Alış Veriş Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1) Sağlam bir muhasebeci veya danışmanlık hizmeti bulmalı

2) Resmi limited şirket kurmalı

3) Şirketin bulunduğu bölgenin "Ticaret ve Sanayi" odasına kayıt yaptırmalı

4) Tüzel kişilik(şirket) adına banka hesabı açmalı

5) Bankalarla sanal pos üzerine anlaşmalı (tcell mobil ödemeyle falanda anlaş)

+ HTTP SECURE PROTOKOLÜ OLAN Site açmalı

SIN.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

script felan   boş bence   pro bir yardım  alman lazım  bütçen ne  kadar  sana  yardımcı olmaya  çalışayım...

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şirketin, sermayen ve bir kaç büyük bankadan sanalposun yoksa yapılacak iş değil.

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

flybatwin bunu yazdı:
    -----------------------------

x-files bunu yazdı:

üstad ne kadara patlar bilmem ama karşılaşacağın sıkıntı sanal pos almada olacak. güvenli bir web sitesi kumanda baya bir tutar asp kuracaksan asp.net le kurdur. tr alsan daha güvenilir olursun daha iyi olur. iyi ütüb ucuza ürün kaliteli ürün satarsan teslimatı da kısa süreli oluesa reklamında iyi yaparsan neden tutmasın elektronik ürünler tutukuyor nette en çok

edit: demon tutmaz bak hepsiburada ve ona benzer sitelere onun gibi demo tutturabilirsin

http://hotfile.com/dl/68800124/9b13bac/PHP.rar.html burda güzel alışveriş scriptler var düzenlersen kullanabilirsin.

bunlar warez mi...  güvenlik açısında sıkıtı çıkartır mı  sağlam kalite bir script..  en 2000 dolar 

oscommercenin tasarımı değiştirsek olurmu acaba

üstad o siteden bişi çıkmaz bu sitelerden en azından bir bilgin olur bir farklı site görürsün kafanda bir taslak hazırladığında örnek olur.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

eticaret işinde en önemli şey mal stok ve yönetimidir.Siteydi bankaydı kartı hepsi yapılır onlar basit iş.

sen elimde hic ürün yok diyorsun.Zor yani iyi bir sermaye ve sürdürülebilirlik olmazsa zor iş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Bu işten anlamam fakat güvendigin 2 veya 3 ortakla tabi konu ile alakalı ve bilgili olmasım lazım hem sermaye hemde iş yükü açısından daha rahat olur diye düşünüyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

bu kadar site içinde ne kurucan da napıcan ?

İnsanlara güvenilir olduğunu nasıl ispatlıcan ?

Tek yolla iyi gider ilk bi kaç ay aşırı ucuz satar hazır para yersin.Gelişine zararına bile olur.Dayanman lazım.Sonrası bi ihtimal ama işten anlamadan zor..

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Konularına bakıyorumda, hep "ben şunu yapcam ,böyle yapıcam şöyle yapıcam diyorsun" sonra neticesiz arazi oluyorsun.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

Konularına bakıyorumda, hep "ben şunu yapcam ,böyle yapıcam şöyle yapıcam diyorsun" sonra neticesiz arazi oluyorsun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Ben kurdum, nasil kurdugumu da anlatiyim sana. Hangi urunu saticaksan onun icin yakinlarda bir yerde toptanci bul. Ama, kucuk toptanci degil, deposu olan halka satisi olmayan veya varsa cok az olan yeler. Bu tur sirketlerin musterileri genelde parakende satan dukkanlar. 

Git bunlarla konus, ben sizin mallarinizi internetten halka saticam bunun icinde komisyon konus. Siteyi kur, urunleri katologla, depolarinda mallari paketlemek icin bir kose ayarla kendine, ondan sonra gerisi olur. 

Bir sorun olursa bana msj at. 

Toplam Hit: 3875 Toplam Mesaj: 21