Alınık Ortayollu Elektro Gitar ?
-
Beyler 2 taksit şeklinde ödeme yapabilirim 15 gün arayla 150 şer lira verebilirim... 2. el az kullanılmış temiz kız gibi bir e. gitar istiyorum.
Aslında bi kaç ay önce almıştım ama washburn HOB serisi bembeyaz tek parcaydı, onu abim Ankaraya götürdü banada para verdi kendine baska bitane daha al bunu sevdim ben diye :D
yeni başladım öyle ahım şahım bişe olmasına gerek yok ödeme biçimini ve bütçemi söyledim zaten !
satmak isteyen varsa Kayserideyim ben!
Ha bide amfimde yok amfiyle beraber alabilirim para yeterse :D
-
"Fender Squier Standart Strat" öneriyorum. İkinci elleri 350 TL civarı olması lazım ama sanki bakmayalı fiyatlar biraz artmış gibi.. Özellikle standart seri almanda fayda var. Almadan önce de deneyebilme imkanın varsa iyi olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-1994-korea-fender-squier-standard-stratocaster-47558172/detay/?
-
mümkünse biraz daha artır bütçeni, çünkü 300 liraya başlangıç seviyesi var. çin malı var birde. yada sorunlu gitarları satarlar dikkat et.
orta halli gitarların 2. elleri 450-550 arasıdır. 0 larıda 750-800.
acele etme hocam, her gün onlarca teklif düşüyo. turkrock, sahibinden,mygitar. buralardaki ilanlara bak hep.
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------
mümkünse biraz daha artır bütçeni, çünkü 300 liraya başlangıç seviyesi var. çin malı var birde. yada sorunlu gitarları satarlar dikkat et.
acele etme hocam, her gün onlarca teklif düşüyo. turkrock, sahibinden,mygitar. buralardaki ilanlara bak hep.
-----------------------------kayseri dışı alımda deneme imkanım yok hocam. Bütçemde taş çatlasa 300 lira oda yeter başlangıç seviyesindeyim...
tarikatta konu açtımki tanıdık müridlerden biri satar belki diye :)
cort x2 öneriyorlar çoğu kişi siz ne diyorsunuz
-
Benim önerim squier.
-
Silent_King bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------kayseri dışı alımda deneme imkanım yok hocam. Bütçemde taş çatlasa 300 lira oda yeter başlangıç seviyesindeyim...
-----------------------------x2 sakın alma. x2 yerine cort z42 tavsiye ederim, ilk başlangıç gitarımdı, les paul kasa ve maun gövde. floyd rose süz rahattır.
-
DarkFall bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------x2 sakın alma. x2 yerine cort z42 tavsiye ederim, ilk başlangıç gitarımdı, les paul kasa ve maun gövde. floyd rose süz rahattır.
-----------------------------neden x2 almayayım hocam, dediğin gitarı arastırıyorum...
-
Bak adam squier bullet gitarla ne güzel çalıyor :
http://www.youtube.com/watch?v=F4ofEVXrCCs&feature=related
Fiyatı da ucuzdur bunların, 300 liraya bulursun.
-
hocam yeni başladığımdan performans açısından çok iyi olmasına gerek yok gitarın...
z42 nin tipini sevmedim :) valla itici geldi
x2 tipi güzel başlangıç seviyesi için ideal diyolar.
rockz senin dediğin marka pahalı be hacım
-
benim ilk gitat Jackson Dinky JS1 idi.sende baka bilirsin bu gitara.bence iyi bi gitar.Türkiye fiyatı bilmiyorum.araştır
-