Alkol Tavsiyesi..
-
hacım sen en iyisi jack amcayı sek çak. üstüne bira atıpta mideni de piç etme. ben size kokteyl tarzı bişeyler yapmanızı tavsiye ederim yada. kafanızın tam anlamıysa süper olmasını istiyosanız. bardakları doldurun. viskiyi 20 dk içinde bitirin. sek için. sabah kalktığınızda büyük ihtimal sadece mide ağrısından başka bişey hatırlamıycaksınız :D eğer ki bünyemiz buna dayanır bu ne ki amk diyosanzda bide 35 lik rakı çakın ;)
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
Leylanın anasını tavsiye edicem artık yeter la bu ne karıştı birbirine içkiler . konu kilitli oldgu için yazıyorum müdür sarcakcn cigarayı tek başına parti kurcaksn :D
----------------------------- -
geçen içip içip karıya kıza saran sizmiydiniz lan :|
-
edit
-
en güzel içecek sudur .Allah ın bi mucizesidir :|
-
toprağam 70 lik binboa dan şaşma. tek başına devir. üstüne jackle mi birayla mı cila atıyon senin bileceğin. bide cigaralık ayarla tamam işte genel anestezi sana :D
-
hocam bulabilirim diyosan eğer Absinth al 3 shot at sabaha kadar 3 maymun olurusunuz :D
-
ajan1111 bunu yazdı:
toprağam 70 lik binboa dan şaşma. tek başına devir. üstüne jackle mi birayla mı cila atıyon senin bileceğin. bide cigaralık ayarla tamam işte genel anestezi sana :D
Cigara rulz :) -
ajan1111 bunu yazdı:
----------------------------- -
Smirnoff bunu yazdı:
3 kişiyiz , Jack Daniels' le başlamayı düşünüyoruz , Yanlız yetmeyeceğinden jack'i değiştirebiliriz.. Sarhoş olmak
istiyorum .. Tavsiyeleriniz ?
-----------------------------Sen bugün ders çalışcaktın?