiştir -
cankol bunu yazdımkyb bunu yazdı

aynen hocam iphone yerine nokia siroccolar vardı :)

bunları kullanlardaki hava kimsede yoktu :)
bu arada philipsin bi modeli vardı kapalı 1 ay gidiyordu şarjı ama modelini hatırlamıyorum şu an.
Aynen hocam surgulu telefonda olur.
evet birde bu nokia lar şılak diye ses cikarirdi on numaraydi :D
-
temiz d880 var hocam. sürgüyü açtınmı konuşmaya başkıyon. 4 5 gün gidiyo şarjı.

-
joe_black bunu yazdı

Fiyat nedir hocam. İster pm at ister burdan yaz
-
Sıfır arıyorsan şunu düşünür müsün :
http://www.hepsiburada.com/praktica-z10-pm-telprakticaz10
Yeşile bas cevaplasın, kırmızıya bas kapansın.
-
mkyb bunu yazdı
Sıfır arıyorsan şunu düşünür müsün :
http://www.hepsiburada.com/praktica-z10-pm-telprakticaz10
Yeşile bas cevaplasın, kırmızıya bas kapansın.
Bu bildigin ev telefonu gibi hocam :D birde fiyati fazla. Ben daha uygun yollu biseyler ariyorm aslen
-

Sony ericsson w995
Ah ulan bundan kullanıyordum zamanında ne dehşet aletti amk. o dönemde 8.1 kamerası vardı, artıralabilir hafıza yanında hediye , walkman, bulabilirsen tam aradığın telefon.
-

askere gitmeden önce 70 liraya almıştım 8-10 gün şarja takmadığımı bilirim radyosu, el feneri falanda var. anneanneme falanda bundan aldık açmayı kapatmayı öğrettik 3 aydır bunu kullanıyor
-
DrKeworks bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Fiyat nedir hocam. İster pm at ister burdan yaz
80e bırakırım hocam. hiç bir sıkıntısı yok. orj çift hatlı.
istersen 8 10gün şarjı giden samsung 1207y de var.
diğer samsung 1205ten değil çift hatlısı.
daha 1dk bile konuşmadım. aldım duruyor 3 4gün oldu alalı.
hat almadım henüz o yüzden hiç kullanılmadı hacım. bunu da 80e bırakırım.(edit: kendim de 80e aldım burdan)
ikisinin de şarj aleti var.

joe_black tarafından 12/Kas/16 15:42 tarihinde düzenlenmiştir