Alkolde Enleriniz ?
-
çay+sigara en iyi kafayı bunlar yapıyor bende :D :D
-
bidon bunu yazdı:
-----------------------------
Sağlam içmek istersem ertesi günü bi problemim olmicaksa rakı derim. Hafif bişiler istiyorsam viski. Vodka nadir pek işim olmaz, bir kişiliği yok....
-----------------------------1 numara yorum hocam.
-
alibaba bunu yazdı:
neden özendirmek olacakmış sadece fotoğraflarını koymuşlar bundan bile özenebilecek bir iradeye sahipse kişi zaten konuya hiç girmesin.
her neyse konuya dönelim efes bira (lüleburgaz olsun) ve yeni rakı.
-----------------------------Hocam afedersin ama ağızının tadını bilmiyosun :)) Burgazlar acıdır ama İzmir dolum Efes tat olarak ap ayrı bişidir mükemmeldir..
DeaD_BY bunu yazdı:
rocketadam bunu yazdı:
efes ama izmir, adanada yapılanlar daha acı:)
paracık varsa jack derim ama gecen ballantines içtim. jack ten ucuz olmasına göre sanki daha iyiydi...
-----------------------------farkediyo mu hacı üretim yeri birada :S
-----------------------------Hocam git bi migrostan al birayı bildiğim kadarıyla migroslar İzmir dolum satıyo ( Lüleburgaz dibimizde olmasına rağmen burdaki migros izmir satıyo)
-
En iyi performansı karıştırarak alıyorum şahsen midesiz biri olduğum için, örnek: ortalama bir viski üzerine kırmızı tuborg (fena yapar)
Ayrıca yeni rakının da her zaman başımızın üstünde yeri bulunmaktadır.
-
Olmeca Tequila Anejo + Üzerine kahve serpilmiş yeşil ekşi elma... (Yarım şişe ile 3 gün kendime gelemediğim bi formüldür...)
Jack Daniel's + Kola (Kas gevşetici olarak alıyorum. Tadımlık...)
Vodka shot... Direkt... Hiç bekleme yapmadan... (Çok isterse canım kafam atıksa ala...)
Rakı falan burada Nemrut var yada Kıbrıs Göbek. Türkiye'de Tekirdağ mavi, Sarı Zeybek ya da Yeni...
Bira işettirmekten başka bişe yaramıyor... Foss...
-
Bi de yaşımı ufak olarak görebilirsiniz ama azda olsa tecrübeliyimdir içki konusunda nede olsa trakya çocuğuyuz :))
Vodka dedinmi Gilbey's
Bira dedinmi İzmir dolum Efes'i tek geçerim
viski dedinmi Jack Daniel's derim..
Şarap dersek muhacirlerden alınmış Ayı Kanı diye tabir edilen üstünde ayı resmi olan şarabı tavsiye ederim
rakı dersekte Mastika derim :))
-
tekel votka sek, 30 dk içinde 35'lik, sonra yatarım. min 6 ayda bir içerim. bunun haricinde doktorumun yazdıgı akineton bana yetiyor(du). ayda bir de bi herhangi bir teneke bira. dogru düzgün içtiğimi söyleyemem, ayrıca konunun alkol e özendirebileceği fikrinede katılmaktayım, tıpkı akineton mevzusu gibi. sitenin yaş ortalamasını düşüren müridlerimiz ister istemez bundan etkilenebilir, burada yazılanları görüp bi tekel bayiine gidipte alkollü bir içecek alabilmeleri pek olası değil ama aklında yer edecek.
-
sadece ilk iki tepki msjına cvp niteliğinde yazıyorum aradaki msjları okumadım;
ibneler ülkenin dört bir yanında 7/24 satılan birşey alkol. yasal olanı da özendirmicez amk.
kendi aramızda bile konuşamayacakmıyız bunları.
saçmalamayın haddinizi aşmayın.
biz açıkça ve net bir şekilde çocuklarımızın da bu zevkleri tadarak büyümesini istiyoruz. engellemeye çalışanlar alkolik tavırın karşısında duramaz.
hatta karşısında durmayı bırak götüm götüm kaçarken arkasına bile bakmaz.
msjın sahibi kardeşime gelince bütün içki çeşitlerinde özenle benim favorilerimi seçmişsin sanki sana tebrik.
-
OdiN bunu yazdı:
alibaba bunu yazdı:
neden özendirmek olacakmış sadece fotoğraflarını koymuşlar bundan bile özenebilecek bir iradeye sahipse kişi zaten konuya hiç girmesin.
her neyse konuya dönelim efes bira (lüleburgaz olsun) ve yeni rakı.
-----------------------------Hocam afedersin ama ağızının tadını bilmiyosun :)) Burgazlar acıdır ama İzmir dolum Efes tat olarak ap ayrı bişidir mükemmeldir..
ilk defa trakya'da büyüyüpte izmir birası lüleburgaz birasından iyidir diyen birini görüyorum açıkçası ilginçsin hocam.
-
Kölsch