Alkol Ve Sigaraya 6 Ayda Bir Otomatik Zam !
-
Sen birde radikal'in yaptığı başlığa bak tiryakiler ve akşamcılara kötü haber diye
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1089559&CategoryID=80Ulan insan sevdiğini 3 kuruşa satarmı be
-
Turkiye gelirken sinirdan bari stok yapayim sigarada iyi satis yaparim he baksana :D
-
bizim vergiler olmasa nassı istannbula gocaman her yerden görülen, namazı orda gılarsan bi daha gılmaya gerek kalmayan, önünde padişahım çok yaşa denülebilecek bir yapı ortaya cıkacak sorarım.
-
kacak sigara akar beyler
kadikoyde bulmak zorken bu zamlarla adim basi kacak sigaraci dolu D
-
alkole degilde sigaraya yapılan zamlar iyi
en azından cocuk yaşta sigaraya başlamalarını zorlaştırıyorlar
-
cicosz bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------Destekliyorum.
Zamların sigarayı bırakmamda büyük etkisi oldu.
-----------------------------ben de doğalgaza yapılan zammı destekliyorum..artık eve yemek yapmıyorum dışardan söylüyorum daha ekonomik oluyor ;)
-----------------------------fenaa
-
Fark etemz Biz Kaçakcıyız
-
yaw tbt içiçileri bir cevap versin kendimizi öldürmiyelim
şu tarz damıtma yöntemiyle fermantasyon olayıyla aşagıdaki şekil boğma rakı yapılıyormuş tehlikesi varmı ? var diyorsanız hiç ugraşmıyıcam
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------Destekliyorum.
Zamların sigarayı bırakmamda büyük etkisi oldu.
-----------------------------ben bırakmak istemiyorum ? 6 ayda bir ne demek amk.
Gerçi bu halkı alkol sigara ile uyuşturdular ki nasıl sikildiklerini anlamasınlar diye, şimdi cemaate geçince hepsi alkol sigaraya gerek kalmadı devlette haklı bir yerde.
-
maserati bunu yazdı:
-----------------------------kacak sigara akar beyler
kadikoyde bulmak zorken bu zamlarla adim basi kacak sigaraci dolu D
-----------------------------bende öyle düşünüyorum ama para benim memleketime kurşun olarak geri dönüyor ne bok yiyeceğimi şaşırdım.
tütünün keyfi yok öh amk ya.