Alinik Yurt Disindan Getirilmis Telefon.
-
yurt disindan getirmis oldugunuz kayitsiz telefon almak istiyorum. Elinde samsung s3,s2, xony xperia ion tarzinda telefon varsa anlasirsak alicam. saygilar.
-
Bende düşünebilirim
-
ios olur mu :)
-
suan itibariyle kayitli olmasi gerekiyo telefonun.malesef pasaporta kuzenim telefon kaydetttirmis.iphone tekliflerinize de acigim.
-
S3 ne vercen? :D
-
ben 500 veririm
-
ben 500 desem arkadas gibi sen siktir diyecen.kayitli cihaziniz varsa buyrun tekliflerinizi soyleyin.altimdaki arabayi verecek halim yok yani.
-
lg dokunmatik var kayıtsıs ucuza verecem
-
Amerika appstore dan aldigim iphone 4S var hocam...mayista girdim ulkeye,askeri pasaportuma kayitli...ekranda hafif bi sararma var...onun disinda cizik falan yok siyah 16 gb...900 desem ne dersin hocam? Kutulu ve deri yine oradan aldigim 60 dolarlik bi kilifi var yaninda...
-
KILICH bunu yazdı
Amerika appstore dan aldigim iphone 4S var hocam...mayista girdim ulkeye,askeri pasaportuma kayitli...ekranda hafif bi sararma var...onun disinda cizik falan yok siyah 16 gb...900 desem ne dersin hocam? Kutulu ve deri yine oradan aldigim 60 dolarlik bi kilifi var yaninda...
dış ekran mı?
-
hali hazirda iphone 4s var kutulu kullanilmamis 1000 tlye o yuzden hasarli cihaz dusunmuyorum.ve kesinlikle kayitli olmali pasaportu kuzenim kaydettirmis.
Toplam Hit: 1693 Toplam Mesaj: 14