Alınık Şirket Mail Datası
-
Aradaşlar uçak bileti firması için kurumsal olarak mail atmam lazım. Kampanyalarımız için ayda 1 kere atarım yani spam olmayacak....
Lütfen bana ücretlerinizi p.m atınız. Fiyat olayında anlaşabiliriz.
Yalnız tek şartım var beni kazıklamaya kalkmayın :) Email Verify ile ilk olarak mail hesaplarınızı kontrol edeceğim.
Mailler boş mail değilse ödemenizi yaparım yada bana 10k vereceksin diyelim x tl ye..
içerisinde 5k sağlam çıktı o zaman ödemenizi x/2 olarak yaparım. Ama yaparım.
Yalan dolan yok olmaz bende siz datanıza güveniyorsanız sıkıntı çıkmaz.
Cevaplarızını bekliyorum.
NOT : piyasada sağda solda bulduğunuz datalar bendede var elimde zaten 40 milyonluk veri tabanı var ordan da kontrol ettireceğim...
O yüzden burayı R10 a çevirmeyin.
Efendi düzgün bir iş yapalım yeterli bana..
Allaha emanet
-
ucuz yurtdışı uçak bileti var mı hoca ondan haber ver :)
bi thailand yapmam lazımda
-
bendeki data sende vardır o yüzden hiiç yazmaya gerek yok dostum ayrıca zaten olsa satmam paylaşırım :)
bu arada konu up olsun :)
-
yurt dışı ucuz uçak bileti sağlıyoruz evet.
ama ben yazılım tarafındayım onlar amedus üzerinden birşeyler yapıyor. Bir çok acente baya geçirir.
Bu arada hocam kusura bakmada ben paylaşmam. Kişisel görüşümdür. Bir çok destek veririm, script yaparım ufak toollar paylaşırım ama email bunlar gibi bir şey değil, bi kere paylaştın mı ebesine atlıyorlar.
Ben oturacam sabahlara kadar face app yazacam , bide ona reklam çıkacam bedel ödeyecem sonra gelip dağıtacam.
Elime geçen liste olur bir yerden ok eyw. onu paylaşırım zaten..
Ayrıca şu da var paylaşan adamın ki piyasadaki maillerdir yarısı backliste girmiştir, bir çoğuda iptal olmuştur. O yüzden güncel istiyorsan malesef satın almak zorunda kalıyorsun.
Neyse ilgin için ve upload için teşekkürler. -
bi up olsun
-
Ben de alırım, fakat şirket adı, isim soyad,mail vs şeklinde detaylı data alırım. düz maillist değil.
-
hocam mesjım bulunsun bi kaç kişiyi arayacam sonra burayı düzenlerim, aklımda olsun.
-
Ok bekliyorum umarım güzel haberler verebilirsin.
-
Örneğin 10.000 lik bir dataya ne verirsin ?
-
HolyOne bunu yazdı
Ben de alırım, fakat şirket adı, isim soyad,mail vs şeklinde detaylı data alırım. düz maillist değil.
Şeyh 4 K var Şifreleri ile birlikte veriyim sana :)
-
HolyOne bunu yazdı
Harbi şeyhim sen napacaksın ya :D