Allposters.Com Güvenli Mi?
-
Arkadaslar Bilgi İçin Size Güvendiğim İçin Sorma Gereği Hissettim.
Yaz İçin tam baskılı T-shirt Bakıyordum internetten Şu site cıktı karsıma;AllPosters.com Bir Tane Aldım T-shirt dun, Bakıcam gelince görücem nasıl bişi gösterildiği kadar hos mu diye.
Bu site hakkında bılgi sahibi Olan varmıdır ? Güvenilir mi Alısveriş Eden varmı ? Bilgilerinize :)
Cıvıtacak arkadasların konuya yazmamalarını, Saygı Göstermelerini rica ederim. -
Muhtemelen kapıda ödeme almışsındır.Şimdilik güvenilirlikleri hakkında konuşamicam.
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1185944/allposterscom-siparisim-gonderilmedi/n3ahz
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1611571/allposterscom-teslimat-yapilmadi/n3ahz -
Ya burda satılan Tam Baskılı T-shirtleri baska Yerde Bulsam Veya Bılen Varsa Sipariş Vereyım Satın alayım ama yok ki.
BrighStar tarafından 05/May/13 23:38 tarihinde düzenlenmiştir
Not: Tam baskılı Yaz için Giyilebilecek Güzel T-shirtler Önerebilecek Varsa Mutlaka Yazsın Lutfen. Avmlerde Magazalarda Satılanlar Tras ya. -
gelirse haber et bizde alalım :) Güzel tshirtler var :)
-
sRcN bunu yazdı
Cok Guzel Hemde Burdan Baska Böyle T-shirt yapan satan bılsem bodoslama dalacam ama yok. urun hala gelmedı :)
BrighStar tarafından 05/May/13 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
BrighStar bunu yazdısRcN bunu yazdı
Cok Guzel Hemde Burdan Baska Böyle T-shirt yapan satan bılsem bodoslama dalacam ama yok. urun hala gelmedı :)
ecnebilerin zazzle.com var türkiyeye satış kargo yapıyormu bilmiyorum
-
eğer gelmezse
neydi bakınız : diverxityşuan banlıydı galiba danqerline hocaya söyleyin aynılarını bulsun adam bu sektörde bilir yani..
-
wert bunu yazdıBrighStar bunu yazdısRcN bunu yazdı
ecnebilerin zazzle.com var türkiyeye satış kargo yapıyormu bilmiyorum
baktım hocam traşa benzıyo senın gıbı gelen tum onerilere bakıyorum ama yok da bısı bu allposters gibi t-shirt yapan yok heralde baksana :S
-
aga harbi süper şeyler var . sen gelen t shirte bak göründüğü kalitedeyse bende alacam .
-
Manyak t-shirtler varmis :)
Bunu alicam... Ins iyi cikar baskisi..
-
yalnız tshirtler çok iyi