Alkol Ve Yalan Söyleme Arasındaki İlişki
-
ne alaka?
yalancılık karakterden gelen birşeydir her adam yalan söyleyemez söylesede belli olur..
Alkol sadece anlık zevk verir içer kafayı bulursun ....
Ayılıncada pişman olursun ...
acaba yanlış birşey söyledimmi?
yanlış bir hareket yaptımmı?
yoksa benmi yanlış anladım vs vs vs ..
-
yalanı günlük hayatta sık sık kullanan birisi alkolunda etkisiyle daha akıcı konuşabilir ama tersi durumda ayık/sarhoş tökezler
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------ne alaka?
yalancılık karakterden gelen birşeydir her adam yalan söyleyemez söylesede belli olur..
Alkol sadece anlık zevk verir içer kafayı bulursun ....
Ayılıncada pişman olursun ...
acaba yanlış birşey söyledimmi?
yanlış bir hareket yaptımmı?
yoksa benmi yanlış anladım vs vs vs ..
-----------------------------1 kere şişeyi dikmiştim onun dışında hiç bi içişimden pişman olmadım bence alkol arkadaş yada kız ordamında ortama keyif vermesi için alınması gereken bişi
tekbaşına içip kederlenmek için değil
oyüzden içip içip kötü bişi yapmadın sürece niye pişman olasın ,*? aksine arkadaşlıkları güçlendirir güzel anılar olur bi ara kızlara içirip gece gece denize sokmuştum mesela xD ehehe ama kötü yani da var evde yada çevre de değil de barda disko ya yada bi mekanda çok içersen o zaman kötü şeyler olabilir ( hatırlamak istemedim şeyler var )
-
yalan söyletirmi bilinmez ama bunu yaptiriyor :D
http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=75820647979&ref=nf
-
çakırkeyiflik ayrıdır hocam cevabı kendin veriyosun zaten.. çakırkeyif biri bırak yalanı hepsi'den tempoyu bile söyler..
ama harbiden kafası güzel olanın yalan söylediğini pek görmedim ki o yıllardır ağlayamayan erkeklerin kafa güzelken hüngür hüngür elinden lolipopu alınmış bebe gibi ağladığını gördüm.. tanımadığım insanlarda da buna benzer şeyler yaşadım.. ank/eryamanda iki sarhoş saldırdı geçen yıl bunları temiz bi dayaktan geçireceğimizi anlayınca biri başladı çocuk gibi ağlamaya karıma laf ettiler kardeş diye boynuma sarıldı :| gerisini sen düşün insan yumruk yediği adama sarılır mı :| nedense erkeklerde alkol aldıktan sonra hele hele başından saçma da olsa kötü bişey geçmiş erkeklerde bu ağlama olayı sık görülüyo ve başından geçeni ağlayarak anlatıyolar.. kızlarda ise genelde ben hep okul dönemlerimde karşılaştığım için "annemi özledimm" "babamı özlediimm, babaam canıım babam" şeklinde feryat figan bi yırtınmayla birlikte bi dert yanma isteği oluşuyo bu koşullarda zayıf olan taraf alkollü olan taraf olduğu için o sırada yanında senden başka güveneceği biri olmadığı düşüncesiyle psikolojik olarak yalan söylemekten kaçınıyo..
bu tip durumlarda genelde karşıdaki alkollü vatandaşı ayıltmaya çalışan ona göre daha dayanıklı dost canlısı vatandaş ertesi sabah "beynismus vajinismus" teşhisiyle derinden bi baş ağrısıyla uyanır ve akşam saatlerine dek bu baş ağrısı sürer gider.. korkulacak bişey yoktur "beynismus vajinismus" geçicidir, bulaşıcı değildir, hava, öpüşme ve cinsel yolla bulaşmaş..
"beynismus vajinismus" tarzan'ın tıp dünyasına kazandırdığı bi latince terimlerden biridir.. GNU lisanslı olup.. her hakkı saksızdır.. :|
-
kendini inandırmışsa nasıl da söyler hem gerçi kişiye göre değişir söylenen en iyi yalan söylerken senin de inandığın yalandır ama daha önceden tanıyosan anlarsın mimik ve jestlerden ses tonu da yardımcı olabilir genelde o halde yalan söyleme ihtiyacı hissediceni sanmıyorum
-
şarhoşta olsam çakır haldede olsam fark etmiyor yalan söyleme kabiliyetim yok...yalan söylediğimde suratım kızarıyor :):)
ama kanımca bir arkadaşım var cocuk ayık kafayla bile deli gibi yalan söylüyor artık biz dinlemekten bıktı o susmaktan bıkmadı...bunun alkol aldıgını düşünürsek vucutta kan dolaşımı hızlanacak >> netice sonucunda agzınada hareketlilik vuracak beynindeki yalan bölgesinede tabi ve son olarak ayık kafa ile söyledigi yalanlardan çok daha hızlısını söyleyebilir..
sorunun cevabı : eve mumkündür hocam :D
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=49600388393&ref=nf
-
Neden olmasın yapan yapar: P
-
yalan atma yeteneği varsa söyleyebilir. Benim bir arkadaşım var alkollü iken yolda duran arabayı bile satıyo .
Bu arada boş kafalar mezara :)