Allen Iverson Tarzı Saç Modeli Nasıl Yapılır ?
-
Başta Allen Iverson olmak üzere bazı NBA basketçilerinin ve rapçilerin değişik saç örme stilleri var. Merak etmişimdir hep bu saç stilinin adı ve nasıl yapıldığını.
Bu taz saç şekillerinin nasıl yapılıdğını anlatan bir site var mı ? Bi de bunu yapmaya kalksak ne kadar zamanımızı alır acaba ?
-
bende merak ediyorum
-
rasta deniyor balmumu ile filan saçı birleştiriyorlar yıkanmaması lazım saçın saç keçe keçe oluyo bu abimizde saç o halde iken saçını örüyor ördükten sonra kazıtıyor araları diye biliyorum
-
tığla yapıyorlar hocam onu saçlarının uzun olması lazım çok iyi bakım yapman lazım.benim bildiğim 5 saatten fazla sürüyor yapımı..bide bu zencilere yakışıyor şöyle ki bizde saçlar düz yada kıvırcık ya bunlarda bi garip tifil tifil bişey ondan daha hoş duruyor.birde zenciler çocukları doğduğunda hep saf vişne suyu sürer derler saçlarına ondanda bole bal mumu sürmüş gibi oluyormuş
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
rasta deniyor balmumu ile filan saçı birleştiriyorlar yıkanmaması lazım saçın saç keçe keçe oluyo bu abimizde saç o halde iken saçını örüyor ördükten sonra kazıtıyor araları diye biliyorum
-----------------------------hayır zenciler balmumu kullanmıyor tığla yapılıyor onu
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
tığla yapıyorlar hocam onu saçlarının uzun olması lazım çok iyi bakım yapman lazım.benim bildiğim 5 saatten fazla sürüyor yapımı..bide bu zencilere yakışıyor şöyle ki bizde saçlar düz yada kıvırcık ya bunlarda bi garip tifil tifil bişey ondan daha hoş duruyor.birde zenciler çocukları doğduğunda hep saf vişne suyu sürer derler saçlarına ondanda bole bal mumu sürmüş gibi oluyormuş
-----------------------------5 saat mi ??? vay anasını :S
hatta çüşşş
günün yarısı gidiyor resmen :S
-
makinası var diye duymuştum saçı alıyo örüyo kendi aynı tığ gibi
-
bu rasta değil rasta saçlraın birbirine geçirilmesiyle oluşur. bu zenci örgüsü "hair braids" 5 saatte sürmez hem prof. birinin elinde 1-2 saate biter. uzun süren rastadır. saçın uzunluğuna göre 24 saate kadar sürebilir
-
bilmiyordum . sağolun
-
walla bence böle saç modeli manyaksan yapılır...
-
izmirde şahit olmuştum amerikadan bi eleman gelip yapyıordu 300-400 arası değişiyor bunların fiyatı burda. anlayamadığım şey ise oranın en varoşunda bile bu saç modelinin olması :)