Alınık Telefon
-
Telefonumu ihtiyacıma fazla geldiği için sattım. Şu anda işimi görecek düzeyde bir telefona ihtiyacım var.
4.5" - 5" arası ekran
Whatsapp, Skype, vb sosyal ağları sorunsuz çalıştıracak.
Şarjı en az ama en az 1 günü çıkaracak.
Satışı kolay . Kutulu, Ekranda kesinlikle çiziksiz, garanti tercih sebebi telefon arıyorum.
800 liraya kadar limit koydum ancak ticari bir imkan olursa üste biraz ekleyebilirim. Yinede tercihim 400 600 lira arası.
Yarın kargoya verilmesi gerek telefonun saat 5e kadar. Çalıştığımdan ötürü telefona en geç cumartesi ihtiyacım var.
Donanımhaber, sahibinden vs kovalamadan önce buraya yazayım yabancıya gitmesin para dedim.
Bu kriterlerde satan varsa alırım. Referansı benden yüksek olanlara ve tanıdıklarıma önce havale sonra kargo diğer arkadaşlara ve referanssız üyelere malesef önce telefonu göndermelerini isteyeceğim.
General Mobile, Huawei, Meizu Casper, Xiaomi vs düşünmüyorum.
Tercihim LG G2 olursa kıyak olur. Note serisi düşünmüyorum. HTC olabilir, Sony olabilir, LG olabilir bu tarz önerileriniz ve satmayı düşündüğünüz telefon varsa mesaj atmanız yeterli
-
gm5 plus cıksın onu al sıfır al istediğinden fazlası var aynı fiyata
https://www.youtube.com/watch?v=-MuUqpn3XWY
https://www.youtube.com/watch?v=iHE4lEBkXfg
PanxeR tarafından 18/Mar/16 01:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Lenovo p70
Al geç.
Kamera harici iyi tlfn.
-
@Panxer ne zaman çıkacak hocam işlerim aksar 2 güne en fazla pazartesiye almam gerekli :/ ben bir bakayım çıkış tarihine
@Kara yok hocam ya telefon lenovo olursa soğurum ben
-
Easx bunu yazdı
@Panxer ne zaman çıkacak hocam işlerim aksar 2 güne en fazla pazartesiye almam gerekli :/ ben bir bakayım çıkış tarihine
@Kara yok hocam ya telefon lenovo olursa soğurum ben
nisan sonu yada mayıs başı diyor bende bu cihazı bekliyorum ip6 sahibi olarak cihazda kocaman pil güç tüketimde çok iyi bir işlemci ve google yazılım desteği var daha 3 milyarlık telefonlara güncelleme gelmeden aylar önce ilk sana geliyor düşün. acelen varsa birşey diyemem tabi o ayrı
benim en büyük problemim çift sime ihtiyacım var
-
neden note serisi değil, bunu merak ettim sadece. ^^
-
Hocam siyah lg 2 16 gb var düşünürsen Whatsap dan fotoğrafları atim. Kutusu ve garantisi belgesi yoktur şarj aleti mevcuttur. Kılcal çizik vardır.
-
Vay be Panxer seni Android överkende mi görecektim ? Adem babanın yediği elmadan sonra insanoğlu elmadan çok çekti.
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam siyah lg 2 16 gb var düşünürsen Whatsap dan fotoğrafları atim. Kutusu ve garantisi belgesi yoktur şarj aleti mevcuttur. Kılcal çizik vardır.
@panxer teşekkürler hocam
@juman telefonum yok malesef mail adresime atabilir misin ? emreasalman@gmail.com
-
-
@harmo çok büyük geliyor dostum artık iphone 6 ekranı ideal :)
@do_som :):) o beni kurtarmaz bea o kadarda değil :D