folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Allah’In Sadık Kulu: Barla Filmi İzleyen Varmı Acaba?

Allah’In Sadık Kulu: Barla Filmi İzleyen Varmı Acaba?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Filmin yapımına ve tekniğine hiç önem vermiyorum.hollywood da bollywood da bizim dizi ve film sektörümüzde var veya yoktur,bu kısımlarında değilim.konusu ve insanlarda bıraktığı mesaj.günümüzün siyasi çalkantısı tarihten rövanş intikamı mecliste padişah anmaları ben mesaja takılıyorum.araba ile caddeden geçerken bir yerde otururken bir aracın camına yapıştırılmış bir afiş gördüğümde sinema bilboardlarında velhasıl sağda solda atalarım ve onlara atılan kazıklar ile bizim ilgisizliğimiz cehaletimiz her şeyimiz gözümün önünde fragman gibi dönüyor ve ben sinirleniyorum bu kadar.forumda sözlere kılıç çekildiği bu günlerde aksi bir yorumum ama bu böyle ittihat ve terakki geleneği işte.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

1999 Half Life grafiklerini hatırlattı.

Blue Screen of Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

İlk videoyu izledimde bence grafikler o kadarda kötü değil.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

bok gibi para var fettullahçılarda adam gider hollywood'a yaptırır hazretlerinin çizgi filmini ayıp etmişler.

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmazmış, bunların burnu boktan çıkmadığından sürekli yeni isimler üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar, bu işin de boku çıkınca başka birini bulacaklar, bu arada iyi düşünün kimin burnu bokta kimin kılavuzu ney ? Mürşidi ilim olanın mı, yoksa başkalarının mı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

5 vakit namaz kılan bırı olarak bu adamı gorunce yada bu adamı hz. seklınde buyuttuklerınde cok kufur edıyorum Allah'ım dinden mı cıkıyorum 

saidi kürdi kürt isyancılarının baş hakanı oldugu ıcındır belkıde bu çıkışlarım sevemıyorum sevmıyorum bu adamı paylasımları ve paylasanları da

kusura bakmayın Saidi kürdi sevenler fanı arkadaslar  

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Şimdi ben bir şeyler derim ama gündem yasakları felan filan bir de üstüne küfürü bıraktım ben yoksa on numara söverim ben buna

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:
    -----------------------------

Şimdi ben bir şeyler derim ama gündem yasakları felan filan bir de üstüne küfürü bıraktım ben yoksa on numara söverim ben buna

-----------------------------

demiş kadar oldun anladık biz onu :)

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mith
    mith's avatar
    Erkek

bizim burda bütün otobüs duraklarını bunların aafişleriyle doldurmuşlar, dışarı çıktıgımızda arkadaşlarla gördüğümüz afişi yırtıyoruz :) :)

Prozac Fan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

boku cıkar konunun 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 8263 Toplam Mesaj: 53