folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alistirmadan Yemek Vermek - Kedi?

Alistirmadan Yemek Vermek - Kedi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    2 gundur kapimin onunden ayrilmayan disari ciktigimda pesime takilan beni oksayan, atlayip ziplayip oyun oynamaya calisan bir kedi var. Alismasinin sebebi cop. Henuz yavru kedi yemek vermek vermek istiyorum ama alismasini istemiyorum arabnin ustunde yatiyo eve girmeye calisiyo filan. Ben bu kediye yaz boyunca yemek versem kisin yemek vermeyince kendisi gidermi yoksa benden beklemeye devam mi eder?

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Beklemeye devam eder.

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

kedi nankör dei bililirm ama fikir Yk :|

Memento Mori
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

bende yavru kedi besledim ilk kapı önünde basladı bir verdim hiçbiryere gitmeden aynı yerde bekledi en son mart geldi gitti :D

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    öyle bi mantık mi var hacı verirsin bi kaç ay yemek sonra sen yemek vermeyince aç aç niye beklesin orda elbet gider.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Alıştırmadan yemek vermek, yani yemek vermen ona senin bir alışkanlığın olmuş olurken kediden nasıl alışmamasını bekleyebilirsin ki ? :|¨¨

Gel gelelim olaya alışır alışırda belli bir süre yemek vermezsen fakrına varır ve gider, telepatidir bu hayvanlarda her şeyin farkında.

Örneğin, güvercin besliyorsun, dişisi var yuvada biliyor dişiyi al, göremesin kuşuda yuvanın dışında bırak at kovala bir kaç gün 1 daha gelmez.

Ama istediğin kadar kovala dişisi ordaysa gelir, yani orda ona ait bir bağ olmaması lazım ordan kopması için ee çocuğu yok eşi yok, sadece yemek verirsen o bağ olmaz alışkanlık olur bir süre verme sonra gelmez.

+ Kediler nankör değildir. Bunu açıklarım isterlerse.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    öyle bi mantık mi var hacı verirsin bi kaç ay yemek sonra sen yemek vermeyince aç aç niye beklesin orda elbet gider.

kedide yada beslenmesinde mantık aramayacaksın kedyi alıştırdın mı zor bırakır hele yavru kediler biri tarafından beslenirse onları anneleri gibi görür falan filan 

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

1 kere yemek vermen, onun, yıllardır yaptığı bir iş edasıyla orada beklemesine sebep olacak emin ol :)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

versen bela vermesen bela bizim bahçede 2 yavru kedi vardı anne baba yaşlı seviyorlardı beslediler felan baktık bunlar özel alanlara girmeye basladı yemeklere saldırlamaya eve girmeye çalışmalar bizde artık bıktık vermedik onlarda 1-2 hafta ordalıkta gezdiler sonra gittiler bide ablamın kedi fobisi vardı kız evden çıkamıyordu . arada gene geliyor yemek olmayınca gidiyorlar 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    beyler simdi bu kedi daha kucuk 3 ay ben baksam ergenlik donemleri benim yanimda gecicek ee birakinca sokak hayatini ogrenmemis olacak filan intihar ediyolar diye duydum varmi boyle bisey

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    buiyimi bunu yazdı
    beyler simdi bu kedi daha kucuk 3 ay ben baksam ergenlik donemleri benim yanimda gecicek ee birakinca sokak hayatini ogrenmemis olacak filan intihar ediyolar diye duydum varmi boyle bisey

Abartma dostum, evet tabii ki bir ölçüde bağlanacaktır hatta sana değil mekana bağlanacaktır. Sen vermemeye başlayınca da oraya gelecektir tabii ki hatta zamnla azaltsa bile yinede arada bir bakacaktır ama o bir şekilde başının çaresine bakar emin ol eve alıpta sonradan sokağa bırakmayacaksan hiç bir sorun yok beslemende hatta hayır işlemiş olursun...

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 1546 Toplam Mesaj: 16