Alinik Laptop?
-
samaccc bunu yazdı
Adam bozuk mal istememiş. :D
laptop arıyom demiş ne kadar enkaz varsa yazmışsınız.
-
samaccc bunu yazdı
Adam bozuk mal istememiş. :D
laptop arıyom demiş ne kadar enkaz varsa yazmışsınız.
Öyle bi konusuonki sanki adama zorla satmaya calisioz arizasini felan bildirdik yapılamayacak birşey de değil adama ucuza laptop sundum ben adama zorla bunu al demedim ilk mesajimda adama iyi bir laptop onerdim beni aşar dedi bende alternatif onerdim neyin kafasindasiniz illa birine bulasacaksiniz boş mesaj atmaktan ibaretsiniz
-
0x656e bunu yazdı
Lenovo thinkpad x220 :/
griffin bunu yazdıBende de bi tane toshiba var ekrani kirik i5 4gb ram 1gb ekran karti 620hdd ne fiyat eder acaba satsam
ANZAK bunu yazdıBende de bi tane acer 5742 g var alt kasanin menteşe yuvası kırık alt kasa değişmesi lazım ugrassam bende değiştiririm ama 100 liraya alt kasa alip degistirmedim başka laptop olduğu için zaten kardeşlerim kullanio pek umursamadan düşünürsen uygun fiyata verebilirim i5 işlemci 3 GB RAM 500 GB HDD 2gb nvidia gt420 m ekran kartı var 2 saat giden bi pil var uzerinde Lol oynadım 3 ds max kullandım bu PC de
Hocalar, 3 makine için özelden fiyat alabilirmiyim
efsane_212 tarafından 08/Oca/16 02:19 tarihinde düzenlenmiştir -
aynı şekilde bende bir laptop arıyorum. öyle temiz eşim sadece internete girip video falan izleyecek ( online dersler )
kasma ısınıp kapanma sorunu olmasın yeter çünkü canlı dersten düşerse bir daha giremiyor.
-
thinkpad x220 var bende, lisansları düşürüp 1000 e verebilirim i5 vpro işlemcili 4 gb ramli bir makine, kasası magnezyum falan. 1000 altına vermem ama :) aldığımda 4000 di çünkü :D 3 yıldır cayır cayır kullanıyorum, ısınma yok, ses yok.
-
RETRET bunu yazdı
thinkpad x220 var bende, lisansları düşürüp 1000 e verebilirim i5 vpro işlemcili 4 gb ramli bir makine, kasası magnezyum falan. 1000 altına vermem ama :) aldığımda 4000 di çünkü :D 3 yıldır cayır cayır kullanıyorum, ısınma yok, ses yok.
O makina hala sende mi hocam :)
İhtiyaç gidermek için satmak zorunda kalmıştım... -
efsane_212 bunu yazdıRETRET bunu yazdı
O makina hala sende mi hocam :)
İhtiyaç gidermek için satmak zorunda kalmıştım...o makine değil bendeki o makine benim israilli hatunda ve hala kullanıyor, 1 kere ekrandan servis gördü inverterden garantisi devam ediyordu. bendeki makine tablet olan değil ekranı normal olan.
x1 carbon'a terfi ettiğimden beri atıl duruyor, evde arada açıyorum.
RETRET tarafından 08/Oca/16 14:01 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.bimeks.com.tr/urun/149501/packard-bell-easynote-tg81-ba-001tk-w10-.aspx
Kumanaga tarafından 08/Oca/16 15:40 tarihinde düzenlenmiştir -
acer e1-510 var 700 tlye bırakırım cillop gibi duruyor üni zamanı 2 haftada 1 kullandım labda.3-4 ay daha garantisi var sanırım.
whopper tarafından 08/Oca/16 16:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Guncel hala bi laptop bulamadim