folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Allah Belasını Versin Böyle Ceza Sisteminin !!!!!!!

Allah Belasını Versin Böyle Ceza Sisteminin !!!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    bakıyorum söyle bi dünyanın hiç biyerinde yok bu anasını siktiğiminin abd sinde yapsalar bu olayı adamlar direk idam ediyor burda 5 sene yatıyor cıkıyorlar. bunların analarına bacılarınada aynı seyi yapacaksın ki herşeyin farkına varsınlar

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

abd de cezası idam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    yok abi ben kafamataktım yemin ettim kendime harbi pislik olduğunu bildiğim bi tinerciyi kapatıcambizimgaraja işkence ede ede aç bırakarak susuz bırakarak en büyük acıları tattırarak öldürücem onu orda ! başka türlü hıncımı alamam ! düşünsenize ya genç bir kıza ve de kızın annesine kızın gözü önünde tecavüz ediliyor !kıza sırayla tecavüz ettikten sonra işkence yaparak öldürüyorlar ! arkadaşlar uyanalım artık sivrisinekleri temizlemekyerine bataklığı kurutalım yani bunları peydahlayan ları temizleyelim bana dokunmayan yılan 100 yıl yaşasıon mantıgını geçelim mutlaka zararı bizededokunacaktır alın adamlar azönce tahliye oldular ! dışarıdalar serbest geziyorlar dikkat edin !

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    evet serbest kalan 3kişiden 2 si dün gece bir otomobil çalmışlar ve de yakalandılar ama dikkat diğeri dışarıda !

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvettte
    corvettte's avatar
    Erkek
    karabudun bunu yazdı:

Hikaye yi bırakın... Yapılacak tek şey var tahliye sürecini takip edip uygun bir şekilde zımbalamak. Bunun dışındakiler nefes tüketmedir.

Harbiden karabudunun dediğinden başka çözüm gözükmüyo ama ne yazıkki bu o.ç ları halletsek biz suçlu duruma düşcez.
    Bence bu konuda asıl suçlular bu piçlerin anaları-babaları kafalarına estikçe çocuk yapıp sokaklara salıyorlar.Bu adamlarda vatan,millet,din,namus yok.Ayrıca bu adamların ana bacılarına aynı şeyi yapsan bu hayvan oğlu hayvanlar belki sana karşı çıkarlar ama 2 gün sonra tekrar serpil öğretmenlere kıyarlar.Bu konuda 2.derece suçlu olan basın! Serpil öğretmenlere kıyıldığında feryat figan haber yapanlar daha sonra nedense ceza yasası vs.konusunda halkın tepkisini devlete iletirken ayak sürüyorlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek
    ya bunların varya Allah  belasını versın çıkaranlarında  taa  a.q  şerefsızler  Bunları topluma kazandırmak istıyorlarmış.ulan yawşaklar  siz Önce dışardakılerı topluma  kazandırında  gerisiinin(yanı böyle yapanların) a.q 

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    BU YAZIYI OKUDUKTAN SONRA GÖZLERİM DOLDU ANLATAMAM BUNA KARŞI TAHRİBAT OLARAK BİŞEYLER YAPALIM DERİM

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    amına goyiim emi biz nerde yaşıyoruz yahu ben istanbul dışında oturuyorum ve benimde ablam war istanbula her gidişimizde hiç ablamın yanından ayrılmaq istemiom a.q piç kuruları yüzünden yahu ben bu o.ç ablasına kardeşine aynısını yapsam ne olur a.q benim şansımda yoktur kimbilir ne kadar verirler bana

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek

bu adaletınde bu adalet sıstemınde a.q

bu tınercıler bırkezde bu adalet sıstemını bu hale getıren  

bırının canını yaksalarda o zaman  bu pıslıgı yasayan ınsanları anlasanalarrr... zaten baskada cozulmez bu

ıslerrr....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek
    hem sakaryada bende 2 ay bır sorun yuzunden dısarda yasamak zorunda kaldım kımınle yatıp kalktım tınercılerle ama hepsı bana yardım edıyordu o durumdayken bıle benı okula gondermeye calısıyorlardı 1 tane sıgarası olurdu benımle paylasırdı kısaca 3 arkadasım wardı ucude tınercıydı allaha sukur hıc kulanmadım tıner falan ama hepsı delıkanlı cocuklardı kısaca her mıletın ve her sewıyenın ıyısı kotusu wardır mesala kapkac olaylarıda dogudakı cocukları para karsılıgı aılerınden satın alıyor ve bunları kapkac yapmak ıcın hem yetıstırıp hemde zorluyorlar bır yandanda sunu dusunmemız lazım bence o pıclerın yanında o pıclerı o duruma dusuren ınsanlarıda cezalandırmak lazım ... ama malesef turkıyede yasıyoruz az oncede belırttım bu adalet sıstemını bu hale sokanları canlarını yanması lazım kı bu acı olayları yasayan ınsanları anlasınlar sonra zaten ertesı gun butun adelet sıstemını nasıl degıstıyorlar zaten turkıyede bu hep boyle oldu..
Toplam Hit: 6701 Toplam Mesaj: 23