Allah Belasını Versin Böyle Ceza Sisteminin !!!!!!!
-
bakıyorum söyle bi dünyanın hiç biyerinde yok bu anasını siktiğiminin abd sinde yapsalar bu olayı adamlar direk idam ediyor burda 5 sene yatıyor cıkıyorlar. bunların analarına bacılarınada aynı seyi yapacaksın ki herşeyin farkına varsınlar
-
abd de cezası idam
-
yok abi ben kafamataktım yemin ettim kendime harbi pislik olduğunu bildiğim bi tinerciyi kapatıcambizimgaraja işkence ede ede aç bırakarak susuz bırakarak en büyük acıları tattırarak öldürücem onu orda ! başka türlü hıncımı alamam ! düşünsenize ya genç bir kıza ve de kızın annesine kızın gözü önünde tecavüz ediliyor !kıza sırayla tecavüz ettikten sonra işkence yaparak öldürüyorlar ! arkadaşlar uyanalım artık sivrisinekleri temizlemekyerine bataklığı kurutalım yani bunları peydahlayan ları temizleyelim bana dokunmayan yılan 100 yıl yaşasıon mantıgını geçelim mutlaka zararı bizededokunacaktır alın adamlar azönce tahliye oldular ! dışarıdalar serbest geziyorlar dikkat edin !
-
evet serbest kalan 3kişiden 2 si dün gece bir otomobil çalmışlar ve de yakalandılar ama dikkat diğeri dışarıda !
-
karabudun bunu yazdı:
Hikaye yi bırakın... Yapılacak tek şey var tahliye sürecini takip edip uygun bir şekilde zımbalamak. Bunun dışındakiler nefes tüketmedir.
Harbiden karabudunun dediğinden başka çözüm gözükmüyo ama ne yazıkki bu o.ç ları halletsek biz suçlu duruma düşcez.
Bence bu konuda asıl suçlular bu piçlerin anaları-babaları kafalarına estikçe çocuk yapıp sokaklara salıyorlar.Bu adamlarda vatan,millet,din,namus yok.Ayrıca bu adamların ana bacılarına aynı şeyi yapsan bu hayvan oğlu hayvanlar belki sana karşı çıkarlar ama 2 gün sonra tekrar serpil öğretmenlere kıyarlar.Bu konuda 2.derece suçlu olan basın! Serpil öğretmenlere kıyıldığında feryat figan haber yapanlar daha sonra nedense ceza yasası vs.konusunda halkın tepkisini devlete iletirken ayak sürüyorlar. -
ya bunların varya Allah belasını versın çıkaranlarında taa a.q şerefsızler Bunları topluma kazandırmak istıyorlarmış.ulan yawşaklar siz Önce dışardakılerı topluma kazandırında gerisiinin(yanı böyle yapanların) a.q
-
BU YAZIYI OKUDUKTAN SONRA GÖZLERİM DOLDU ANLATAMAM BUNA KARŞI TAHRİBAT OLARAK BİŞEYLER YAPALIM DERİM
-
amına goyiim emi biz nerde yaşıyoruz yahu ben istanbul dışında oturuyorum ve benimde ablam war istanbula her gidişimizde hiç ablamın yanından ayrılmaq istemiom a.q piç kuruları yüzünden yahu ben bu o.ç ablasına kardeşine aynısını yapsam ne olur a.q benim şansımda yoktur kimbilir ne kadar verirler bana
-
bu adaletınde bu adalet sıstemınde a.q
bu tınercıler bırkezde bu adalet sıstemını bu hale getıren
bırının canını yaksalarda o zaman bu pıslıgı yasayan ınsanları anlasanalarrr... zaten baskada cozulmez bu
ıslerrr....
-
hem sakaryada bende 2 ay bır sorun yuzunden dısarda yasamak zorunda kaldım kımınle yatıp kalktım tınercılerle ama hepsı bana yardım edıyordu o durumdayken bıle benı okula gondermeye calısıyorlardı 1 tane sıgarası olurdu benımle paylasırdı kısaca 3 arkadasım wardı ucude tınercıydı allaha sukur hıc kulanmadım tıner falan ama hepsı delıkanlı cocuklardı kısaca her mıletın ve her sewıyenın ıyısı kotusu wardır mesala kapkac olaylarıda dogudakı cocukları para karsılıgı aılerınden satın alıyor ve bunları kapkac yapmak ıcın hem yetıstırıp hemde zorluyorlar bır yandanda sunu dusunmemız lazım bence o pıclerın yanında o pıclerı o duruma dusuren ınsanlarıda cezalandırmak lazım ... ama malesef turkıyede yasıyoruz az oncede belırttım bu adalet sıstemını bu hale sokanları canlarını yanması lazım kı bu acı olayları yasayan ınsanları anlasınlar sonra zaten ertesı gun butun adelet sıstemını nasıl degıstıyorlar zaten turkıyede bu hep boyle oldu..
Toplam Hit: 6701 Toplam Mesaj: 23