Alınık Taşınabilir Harddisk
-
Film ve Anime arşivi yaptığımdan bilgisayarımın harddisk'i yetmemeye başladı (120GB).
Geçen gün South Park'ın 13 sezonunu indirmek istedim ve 28 GB olduğundan indiremedim bu yüzden bir harici harddisk almak istiyorum.
Öncelikle tercihim;
- 1 TB sıfır bir harddisk almak bunun için önerilerinizi bekliyorum.
- Ayrıca elinde 1 TB'lık harici harddisk'i olan ve satmayı düşünen arkadaşlarda yazarlarsa sevinirim.
-
bende western digital'ın var 1 tb memnunum,tavsiye ederim..
-
BoLeRo bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------fiyatınıda yazarsan memnun kalırız ...
-
Media Markt ta 1TB samsung 149 TL.
-
BoLeRo bunu yazdı:
-----------------------------aynen katılıyorum western digital element serisi çok kullanışlı tavisye ederim ama satmam..
-
hacılar bende alacam bende takip ediyorum konuyu
-
hocalar bi disk kutusu alın hem ide hem sata (50-60 tl en kralı) yanına 100 tlye 500 gb yada biraz daha kıyıp 1 tb hdd alın ikinci el falan takılın ilerde yetmezse gider ikinci el bi hdd takar yükseltirsiniz... eski hddyi doldurur arsiv niyetine kaldırırsınız falan...
şimdi 1tb wd falan alsan harici o yetmeyince napacan?
-
METRO markette wd 169.99 World karta %18 puan veriyo 30.60 TL puan ediyor oda kısacası 139 a gelio broşürüne bir bakın isterseniz
http://www.metro-tr.com/metro_mail/mcc-tr/catalog/1174831/MOBIL12.pdf
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------hocalar bi disk kutusu alın hem ide hem sata (50-60 tl en kralı) yanına 100 tlye 500 gb yada biraz daha kıyıp 1 tb hdd alın ikinci el falan takılın ilerde yetmezse gider ikinci el bi hdd takar yükseltirsiniz... eski hddyi doldurur arsiv niyetine kaldırırsınız falan...
-----------------------------kanka haklısında 160 TL ye 1 tb lik bi depolamaya sahip olmaya çalışacağıma hazırını 139 a almak daha iyi gibi sanki?
-
lalada bunu yazdı:
hocalar bi disk kutusu alın hem ide hem sata (50-60 tl en kralı) yanına 100 tlye 500 gb yada biraz daha kıyıp 1 tb hdd alın ikinci el falan takılın ilerde yetmezse gider ikinci el bi hdd takar yükseltirsiniz... eski hddyi doldurur arsiv niyetine kaldırırsınız falan...
-----------------------------hocam aynı hesaba geliyor :)
-
ben geçen yaz almıştım 1tb migrostan indirimden denk getirmiştim içinde samsung disk var. 169tl ye almıştım benimde full doldu. ben teknosaya gidip ordan almayı düşünüyorum. yada antalyalı olan arkadaşlar ordan nerden ucuza bulabilirim bilgilendirirlerse süper olur.