Allah’In Sadık Kulu: Barla Filmi İzleyen Varmı Acaba?
-
Filmin yapımına ve tekniğine hiç önem vermiyorum.hollywood da bollywood da bizim dizi ve film sektörümüzde var veya yoktur,bu kısımlarında değilim.konusu ve insanlarda bıraktığı mesaj.günümüzün siyasi çalkantısı tarihten rövanş intikamı mecliste padişah anmaları ben mesaja takılıyorum.araba ile caddeden geçerken bir yerde otururken bir aracın camına yapıştırılmış bir afiş gördüğümde sinema bilboardlarında velhasıl sağda solda atalarım ve onlara atılan kazıklar ile bizim ilgisizliğimiz cehaletimiz her şeyimiz gözümün önünde fragman gibi dönüyor ve ben sinirleniyorum bu kadar.forumda sözlere kılıç çekildiği bu günlerde aksi bir yorumum ama bu böyle ittihat ve terakki geleneği işte.
-
1999 Half Life grafiklerini hatırlattı.
-
İlk videoyu izledimde bence grafikler o kadarda kötü değil.
-
bok gibi para var fettullahçılarda adam gider hollywood'a yaptırır hazretlerinin çizgi filmini ayıp etmişler.
-
Kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmazmış, bunların burnu boktan çıkmadığından sürekli yeni isimler üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar, bu işin de boku çıkınca başka birini bulacaklar, bu arada iyi düşünün kimin burnu bokta kimin kılavuzu ney ? Mürşidi ilim olanın mı, yoksa başkalarının mı ?
-
5 vakit namaz kılan bırı olarak bu adamı gorunce yada bu adamı hz. seklınde buyuttuklerınde cok kufur edıyorum Allah'ım dinden mı cıkıyorum
saidi kürdi kürt isyancılarının baş hakanı oldugu ıcındır belkıde bu çıkışlarım sevemıyorum sevmıyorum bu adamı paylasımları ve paylasanları da
kusura bakmayın Saidi kürdi sevenler fanı arkadaslar
-
Şimdi ben bir şeyler derim ama gündem yasakları felan filan bir de üstüne küfürü bıraktım ben yoksa on numara söverim ben buna
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi ben bir şeyler derim ama gündem yasakları felan filan bir de üstüne küfürü bıraktım ben yoksa on numara söverim ben buna
-----------------------------demiş kadar oldun anladık biz onu :)
-
bizim burda bütün otobüs duraklarını bunların aafişleriyle doldurmuşlar, dışarı çıktıgımızda arkadaşlarla gördüğümüz afişi yırtıyoruz :) :)
-
boku cıkar konunun