Alkol İlgi Ve Uzmanlık Alanı Olanlar
-
sercanincesu bunu yazdı:
-----------------------------vokta+limon+küp şeker.. voktanın etkısı sana iyi gelır bu 3luyu yapınca etkı en az 3 kat artar
limonu dılımle ısır hemen ardında vokta dolu bir bardagı tepene dik fondip yap tum bardagı sonra hemen agzına dilinin altına küp şeker bas.. iflahın si*ilir:D
-----------------------------
bi kere olsa tamam dicemde 3 kerede yanlı$ yazılmaz ki :|
neyse.
yeni iciciysen,fazla sert alırsan yamulur kalırsın :D
ufak ufak basla sen.
vodka(markası su an önemli deil senin icin tekel bile olur :D) + vi$ne suyu + redbull
şerbet gibi bişi oluyo zaten.ilk başta kafa olmazsın o yüzden asılma zira etkisini gösterince yeniysen yamulursun :|
bi 35cl'in yarısı keser seni :D
-
vodka vişne iç la eidir. gilbeys al hem ucuz hemde güsel (= söle 70ligin 45-50cl sini iç üstüne 2bira uff leylasın:D bu sekilde gecende kusarken klozetin başında uyuya kalmışım (=
-
ben döküman yazmıştım bu konu ile ilgili :W
arayıp bulabilirsin :W
-
yada it öldüren al. biricik şarap:D yavaş yavaaaş iç şişenin dibini gördünmü cennete gidersin:D
-
Musket bunu yazdı:
samaccc bunu yazdı:
god bunu yazdı:
-----------------------------domaçne
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=erik+rakisi
-----------------------------en kral alkolik bile yamulur bu zıkkımla
( boşnak rakısı olarak bilinir )
-----------------------------Bulgar rakısı abicim.
Bulgar rakısını evde de üretebilirsin.
Alkol, biraz meyve nektarı(Konsantre şeklinde daha iyi oluyor), şeker ve çok az miktarda yağ,
Ve seyreltmek için su...
Bunları saatlerce kaynatıyorsun, ilk başta hayvani miktarlarda alkol koyman gerekiyor.
Ama merak edilecek bir durum yok, en sonunda alkolun büyük kısmı uçmuş oluyor...
Ama diyorsanki en daşşaklı içki,
Ben sana tatlı içkileri öneririm.
Örneğin:
Cin + Freşa + Tang(Bildiğin toz halinde)
Bir içkiyi ne kadar hızlı ve çok tüketirsen o kadar adamı siker.
Bu yüzden ne kadar tatlı o kadar tehlikeli.
Ama diyorsanki tek bardak içince uçursun,
B-52 iyidir.
(Kokteyl içinde bir ben yokum)
-----------------------------hocam senin elektronikle bilg. ilgili bilgini-yorumlarını beğenirdm...demek sende daha ne cevherler varmış :D kanım daa bi ısndı walla: D
-
şarap+bira yada rakı+süt yada redbul+viski benim favorim viski+redbul.
ama bir iki yudumda hiç bişe şarhoş etmez ertesi gün ayık gezeyim dersen viski iyidir arıza yapmaz.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------şarap+bira yada rakı+süt yada redbul+viski benim favorim viski+redbul.
ama bir iki yudumda hiç bişe şarhoş etmez ertesi gün ayık gezeyim dersen viski iyidir arıza yapmaz.
-----------------------------Şarapla birayı karıştırıp içebiliyosan helal olsun hocam =)
Şiveps + voda en iyisidir hocam.
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
Bünyeden Bünyeye Ve o günkü Piskolojik Haline Baglı olarak Değişir Ama Absolut ve Redbull iyidir
-----------------------------daha ucuza kaçalım:d adam absold la red bull alabılecek durumdamı:D mesela ben alamıorum pağlı:D
-
kısa ve öz ucuz hemde köpek olduren.:Dortalıgın a.... valla:D
-
boğma rakı :) arkadaşların bahsettiği rakıyla aynımı bilmiorum ama bununda ününü çok duydum çok etkili :)