folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alman Profesörden Büyük İtiraf!! Türkleri Neden Sevmiyorlar!!

Alman Profesörden Büyük İtiraf!! Türkleri Neden Sevmiyorlar!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek
    ßencede üstteki arkadaşın dediqi qißi ;) Ama teşekkürLer payLaşım için ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwmeRt
    SwmeRt's avatar
    Erkek

Osmanlı niye yıkıldı o zaman bu yazıya göre? Çünkü güç sanayi devriminin rönesansın sonucunda farklı bir anlam kazandı. Osmanlı ise yattı... Bu yazı bence sallamadır. 

Ayrıca bu yazılanlara göre Atatürk laik sistemi getirmekle hata ettmiştir(yazıdakileri söyleyen kişiye göre)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek
    SwmeRt bunu yazdı:
    -----------------------------

Osmanlı niye yıkıldı o zaman bu yazıya göre? Çünkü güç sanayi devriminin rönesansın sonucunda farklı bir anlam kazandı. Osmanlı ise yattı... Bu yazı bence sallamadır. 

Ayrıca bu yazılanlara göre Atatürk laik sistemi getirmekle hata ettmiştir(yazıdakileri söyleyen kişiye göre)

yuh be ne elaka?

Evet osmanlı yattı ama onu kim yatırdı din mi tembellik mi yada tembelliğe sebep din mi yoksa gaflet mi dalalet mi?

yani Osmanlıya laf soyleyecek onu ii arastırsın laikçilik oynayıp zamanında Ata nın gozune girmeye calısan sonra o ölünce de onun boyle dusundugunu dikte edenler bilirsini ki nasıl bir tarih kıtapları yazmıslardır..

Ben gercegi okudugumun tarih kitaplarının tersini dusunerek ogrendim kendimce..

Yazık bizeki yalan ögrettiler tarihimizi nedense yurt dısı kaynaklarından ogrenir olduk kendi tarihimizi..

yorum tartısmada olur imza da değil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek
    HiTLeRFaN bunu yazdı:

iqsuz bunu yazdı:
    Prof. Naumark

boyle birisi gercekten oldugunu nereden ogrenebiliriz?

Birde buraya bak istersen

http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2003/01/02/yazarlar/yazarlar16.html 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

hikaye doğru yada fake... ne farkeder  ki önemli olan içeriğidir bana göre ... Araştırırsan ilk denizaltının Osmanlı imp. ait olduğunu görürsün ... Mesela amerika yı keşfeden ilk christoph colomb değildir ... bizzat piri reis dir ..haritasının bilgilerini incelersen bi çok şeye ulaşabilirsin yada zor geliyorsa o kadarı buyur araştıranların kitabı dostum

http://aydinonat.blogspot.com/2005/09/piri-reis-haritasnn-ifresi.html

altın gibi tarihimiz arslanlar gibi atalarımız var biz 300 spartalıların torunları değiliz yunan mitolojisini izleyelim çocuklarımıza anlatalım tarih okumak istiyorsanız adres belli ...

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    Ya fake yada real ne fark ederki önemli olan burdan ders çıkarılması!!! Ben sadece paylaşmak istedim bi kişi bile ders alsa Türkiye için bu insan kazanmak açısından kârdır...!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma_
    enicma_'s avatar
    Erkek
    paylasım ıcın tşkler...

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yazılanların tamamen doğru olmasına karşın bahsi geçen Prof. Naumark'la bir alakası olduğunu sanmıyorum. Prof. Naumark diye bir prof'a rastlamadım kaynaklarda. Bu profesör'ün adı sadece Türk kaynaklarda geçiyor. Birilerinin oturup kendisine Naumark ismini takmasıyla oluşturulmuş bir yazıdır diye düşünüyorum.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yakamoz_alfa
    yakamoz_alfa's avatar
    Erkek
    daha ne desin emmim açıklamış işte. bizde avrupaya özenmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz küpeler düşük pantolanlar orasına burasına bişiler takmalar.Biz türkler önceleri avrupaya örnek olurken şimdi avrupayı örnek alır olduk yazık bizlere...

ZEVK DOKUNUŞLARDAKİ İNCELİKTE GİZLİDİR
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Erkek
    söylenenler doğrudur ama bu yazıyı bazı yerlerde yayınlamamız için kaynak göstermemiz lazım. Kaynağı varsa verirseniz seviniriz. Güzel paylaşım

Hak Geldi Batıl Zail Oldu
Toplam Hit: 6303 Toplam Mesaj: 42