Alış Veriş Sitesi
-
1) Sağlam bir muhasebeci veya danışmanlık hizmeti bulmalı
2) Resmi limited şirket kurmalı
3) Şirketin bulunduğu bölgenin "Ticaret ve Sanayi" odasına kayıt yaptırmalı
4) Tüzel kişilik(şirket) adına banka hesabı açmalı
5) Bankalarla sanal pos üzerine anlaşmalı (tcell mobil ödemeyle falanda anlaş)
+ HTTP SECURE PROTOKOLÜ OLAN Site açmalı
SIN.
-
script felan boş bence pro bir yardım alman lazım bütçen ne kadar sana yardımcı olmaya çalışayım...
-
şirketin, sermayen ve bir kaç büyük bankadan sanalposun yoksa yapılacak iş değil.
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
x-files bunu yazdı:
üstad ne kadara patlar bilmem ama karşılaşacağın sıkıntı sanal pos almada olacak. güvenli bir web sitesi kumanda baya bir tutar asp kuracaksan asp.net le kurdur. tr alsan daha güvenilir olursun daha iyi olur. iyi ütüb ucuza ürün kaliteli ürün satarsan teslimatı da kısa süreli oluesa reklamında iyi yaparsan neden tutmasın elektronik ürünler tutukuyor nette en çok
edit: demon tutmaz bak hepsiburada ve ona benzer sitelere onun gibi demo tutturabilirsin
http://hotfile.com/dl/68800124/9b13bac/PHP.rar.html burda güzel alışveriş scriptler var düzenlersen kullanabilirsin.
-----------------------------bunlar warez mi... güvenlik açısında sıkıtı çıkartır mı sağlam kalite bir script.. en 2000 dolar
oscommercenin tasarımı değiştirsek olurmu acaba
üstad o siteden bişi çıkmaz bu sitelerden en azından bir bilgin olur bir farklı site görürsün kafanda bir taslak hazırladığında örnek olur. -
eticaret işinde en önemli şey mal stok ve yönetimidir.Siteydi bankaydı kartı hepsi yapılır onlar basit iş.
sen elimde hic ürün yok diyorsun.Zor yani iyi bir sermaye ve sürdürülebilirlik olmazsa zor iş.
-
Bu işten anlamam fakat güvendigin 2 veya 3 ortakla tabi konu ile alakalı ve bilgili olmasım lazım hem sermaye hemde iş yükü açısından daha rahat olur diye düşünüyorum.
-
bu kadar site içinde ne kurucan da napıcan ?
İnsanlara güvenilir olduğunu nasıl ispatlıcan ?
Tek yolla iyi gider ilk bi kaç ay aşırı ucuz satar hazır para yersin.Gelişine zararına bile olur.Dayanman lazım.Sonrası bi ihtimal ama işten anlamadan zor..
-
Konularına bakıyorumda, hep "ben şunu yapcam ,böyle yapıcam şöyle yapıcam diyorsun" sonra neticesiz arazi oluyorsun.
-
CasTeaL bunu yazdı:
Konularına bakıyorumda, hep "ben şunu yapcam ,böyle yapıcam şöyle yapıcam diyorsun" sonra neticesiz arazi oluyorsun.
----------------------------- -
Ben kurdum, nasil kurdugumu da anlatiyim sana. Hangi urunu saticaksan onun icin yakinlarda bir yerde toptanci bul. Ama, kucuk toptanci degil, deposu olan halka satisi olmayan veya varsa cok az olan yeler. Bu tur sirketlerin musterileri genelde parakende satan dukkanlar.
Git bunlarla konus, ben sizin mallarinizi internetten halka saticam bunun icinde komisyon konus. Siteyi kur, urunleri katologla, depolarinda mallari paketlemek icin bir kose ayarla kendine, ondan sonra gerisi olur.
Bir sorun olursa bana msj at.