Allah Sonumuzu Hayır Eylesin...
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
ve halk yahudi kölesi ampullü partiye oy vermeye devam etsin.
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=2mwKZlQcIAs
daos bitmiştir
yahudi kölesimi ?
yanlıs konusmamanı rica ederim !! -
@angels_demos sölicek bişi yok hocam ben söliceğimi söyledim okuduysan tabi
ben kimseyide sikimden taşşağımdan kafamdan savunmuyorum sadece artı ve eksileri değerlendirip başbakanın vatanı nereden nereye gedirdiğini görüyorum gördüğüme inanıyorum
vatan bir gecede %35 fakirleşirken şimdi %700 ticaret fazlalaştı kaynağa gerek yok
ayrıca çok küfür ediyorsun gerek yok bunlara
-
zalimadam bunu yazdı:
ben kimseyide sikimden taşşağımdan kafamdan savunmuyorum sadece artı ve eksileri değerlendirip başbakanın vatanı nereden nereye gedirdiğini görüyorum gördüğüme inanıyorum
vatan bir gecede %35 fakirleşirken şimdi %700 ticaret fazlalaştı kaynağa gerek yok
-----------------------------yahu adam 7 sülalesini zengin etti senin benim 7 sülalemin emeğini çaldı. Ülkeyi tamamen sattı. Bölüp parçalama planlarına katkı sağladı. Yarın çocukların sen yada bu ülkedeki tüm insanlar zulüm görürken ne kadar pişman olabileceğini düşün. Herşey gözlerinin önünde zaten. Birsürü şey paylaştım al kanıtları da var içerikte bak gör! Gözünün önündeki gerçeği.
Ticarete tecavüz etti adam. Sen lafta şeylere inanmaya devam et. Çiftiçinin esnafın emekçinin hali ortada gözünün önünde. Bu işçiler boşuna mı eylem yapıyor bak gör. Devlete bağlı tüm şirketleri ya sattı ya çürümeye yüz tutar hale getirdi. Hala mı bu adamı savunuyorsun hala mı körsün. Hocam git araştır Allah aşkına. Birilerinin gözlerini boyamasına izin verme.
Ayrıca sadece bi yerde şerefsiz dedim. bu da çok küfür ettiğim anlamına gelmiyor. Sen benden daha çok küfür içerikli yazıyorsun.
-
zalimadam bunu yazdı:
BAZEN SORUYORUM SİZİN ALLAHINIZ İLE BİZİM ALLAHIMIZ AYNIMIDIR? -
Türk basınının %90ı ABDnin ELİNDE.
-
babalar mesele tayyip ya da diğerleri değil insanları kandırma meselesi abd su an kandıran ülke kanmayan mı var susturrum diyo iş cıgırından mı cıktı birleşmiş milletler kararıyla kendi koydugum adamı da bombalarım diyo ha bizim yalakalık yaptıgımız söyleniyo demi abd ye napıcan kafamı tutucan sırf teknoloji olarak kat kat üstündeki devlete he onuda gecelim tayyip kötünün iyisi değilse nedir bahceli mi yönetsin birilerinin masası kılıcdaraoglumu bana sorsan oy atmam ama bi adam bi devleti yüzde 50 sinin oyunu alıyosa vardır elbet bişey amerikayla işbilriği yapmayanın sonu mu önünde duruyo ırak savasın ilk 2 ayında milyon bak milyon insan öldü devletini belli seviyeye getiremessen ya da insanları daha iyi kandıramassan kafa tutamassın abd ye bi ton komplo teoriside yazılır cizilir artık söz onlarda biz sadece su an icin piyonlarız burda ancak yorum yaparız
-
konuyu burda tartısmaya gerek gormuorum bnce ne dusunursek dusunelım sonuc hazıran ayında cıkacak a partısı olmus b partısı olmus olmayacak zaten x düşüncesini savunan bi kişiyi y düşüncesine getirmek imkansızdır neyin cabası var anlamadım konu daha uzar belki bu yazdıklarımı aldırmadan gecenler de olur ama olsun en azından ben boş ugraslar ıcın yorulmuyorum bunu tartısacak platform burası degıl kısır dongunun içerisinde kulac atıyoruz sonra ...
-
ben olayı basitleştirdim sadece kimsenin düşüncesini değiştirmek değil.zaten düşünceyi yönetenler kazanır değiştirenler değil
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------vatan bir gecede %35 fakirleşirken ticaret %700 fazlalaştı, bu o kadar muallakta bir cümleki... Berrak olmamasının nedeni ise senin gibi cahilleri inandırıp sana karşı koyamacak cahillere karşı da silah olarak edinip ahkam kesmen.
farkındaysan cümlene yanlış demedim, doğru bir cümle lakin içindeki anlam yanlış, çok yanlış. Neymiş o anlam ? Buyur, oku ve ağla, 2 cümle:
Bir günde vatan %35 fakirleşti, doğru ama kim? Çiftçi ve işçi sınıfı, başkası değil.
Ticaret %700 fazlalaştı, doğru ama kim kazandı ? Gavurların tabiriyle "wallstreet guys", yani zengin olan cemaat şirketleri dahada zenginleşti, kim fakirleşti? çiftçi ve işçi sınıfı. 2. soru, nasıl :
özelleştirmelerle, peşkeşlerle. Bu vatandaki her önemli şirketin %51 hissesi ecnebilerin, %49 u tayyibin etrafındakilerin (oğlu,damadı vs...) oldu.
+ ve - falan değerlendirdiğin yok, yalandan samimi bir hava yaratıp dogmalarını dikte ediyorsun. Ha sana bir + yönünü soyliyim bopbakanın, harbiden kaliteli orospu çocuğudur, en koyu chpliyi mhpliyi bile kendine tarafına çeker, muazzam yalan söyler.
tespihatı kaçırma adamım siktir et şimdi bunları.
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------ben kimseyide sikimden taşşağımdan kafamdan savunmuyorum sadece artı ve eksileri değerlendirip başbakanın vatanı nereden nereye gedirdiğini görüyorum gördüğüme inanıyorum
-----------------------------hem küfür diyorsun hemde maşallah agzından bırakmıyorsun neyse mesele o değil zaten.
Sen İsrail ile olan ticari ilişkiler bitti derken sana verdiğim raporlara bircevap alamadık ama buna ragmen hala % 700 hikayesi anlatıyorsun;
Haaa AKP geldiğinden bu yana çaktırmadan geçirdiği zam oranları diyorsan % 700 diyerek inanırım ama bana Ticaret fazlalaştı hikayesi anlatma;
o senin dediğin BOŞ yada BOPbakan'ın önüne koyulan veya yersen niyetine bize sunulan raporlara göre veriler..
Sen asıl verilere bak örnek;
2002 yılı şehrimizde bulunan İcra Dairesi iki ( 2 )
2011 yılı şehrimizde bulunan icra Dairesi onüç ( 13 ) iki daire için daha salon bakılıyor...
Bu ne demek biliyormusun 38.000 adet icra iflas davası demek...
Onu bunu bırakalım en basitinden sorayım ev geçindiriyormusun ?
ve
Cebinde kaç kuruş var ?