Allah Diyen Karga...
-
abi şaşırdım ne diyim...
-
Ben bunda şaşırılacak birşey görmüyorum
-
kedidir o kedi...
-
izldim de ..
o ses kargadan çıkıyosa fener forması giyicem ve gezicem =) -
:D zuhahua bi domuz yanlışlıkla allah falan dicek diye korkuorm..sonra bu adamlar domuzada taparlar///Cahillik diz boyu amk
-
clinique bunu yazdı:
-----------------------------
:D zuhahua bi domuz yanlışlıkla allah falan dicek diye korkuorm..sonra bu adamlar domuzada taparlar///Cahillik diz boyu amk
-----------------------------
Kimse karga ALLAH dedi diye tapmıyo.Daha öncede aslan veya kaplan ALLAH diyodu sen aslan veya kaplana tapan bi müslüman ördün mü?
Nerden cıkardın bu kargaya tapma meselesini anlamış değilim. -
ya karganın allah falan dedii yok bizim salaklar çıkarıyo böyle şeyleri...saçmalık bunlar
-
yakında hikayede uydururlar buna..
Bu karga deccal diye kitlerler bize.
-
ben din konusunda bu kadar cahil bi ülke göremedim karga gkflosjgf diye bagırıo bizimkiler allah diye anlıyo...
-
clinique hayatımda senin kadar cahil, saçma yorum yazan birisini tanımadım. Her kez senin gibi bağnaz değil emin ol.
Karşınızdaki insan İslamcıysa cahil olur zaten, ama o geri kalmışlık sizin içinizdeki dar düşüncelerdeki saplantıdır.
O videodaki sesde evet Allah sesi çıkıyor, duyma özürlü arkadasım. Ama o sesin kargadan çıkıp çıkmadığını bliemeyiz.
İstersen daha fazla saçmalayıp, alçalma !
-
Din düşmanı olmak trend olmuş sırf o yüzden şuursuzca dinsizliği seçip dalga geçip rant sağlamaya yada egolarının tatmin etmeye çalışıyosunuz.Müslümanlar bağnazdır hepsi diyosunuz ya asıl bağnaz sizsiniz ama bunu göremeyecek kadar da körsünüz.
Toplam Hit: 5183 Toplam Mesaj: 41